bugün kahvaltıdan 2 saat sonra orta şekerli kahve içtim mecburen:çok üzgünüm:
şimdi yarım kase yoğurdumuda yedim üstüne tartıldım ve gayet ince giyinerek:Saruboceq:
61. 300 :1shok: boy 1.60
burcu gelsin ceza vericem ona hiç gelmedi yazmadı
50,5 kiloda olan birisi için bunları söylemek ne kadar kolaydır tahmin edebiliyorum ah ahhh bende bir zamanlar 50 kiloydum[/QUOTE]kilo veren arkadaslari kutlarim veremeyenlerde hic canini sikmasin ve sakin moralinizi bozmayin kizlar her hafta her haftayi tutmayabilir onemli olan pes etmemek opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
YESA cım iyi dileklerin için teşekkür ederim ben 47-50 kilo iken hamilelikle birlikte doğum sonrası 62-63 oldum şu anda 61 kiloyum ama gitmiyo 2 sene olacak doğum yapalı yapıştı kaldı. çok moralim bozuk. hiç bişey giymek istemiyorum. eşim zayıflamamı istiyo ondan daha çok ben istiyorum of offf benimde boyum 160filan ama yukarısı yok belkide aynı boydayızdır. ama ne güzel zayıflamışsın sen maaşallah ne kadar sürede oldu ve neler yaptın bana da anlatırmısın
ver canim valla :)) seviyorum ben senin cezalarini :) bu arada tebrik ederim cok guzel bir menu olmus kacamaksiz :1shok:
dayanamadım 1 tabak daha patates salatası yedim oda nazar boncuğu olsun
1 haftadır hiç kaçamak yapmadım
bakalım bu haftaki koç kim olucak
canim sen ol yine yaa memnunuz biz senden vereliniortak ama arada kendine ceza ver mumkunse delikafadulden 1 tabak daha patates salatasi ohhh :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?