kendi profiline http ile baslayan png ile biten web adresini kopyaliyorsun. cizelge kismina
kullanmak hic aklima gelmedi. brokoliyi zaten 3 dk kaynayan suya atip cikariyorum, karnibaharida bayagi suda kaynatiyordum. kayinvalidem almis ogluna o suzgec gibi seyden... bana da demisti cok pratik kullan diye halbuki ama ben tabiiki dinlememisim.. :) iyi sen de oneriyorsan kullanayim ben bir acilis yapayim karnibahar alip
hosgeldin melahatt yoktun bir suredir. ogretmenler gununde kulagini cinlattik.... cizelgeyi gordunmu bilmem bu hafta herkes kilo aldi neredeyse. utanmadan gelebilirsin yani..
hosgeldin melahatt yoktun bir suredir. ogretmenler gununde kulagini cinlattik.... cizelgeyi gordunmu bilmem bu hafta herkes kilo aldi neredeyse. utanmadan gelebilirsin yani..
tesekkürler, elimden geldigince :)
1hafta antb. kullandim, ama sislik inmedi. dislerim cekildi yani artik onunla da baglantisi olamaz, kulak dr.a gittim, kulaklarimda iltihap yokmus..
kulak dr.u bana göre sis degil, kemik dedi... ama önceden orada oyle bir kemik yoktu ki
kulagimin tam arkasindaki kemikte potluk var resmen, ayrica biraz altinda nohut kadar bisi hissediyorum, ve kafamda sacli deride boynumla birlestigi yerde sertlik var..
.
1 hafta daha bekleyip yine ev dr.a gidecegim.. bakalim ne diyecek...
cizelge yazisini görmemisimoldu mu acaba test test
Lachesis ben cevap verdim.. ikinizin ismini de yazdim cevaplarken sana gitmeid mi acaba??
evet canim bulusuyoruz. 12 de konustugumuz yerde...
git canım için rahat etsin.şişlik olsa ,beze gibi doktor anlardı ama bence.sen yine de git de içini rahatlat
teeest ikiiiiiii
kulak dr.u abarttigimi düsünüyor ama, durduk yere o sertlikler ne ki??
bazen takmamaya calisiyorum ama acaba önemli birsey olabilir mi die de dusunuyorum..
bakalim...
Cizelgesi olmayan arkladaslar lutfen yapsinlar.
Öncelikle aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.
1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1 ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni kadinlarkulubu.com da imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
sen bir doktora daha git icin rahat eder.
sadece .png uzantili satiri yaz canim.. =http:// dan sonraki kisim...[/QUOT...ostlar artik benim de bir cizelgem vaaar :87:
oldu hadi gozun aydin
aaaa bu cetvel cok guzelmis. ben gormemisim bunu bak
e sonundahosuma gitti yazin bahcede parti verir gibi . kilolari verirsem belki böyle bir senlik olabilir hafif besinlerle :97:
aygirl sen yapiyormusun christmas kurabiyesi alman usulu? ben bu hafta yapip arkadasima ve ananesine yollayacagim almanyaya. var mi degisik ve hafif tarifler sende??
ya biz her sene 3-4 cesit christmas kurabiyesi yapip degisirdik. bu sene ben uzaktayim diye yapamadik ama onlara surpriz yapmak istiyorum. onemli degil bende tarif cok. ama eger sen de guzel bir sey biliyorsan tarif alayim diye sormustum...ananesi de her sene bana kurabiye yolladi su ana kadar... o yuzden ona bir surpriz yapmak istiyorum ben de...hayir ben hic tek basima kurabiye yapmadim ama dün aksam benim de aklima geldi hos olur diye. ekmek firinlarinda / pastahanelerde bulunuyor ayrica, bence sen arkadasina acibadem kurabiyesi gönder daha makbule gecer ;D bende tarife yok canim, malesef ama gazete birsey görmüstüm, bugünse yazarim simdi
ya biz her sene 3-4 cesit christmas kurabiyesi yapip degisirdik. bu sene ben uzaktayim diye yapamadik ama onlara surpriz yapmak istiyorum. onemli degil bende tarif cok. ama eger sen de guzel bir sey biliyorsan tarif alayim diye sormustum...ananesi de her sene bana kurabiye yolladi su ana kadar... o yuzden ona bir surpriz yapmak istiyorum ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?