50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben çok kötüyüm kızlar bugün tartıldım 58.3 çıktım o kadar uğraştım bir de üstüne 400 gram almışım sınavlarım da çok kötü geçiyor, ben de hiç moral kalmadı
Yarın bir sınavım daha var ne ders çalışasım var, ne spor yapasım

iyi akşamlar kıslar hafif akşam yemeği vede meyve yedim suda 1 lt olmuştur normalde 2 bardak zor içerdim bazen hiç aramazdım yani kış gelince suyu aramaz oldu bozocm sağolsn a.s. ben burdayım benimki uyudu bile :çok üzgünüm:

canim hic moralini bozma tam tersi umarim daha da hirslanirsin insallah sen ders calismana bak ya da soyle diyip bisikleti kullanirken ders calismana bak sırnaşık şey

rica ederim

bu akşam kimse yazmamış kaçamak mı yaptınız bakıyım

canim ben bugun hic kacamak yapmadim -tatlicadiarzu- yani yaptim da sabahin korunde yedigim cheese kek ve kucuk cikolata sayilmaz sonrasinda azicik kuruyemis azicik yemek meyve bile yiyemedim senağlama ve de 2 litre su opuyorumnanaktan

bu arada soylemeden edemeyecegim bizimkiler geldi
pizza yaptilar gel sen de ye dediler YEMEDIM
ustune cheese kek yediler gel sen de ye dediler YEMEDIM

bi de ev sahibime mujdeli haberi verdim 50.5 olmusum dedi inanmadi dur tartiyi getiriyim bi de benim yanimda tartil dedi korktum tabii biraz aksam olmus elimde suyum :) ama yine 50.5 cikti kizlar cok mutluyummmm:))

son olarak hareketlerimi de yazayim kizlar da kacayim:))

100 ip atlama
20 mekik (hepsi yarim mekik)
20 ayaklar 90 derece mekik
20 ayaklar havada mekik
20 sag ayak sol ayak ustunde mekik ve 20 tersi
20 normal mekik ama yukari kalktigimiz anca popomuzu da kaldiriyoruz :))
20 oturup kalkma

hoscakalin canlar yarin buyuk gun gorusuruzz :)

Herkese günaydın

dügece yediklerim buğday çorbası 3 kaşık kadarda köfte patates az salata ve erkenden yattım

Bugünkü kahvaltıda 2 ince dilim kendi yaptığım ekmek peynir üstüne 1 tatlı kaşığı
zeytin yağı 1 çay kaşığı bal hemen sonrada yeşil çay
daha tartılmadım:mymeka:

günaydın kıslar
bugün 56.3 çıktım 2 günde 200 gr acayip şişim göğsüm karnım parmaklarım
ama reglim yakın olup 56.3 çıkmam bile iyi bence

2 bardaktan sonra 1 litre çok iyi yavaş yavaş alışırsın

ben bugün nöbetçiyim. tartılamayabilirim ama dün tartıldım. 60,80 olarak kaydedebilirsiniz. 61 dim 200 gr vermişim.
ben eve yeni taşındım bu aralar eve hayırlı olsuna gelenler olacaktır bol bol e onlara yapmşken bir iki yiyorum ama keşke yemesem. neyse şu 3 ayda 10 kg verirsem çok iyi olacak. çünkü ikinci gebelik düşünüyorum.

Günaydın kızlar..58.2 yim. 300 gram almışım. Arık ticker'ı geri sarmanın zamanı geldi

slm kıslar size 1 porsiyon meyvenin günlük ne kadar alınması hakkında gazeteden alıntı yaptım sizler için hani ara öğünlerde ve akşamları yiyoruz ya sizinle paylaşmak istedim yerimseniben

-elma 100 gr(1 orta boy)
-portakal 135 gr (1 orta boy)
-mandalina 135 gr (2 küçük boy)
-kayısı 100 gr(3-4 adet)
-muz 60gr (1 küçük boy veya yarım)
-incir 50gr(1-2 adet)
-greyfurt 100 gr(1 orta boy)
-kuru incir 15 gr(2 adet)
-kuru kayısı 20 gr (3 adet)
-nar 75 gr(1/2 orta boy)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…