Kızlar merhaba
Dün ingiltereye taşındık, daha internet problemini de çözemedik. O yüzden bu haftaki kilo bildirimlerini liste haline getiremedim. Ayrıca bildirimlerde çok çok azdı.
Ben hayatımı burada düzene koyana kadar ya bu görevi başkası üstlensin ya da bir süreliğine kilo bildirimlerini askıya alalım.
Beni haberdar ederseniz sevinirim. Aldıgım sorumlulugu yerine getiremedim diye üzüldüm çünkü.
Görüşmek üzere..
sagol canim önerin icin...cevizde iyi ama genelde badem yiyorum ara ögünlerde...ama bugün ara ögün ana ögün iyice karisti.devrim,bir an önce git elma alsana, hem elma cok da saglikli. hadi kos. aa
cerezler bizim milletin en kötü aliskanliklarindan biri. kuru meyve seviyorsan arada onlardan al, yada ceviz ye cok yemezsen cok cok iyi
sagol canim önerin icin...cevizde iyi ama genelde badem yiyorum ara ögünlerde...ama bugün ara ögün ana ögün iyice karisti...neyse ben yinede yazarim bugünkü menümü..icim rahat etmez simdi..neyse onu yazmamiz lazim..surda kaldi 2 kilocuk..ama en önemlisi evden elma eksik etmemem lazim...
evet son kilolar cok zor gidiyo sanki..badem de iyi. tabiki yaz menünü ki,kocumuz degerlendirsin. ben bu hafta sisko cikicamtartida eminim. hem siskinlik var hemde cok yedim..59 kilo cikarsam sasmam.
2kilocuk ama cuklar zor dimi
Kahvaltın güzel yine,ara yine yok,-1,
Öğle de pek besleyici olmamış,-1,
Akşam da iyi,meyve çok az yiyosun sanırım ve su içiyo musun o çok önemli,ihmal etmeyelim,
Bugünkü puanın da 8...
Hmm rica ederiz ne demek,hoşgeldin tekrar...
Genel olarak güzel,kahvaltın biraz eksik,bi de ara da sadece ekmek yemişsin,ordan 1 puan kırıyorum,
Ananas suyu güzel,akşam yemeğin çok az olmuş,ama düzelticeksin diye şimdilik puan kırmıyorum,
Bir de meyve yemeye ve daha çok su içmeye çalışırsan daha iyi olur diye düşünüyorum...puanın 9...
tatlim tatil ne kadar ?
kocummm iyi tatiller.. tadini cikar. bol bol dinlen...
merhaba herkese,
bende 58,5 kiloyum ve hızla almaya devam ediyorum. mart ayı başında spor salonuna başlayacağım. aslında bu ay yazıldık, hatta parayı bile ödedim ama işlerin yoğunluğundan hiç gidemedim ben de bir sonraki aya devrettirdim. diyet yapabilecek bir insan değilim. sadece elimden geldiği kadar ekmeği ve yağlı yiyecekleri azaltmaya çalışıyorum. günde 2 fincan yeşil çay içiyorum. yalnız benim en büyük problemim hazımsızlık. bunun için bana önerisi olan var mı acaba? ve diyet yapamayan birine önerileriniz neler? herkese şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?