1. çikolatalı muffinine bir şey demiyorsum ama sem öğlede sonrada yemişin ve bide akşama dondurma varr hiç olamamış..
öğlenin çok az olmuş... öğlden sonra ki arayı elma olarak var sayıyıorum... akşam çok güzel ama ptates yemeğinin içinde ne var başka et tavuk falan sadece patates mi???
akşamdan sonraki arada iy değil....
puanın 6
puan yüksek olunca mı iyi düşük olunca mı kaç üzerinden çalısılıyor puan konusunda aydnlatırsanız sevınırım.
dun kötu gectı bencede ama bugun daha dıkkatlı olcam söz verıyorum :) akşam görüşmek üzere
bu hafta sen hizaya sokarız elbet sıkma canını.....hayırdır sabah çok az yemişin ara yok öğle yok fırsatınmı olmadı canın mı istemedi....akşam yemeğin çok güzelll
puanın 5
.
daha ne olsunnnnn...bu halde bu kadar düzgün beslenebiliyosun bravo....yediğin simit zeytin olsun.... artık düzen giriorsun çok güzel bir menü
puanın 9
Temizlik yaptım dün kuzum. Temizlik bitmeden bişey yiyememe gibi bir takıntım var. O yüzden o arada bişey yemedim. tam bitti duş aldım derken de, eşimi bekliyim artık yemiyim dedim öyle oldu.
kızlar ya şu fırsat çok iyi alsak mı aceba:)
Restoran, Güzellik Merkezleri, Spor, Etkinlikler vb. %50 indirimle - Sehirfirsati.com
çok ucuz bu yaaa çok güzel bir fırsata benziyor.. ama niye bu kadar ucuz??? insan düşünmeden edemiyor....
anladım canım teşekkür ederimdüzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 1 1 0 0 3 1 6
peppermint 1 1 3 1 2 1 9
10 puan üzerinde değerlendiriliyor......
herkese GÜÜNNAAAYDDIIIIIIIIIN
şuleulkucum menümü yazıorum azcık mahçup şekilde:26:
1 bardak ılıktan biraz daha sıcak 10-15 limon damlası eklenmiş su
1 bardak su
1 hurma
(20 dk sonra)
1 haşlanmış yumurta
1 fincan 5i 1 yerde çay
Ara
2 bardak su
2 fincan çay
1 hurma
Öğlen
1 porsiyon barbunya
2 parca ince dilim et ( döner vardı 2 lokmalık da diebiliriz)
4 çatal pilav
1 kase cacık
1 bardak su
ara
2 bardak su
1 5i1 yerde çay
1hurma
ara
1 çay
1 hurma
( 2 saat sonra)
1 kuru incir
bende 3 ara oluo maalesef=(
12 öğlen 2 de ara 4 de ara 8’e doğru evde olduğum için 6da da bi ara daha yapıorum işten çıkarken.
Akşam
Annemin ısrarlarına dayanamayıp zararlı şeyler yedim=(
1 cevizli ekmek
Bi kaç kaşık kısır
1 dilim mozaik pasta
aygirl rahatsızlandınmı, tüm mesajları okuyamadım kızların mesajlarından anladığıma göre öyleymiş, çok geçmiş olsun canım , şifalar diliyorum
Herkese merhaba
Slm Daisy, gecenlerde cok yogun kalp atislariyla birlikte nefes almakta zorlanmistim. bunun üzerine doktora gittim muayene oldum, ekg cihazi takmislardi, sonucunu bugün / yarin ögrenicem. cok sagol...
YaaMur, hosgeldin aramiza
Suleulku canim ne desen haklisin. Haftasonu bir borcam yapinca tatliyi hemen bitmedi :)
Evet ya, ben aksam yemeginde niye o kadar pilav yedim ki ? :) Pilavi fistikli yapmistik onlari cok seviyorum, yoksa yemesem bile olurdu.. Evet canim Dal tursusu :) Annem kendi yapar ama son olarak yapamadi, pancarlar ölüverdi.. Yedigim ablamin yaptigiydi. Ben dal tursusunu cok severimAksam Mandalinami yedim kocum :) Ben gercekten sabah bisey ymeyince aksam istahim artiyor. Ama öglen eve gidebilmem iyi oldu, yoksa aksam tamamen saldirirdim..
ben arık tüm kaçamaklarımı hafta sonu yapıyorum... hiç düşünmüyorum hafta içide tutuyorum kendimi..
öğle için salata yapabilriin.... gidemediğin günler... ben okula getiriyorum yapıp.... çok aç kalınca saldırman normal...2 satte bir azz yersen hiç bir sıkıntın kalmaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?