50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmm,

biz bulustuk, ben erken dondum; lachesis ve anchusa hala birlikteler.
birlikte guzel bi yemek yedik bir de ustune cay ictik; tatli tatli da sohbet ettik

keske erken ayrilmak zorunda kalmasaydim; ortak konusacak cok seyimiz var yaa........

oooh ne güzel :)) belki birdahaki bulusmaya ben de gelirim, tanismis da oluruz...

bari resim cekinseydiniz cekindiniz mi ?

hosbulduk sagol canim,cizelgemi az önce kontrol ettim ama yine 19,8 gösterdi,yanlis nerede olabilir acaba:44:

privacy kısmında public data yı seç

Track kısmında weight seç bide öyle dene bakalım....

Son düzenleme:
eveeet kocluk müessesine dönersek efendim bugün disarida cook yediyseniz kurabiyeyi sonra ik özel bir güne saklasaniz :)))
"kocluk muessesesi" benim lafimdi diy mi buu

bari resim cekinseydiniz cekindiniz mi ?
yaa gecen sefer cekmistik de bu sefer foto cekmek hic aklimiza gelmedi

belki de kilo aldigimizdan bilerek unutmusuzdur

aynen dedigini yaptim ama yine aynisi cikti,ne yapabilirim, boyum ve kilom yazdigim gibi orada bir yanlis olamaz,tesekkürler,yanlisi nerede yapiyorum bilmiyorum,utanmaya basladim hi hi :78:

aynen dedigini yaptim ama yine aynisi cikti,ne yapabilirim, boyum ve kilom yazdigim gibi orada bir yanlis olamaz,tesekkürler,yanlisi nerede yapiyorum bilmiyorum,utanmaya basladim hi hi :78:

Allah Allah şaşırıdm bende neyse seninkide böyle kalsın..... çözemedik sorunu.....

başlangıç ve hedef kilon neden görünmüyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…