selammmm,
biz bulustuk, ben erken dondum; lachesis ve anchusa hala birlikteler.
birlikte guzel bi yemek yedik bir de ustune cay ictik; tatli tatli da sohbet ettik
keske erken ayrilmak zorunda kalmasaydim; ortak konusacak cok seyimiz var yaa........
oooh ne güzel :)) belki birdahaki bulusmaya ben de gelirim, tanismis da oluruz...
bu arada su meshur kurabiyeden ben de yapmak istiyorum yaaa
bu aksam belki yaparimm
selammmm,
biz bulustuk, ben erken dondum; lachesis ve anchusa hala birlikteler.
birlikte guzel bi yemek yedik bir de ustune cay ictik; tatli tatli da sohbet ettik
keske erken ayrilmak zorunda kalmasaydim; ortak konusacak cok seyimiz var yaa........
hosbulduk sagol canim,cizelgemi az önce kontrol ettim ama yine 19,8 gösterdi,yanlis nerede olabilir acaba:44:
eveeet kocluk müessesine dönersekefendim bugün disarida cook yediyseniz kurabiyeyi sonra ik özel bir güne saklasaniz :)))
Canim Türkiye yolu ne zaman görünüyor, plan proje varmi tatil falan ?
kalorileri al diye demiyorum ama ye canim afiyetle ye
evdeki deftercigime yazip yapicam :) anchusaya bende cok tesekkür ederm
ayy ben de denemek istiyorum :))
bu arada su meshur kurabiyeden ben de yapmak istiyorum yaaa
bu aksam belki yaparimm
"kocluk muessesesi" benim lafimdi diy mi buueveeet kocluk müessesine dönersekefendim bugün disarida cook yediyseniz kurabiyeyi sonra ik özel bir güne saklasaniz :)))
yaa gecen sefer cekmistik de bu sefer foto cekmek hic aklimiza gelmedibari resim cekinseydiniz cekindiniz mi ?
ocak sonu gibi ama daha bilet falan almadim...
aynen dedigini yaptim ama yine aynisi cikti,ne yapabilirim, boyum ve kilom yazdigim gibi orada bir yanlis olamaz,tesekkürler,yanlisi nerede yapiyorum bilmiyorum,utanmaya basladim hi hi :78:
"kocluk muessesesi" benim lafimdi diy mi buu
yaa gecen sefer cekmistik de bu sefer foto cekmek hic aklimiza gelmedi
belki de kilo aldigimizdan bilerek unutmusuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?