50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TEŞEKÜRLER CANIIIIM
BEN SALI VE ÇARŞAMBA DA 45 ER DAKİKA STEPPER YAPMIŞTIM ama olsun

bi hafta dinlenme var demek süper ya şansa bak bende zaten regli oldum olacam :))
tarasadan koşu bandımı indirmeyi düşünüyordum steppera ara vercem biraz bacaklar futbolcu bacağı gibi oldu

Son düzenleme:

canım sen kaç kilosun boyun kaç indeksin 19,8 bu normal sen çok zayıf olmayam çalışıyorsunki???

kurabiyeleri yaptım fırındalar şuanda 180 dereceye attım napim İNŞALLAH güzel olurlar valla hamurun çiğ haline bile bayıldıııııım

hu huuu uyarilir koc burada :)))

cok fazla yenmeyecek degil mi

kem küm şeeeeyyyyy pardon :78:
bilmem ki regl olcamya şekere resmen saldırı var

bide enfes görünüyorlar dayanabilirmiyim bilmiyorum

kociş koşu bandını akşam aşağıya taşımaya razı olursa 45 dk yürürüm ama söz

şimdilik baaaay ben kaçar
ama arada uğrarım
şu anda kızkardeşim mutfakta MAŞŞALLAH diye bağırdı galiba kurabiyeler pişti ayyyybugün kendimi çok obur gördüm koç merdaneyi sallamadan kaçim ben :))

günaydin,boyum 1,56,kilom 59kg,fazla sisman degilim ama,dogumlar haric hic 59kg olmamistim,oyüzden biraz kilo verip sonra formumu korumak istiyorum,pek fazla bu ana kadar saglikli ve düzenli beslendigim sayilmaz,araniza damlamam o yüzden:90:

hoş geldin canım... ama bence çizelgende bir sorun var istersen gir bir bak....indeksin 19.8 olamaz bu boy ve kiloya göre....

ay canım canın mı çekti keşke sizede ikram edebilsem ama...
ben snin yerine yerim :) hem kalorileride senin yerine ben alırım :))

ama yapmanı tevsye ederim çok çok lezetli oldular hatta kahveyle yicem birazdan

4 -5 s b un diyo tarifte ben 4 koydum kıvamı süper ANCHUSAMA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER

kalorileri al diye demiyorum ama ye canim afiyetle ye

evdeki deftercigime yazip yapicam :) anchusaya bende cok tesekkür ederm

ayy ben de denemek istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…