kızlar geçen haftamızın birincisi bu kadar ki bildirimler arasından
TWEETY
tebrikler canım......
kızlar listemize 1 hafta ara verdik..... cuma günü kimler dahil olacak yeni bir liste oluşturalım bu hafta dinlenme haftası......
tweety tebriklermasallah
bu hafta dinlenme haftasi misüperrrrr
kocum ben fun aksam 2 dilim yalanci tavuk gogdu yedim (kendim yaptim hazir degil)
ama uzerine yarim saat zumba cardio yaptim
günaydin,cizelgem hazir,yeni oldugum icin bilmiyorum,günlük menümümü yazacagim,bügünden itibaren yediklerime dikkat etmeye basliyacagim ve tabiki spor da yer alacak günümde,tabiki bana gelen önerilere cok sevinirim:13:
kocum ben fun aksam 2 dilim yalanci tavuk gogdu yedim (kendim yaptim hazir degil)
ama uzerine yarim saat zumba cardio yaptim
zumba cardio hamerak ettim nasil bisey..
süper bir şey.....dans diyorsun. google videodan bakabilrsi.....çok eğlenceli..
kurabiyeleri yaptım fırındalar şuanda 180 dereceye attım napim İNŞALLAH güzel olurlar valla hamurun çiğ haline bile bayıldıııııım
hu huuu uyarilir koc burada :)))
cok fazla yenmeyecek degil mi
günaydin,boyum 1,56,kilom 59kg,fazla sisman degilim ama,dogumlar haric hic 59kg olmamistim,oyüzden biraz kilo verip sonra formumu korumak istiyorum,pek fazla bu ana kadar saglikli ve düzenli beslendigim sayilmaz,araniza damlamam o yüzden:90:
günaydin,boyum 1,56,kilom 59kg,fazla sisman degilim ama,dogumlar haric hic 59kg olmamistim,oyüzden biraz kilo verip sonra formumu korumak istiyorum,pek fazla bu ana kadar saglikli ve düzenli beslendigim sayilmaz,araniza damlamam o yüzden:90:
kurabiyeleri yaptım fırındalar şuanda 180 dereceye attım napim İNŞALLAH güzel olurlar valla hamurun çiğ haline bile bayıldıııııım
bizde isteriiiz
ay canım canın mı çekti keşke sizede ikram edebilsem ama...
ben snin yerine yerim :) hem kalorileride senin yerine ben alırım :))
ama yapmanı tevsye ederim çok çok lezetli oldular hatta kahveyle yicem birazdan
4 -5 s b un diyo tarifte ben 4 koydum kıvamı süper ANCHUSAMA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?