hemen vereyim tarifimi......
1 kilo pırasa
3 çırpılmış yumurta
1 su bardağı kaşar rendesi
yarım çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı galate un
pırasalar ince ince doğranıp tuzlu suda haşalanacak. c
pişen pırasalar süzüldükten sonra içine yumurtalar kaşar rendesi un sıvı yağ koyup karıştırılacak
yağlana tepisini altında galeta unun yarısı serpilecek sonra pıralaı karışım konulup en üste kalan galeta unu serpilip 200 derece üstü kızarana kadar pişirelecek
peynir oranını artırırsanız daha güzel oluyor
afiyet olsun denemeniz tavsiye ederim
tamamdir :)) bir de indirim falan bulsam baskül alsam...
bende hemen arsivime attim bu hafta deneyecegim....
ya kizlar yeni tarifler ogrenmek sizden cok guzel..genelde herkes saglikli ve hafif tarifler uygulayinca harika oluyor.
supermarketlerde bulursun...sen o yuzden mi kilo bildirimi yapmadin???? ben de diyorum niye bildirmedi gzmnc
ben bu verdigin tarifi kasar yerine beyaz peynirle deneyecegim daha hafif olsun diye.....insallah guzel olur.
benimde sonradan aklıma geldi beyz pynir kullanmk dene bakalım nasıl olacak yada karıştr istersn kaşarla
benim var onlardan ama daha bir kere bile kullanmadim...hemen sizdede söyliyim.... kipada buharda pişirmek için süzgeç var....ayakları var tencereye deymiyor 2 kilouk tencerenin içine sığıyor benaldım çok memnum....çevremde herkese tavsiye edeiyorum....fiyat 6,25 tl
1.5 kilo kanıbahar + brokoliyi 1 su bardayıla haşladım kalan sununuda çorbaya kattım......
bu link calisti ama imza kismini bulamadim...
benim var onlardan ama daha bir kere bile kullanmadim...
imza ayarlarini bulamiyorum yardimci olurmusunuz kizlar ?
kendi profiline http ile baslayan png ile biten web adresini kopyaliyorsun. cizelge kisminaimza ayarlarini bulamiyorum yardimci olurmusunuz kizlar ?
kullanmak hic aklima gelmedi. brokoliyi zaten 3 dk kaynayan suya atip cikariyorum, karnibaharida bayagi suda kaynatiyordum. kayinvalidem almis ogluna o suzgec gibi seyden... bana da demisti cok pratik kullan diye halbuki ama ben tabiiki dinlememisim.. :) iyi sen de oneriyorsan kullanayim ben bir acilis yapayim karnibahar alipaaa niyee ben çok memnunum.....dün kabak pişirdim brokoli pişiridim elimin altında sürekli kullnıyorum.....
sen k.bahar brokoliyi nasıl pişiriyorsun???
hosgeldin melahatt yoktun bir suredir. ogretmenler gununde kulagini cinlattik.... cizelgeyi gordunmu bilmem bu hafta herkes kilo aldi neredeyse. utanmadan gelebilirsin yani..selam kızlar ben fena cozutmuştum.utancımdan yazamıyordum.bugün tarıldım sadece 200 gram almışım.inanamadım.o kadar yemeğe 200 garm aldıysam dedim kendi kendime. eski menülerime dönersem gitsin kilolarrr.
deminki prasalı tarifi kim verdi unuttum.birazdan bakacağım.dil peyniriyle yaparsak da güzel olacağını düşünüyorum.diyette tavsiye ediliyor. ben mantara kaşar yerine koyuyorum.çok güzel oluyor.
anchusa sabahki genel uyarın çok yerinde olmuş.
bi de ulkerk hamile mi hiç haberim yok.öyleyse çok sevindim. hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.
gzmc koçumuz galiba hayırlı olsun. canım antibiyotikler işe yaradı mı merak ettim.boğazındaki şişlik için?
ben de yemek yemeyi cok seviyorum ama aksam yemeklerinde inat ediyorum.ilk baslarda zor oluyor ama insan sonra kucuk porsiyonlara alisiyor... ac da hissetsem yemeye devam etmiyorum isi inada bindirince... yemekten 2 kasik ama salatadan 5 kasik koyuyorum mesela tabagima. ya da ekmek yerine 1 kasik yogurt koyuyorum...bir sure sonra duzene giriyor. en tehlikeli zaman aksam yemeginden sonraki zaman. yok misir patlatalim yok cikolata yiyelim, yok tatli yiyelim, yok kuruyemisti meyvedir derken gereksiz bir suru sey yiyoruz...aksam yemegi sonrasi atistirmalari tamamen kesmek lazim.
sirf meyveyle inan olmaz. en azindan salata yap kendine koocaaaman bir kase ve yogurt ye yaninda. aksam yemeginden sonra yine yersin meyveni...
kızlar ben geldim, size özel mesaj atmıştım ama hiçbirinir cevap vermemişsiniz, geçmişi okuyamadım, yarın buluşuyor muyuz şimdi?
selam kızlar ben fena cozutmuştum.utancımdan yazamıyordum.bugün tarıldım sadece 200 gram almışım.inanamadım.o kadar yemeğe 200 garm aldıysam dedim kendi kendime. eski menülerime dönersem gitsin kilolarrr.
deminki prasalı tarifi kim verdi unuttum.birazdan bakacağım.dil peyniriyle yaparsak da güzel olacağını düşünüyorum.diyette tavsiye ediliyor. ben mantara kaşar yerine koyuyorum.çok güzel oluyor.
anchusa sabahki genel uyarın çok yerinde olmuş.
bi de ulkerk hamile mi hiç haberim yok.öyleyse çok sevindim. hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.
gzmc koçumuz galiba hayırlı olsun. canım antibiyotikler işe yaradı mı merak ettim.boğazındaki şişlik için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?