50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende hemen arsivime attim bu hafta deneyecegim....
ya kizlar yeni tarifler ogrenmek sizden cok guzel..genelde herkes saglikli ve hafif tarifler uygulayinca harika oluyor.

bende hemen arsivime attim bu hafta deneyecegim....
ya kizlar yeni tarifler ogrenmek sizden cok guzel..genelde herkes saglikli ve hafif tarifler uygulayinca harika oluyor.

evt aslında diyet yemeklerimiz yazsak buraya menümüz renklernmiş olur. hemede yeni tarifler öğreniriz.....

ben bu verdigin tarifi kasar yerine beyaz peynirle deneyecegim daha hafif olsun diye.....insallah guzel olur.

benimde sonradan aklıma geldi beyz pynir kullanmk dene bakalım nasıl olacak yada karıştr istersn kaşarla

hemen sizdede söyliyim.... kipada buharda pişirmek için süzgeç var....ayakları var tencereye deymiyor 2 kilouk tencerenin içine sığıyor benaldım çok memnum....çevremde herkese tavsiye edeiyorum....fiyat 6,25 tl

1.5 kilo kanıbahar + brokoliyi 1 su bardayıla haşladım kalan sununuda çorbaya kattım......

benim var onlardan ama daha bir kere bile kullanmadim...

benim var onlardan ama daha bir kere bile kullanmadim...

aaa niyee ben çok memnunum.....dün kabak pişirdim brokoli pişiridim elimin altında sürekli kullnıyorum.....

sen k.bahar brokoliyi nasıl pişiriyorsun???

selam kızlar ben fena cozutmuştum.utancımdan yazamıyordum.bugün tarıldım sadece 200 gram almışım.inanamadım.o kadar yemeğe 200 garm aldıysam dedim kendi kendime. eski menülerime dönersem gitsin kilolarrr.

deminki prasalı tarifi kim verdi unuttum.birazdan bakacağım.dil peyniriyle yaparsak da güzel olacağını düşünüyorum.diyette tavsiye ediliyor. ben mantara kaşar yerine koyuyorum.çok güzel oluyor.

anchusa sabahki genel uyarın çok yerinde olmuş.

bi de ulkerk hamile mi hiç haberim yok.öyleyse çok sevindim. hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.

gzmc koçumuz galiba hayırlı olsun. canım antibiyotikler işe yaradı mı merak ettim.boğazındaki şişlik için?

kızlar ben geldim, size özel mesaj atmıştım ama hiçbirinir cevap vermemişsiniz, geçmişi okuyamadım, yarın buluşuyor muyuz şimdi?

imza ayarlarini bulamiyorum yardimci olurmusunuz kizlar ?
kendi profiline http ile baslayan png ile biten web adresini kopyaliyorsun. cizelge kismina

aaa niyee ben çok memnunum.....dün kabak pişirdim brokoli pişiridim elimin altında sürekli kullnıyorum.....

sen k.bahar brokoliyi nasıl pişiriyorsun???
kullanmak hic aklima gelmedi. brokoliyi zaten 3 dk kaynayan suya atip cikariyorum, karnibaharida bayagi suda kaynatiyordum. kayinvalidem almis ogluna o suzgec gibi seyden... bana da demisti cok pratik kullan diye halbuki ama ben tabiiki dinlememisim.. :) iyi sen de oneriyorsan kullanayim ben bir acilis yapayim karnibahar alip

hosgeldin melahatt yoktun bir suredir. ogretmenler gununde kulagini cinlattik.... cizelgeyi gordunmu bilmem bu hafta herkes kilo aldi neredeyse. utanmadan gelebilirsin yani..

Hımmm..peki canımcım akşamı atlamaktan vazgeçtim, dediğin gibi az yemeyi ve spor yapmayı deneyeceğim,umarım senin kadar inatçı olabilirim
Çoookkk teşekkür ediyorummm

tesekkürler, elimden geldigince :)

1hafta antb. kullandim, ama sislik inmedi. dislerim cekildi yani artik onunla da baglantisi olamaz, kulak dr.a gittim, kulaklarimda iltihap yokmus..

kulak dr.u bana göre sis degil, kemik dedi... ama önceden orada oyle bir kemik yoktu ki

kulagimin tam arkasindaki kemikte potluk var resmen, ayrica biraz altinda nohut kadar bisi hissediyorum, ve kafamda sacli deride boynumla birlestigi yerde sertlik var..

1 hafta daha bekleyip yine ev dr.a gidecegim.. bakalim ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…