50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cizelge yazisini görmemisim oldu mu acaba test test

hosgeldin melahatt yoktun bir suredir. ogretmenler gununde kulagini cinlattik.... cizelgeyi gordunmu bilmem bu hafta herkes kilo aldi neredeyse. utanmadan gelebilirsin yani..

hoşbulduk canım.o zaman rahatlayıp geleyim.öğretmenler gününde görmedim.teşekkürler hatırladığınız için..

git canım için rahat etsin.şişlik olsa ,beze gibi doktor anlardı ama bence.sen yine de git de içini rahatlat

slm kızlar benim boyum 1,66 kilom 51 sizce zayıflamalıyım bn genelde bölgesel zayıflamam gerektigini düsünüyorum kendim ibildim bileli su belimde simit denilen yaglardan var düsük bel giymekten oldu banada tavsiyeleriniz varmı.. istahım cok acık degildir kus kadar yemek yerim. bilmiyorum neler yapmam gerekiyor. fikirlerinizi merak ediyorum. birde bu ticker cetvel etiketlerini nasıl yapıyorsunuz ??

lachesis posta kutun doluymus.... fark etmemisim ben de peppermint e gitmis ama sana gelmemis sanirim. tekrar yollayayim dedim hata verdi yine

Son düzenleme:
git canım için rahat etsin.şişlik olsa ,beze gibi doktor anlardı ama bence.sen yine de git de içini rahatlat

kulak dr.u abarttigimi düsünüyor ama, durduk yere o sertlikler ne ki??

bazen takmamaya calisiyorum ama acaba önemli birsey olabilir mi die de dusunuyorum..

bakalim...

buradaki sekilde takip edebilirsin..

sonrada kontrol paneli, profil ayarlari, cizelge..

e sonunda hosuma gitti yazin bahcede parti verir gibi . kilolari verirsem belki böyle bir senlik olabilir hafif besinlerle :97:

aygirl sen yapiyormusun christmas kurabiyesi alman usulu? ben bu hafta yapip arkadasima ve ananesine yollayacagim almanyaya. var mi degisik ve hafif tarifler sende??

Son düzenleme:
aygirl sen yapiyormusun christmas kurabiyesi alman usulu? ben bu hafta yapip arkadasima ve ananesine yollayacagim almanyaya. var mi degisik ve hafif tarifler sende??

hayir ben hic tek basima kurabiye yapmadim ama dün aksam benim de aklima geldi hos olur diye. ekmek firinlarinda / pastahanelerde bulunuyor ayrica, bence sen arkadasina acibadem kurabiyesi gönder daha makbule gecer ;D bende tarife yok canim, malesef ama gazete birsey görmüstüm, bugünse yazarim simdi

ya biz her sene 3-4 cesit christmas kurabiyesi yapip degisirdik. bu sene ben uzaktayim diye yapamadik ama onlara surpriz yapmak istiyorum. onemli degil bende tarif cok. ama eger sen de guzel bir sey biliyorsan tarif alayim diye sormustum...ananesi de her sene bana kurabiye yolladi su ana kadar... o yuzden ona bir surpriz yapmak istiyorum ben de...

bu arada acibadem kurabiyesi dedim canim cekti. evde yapilabiliyor mu o ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…