50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm sinamekiyi denememiştim canım. onu bir deneyim. ben de şuan tarçınlı karanfilli yeşil çay içiyorum. bundan sonra sinameki alayım. yardımın için teşekkürler tatlım.

işte benim problemim bu tatlım. ben bunları düşünemiyorum bile pul biberi sık kullanıyorum ben de. çünkü en güzel onun etki ettiğini gördüm. eşim bazen diyor bu biber biraz fazla değil mi diye ama bilmiyor ki sorunu:95: diyet konusunda ben de yediklerimi azaltmaya çalışıyorum. mesela akşamları cips, çerez falan çok yerdim. bir haftadır uzak duruyorum hepsinden. önümüzdeki ay fitnessın da faydası olur diye düşünüyorum

canım botany ilk defa duyuyorum. limonlusunu bulabilirsem bir deneyim :)))

Son düzenleme:

Güzel bi menü,kahvaltın az olmuş biraz ama,-1 puan kırıyorum ordan,

Aralar da güzel,form bisküvi çok olmuş ama hadi kırmıyorum puan,bundan sonra erken satlerde

yemeye dikkat et ama ok?

puanın 9...

Kahvaltın güzel,öğle yemeğin de güzel,

Aranın biri yok,-1,

Akşam yemeğin de malesef olmamış biliyosun,-1,

Diğer aran da yok,-1,

Puanın 7...

Hmm kahvaltı yine eksik,

Aran yok,-1,

Öğle güzel,ama tatlıyla ara yapmışın,-1,

Akşam da güzel...puanın 8...

Güzel bi menü,kahvaltın az olmuş biraz ama,-1 puan kırıyorum ordan,

Aralar da güzel,form bisküvi çok olmuş ama hadi kırmıyorum puan,bundan sonra erken satlerde

yemeye dikkat et ama ok?

puanın 9...

Tamam azul paketi yarıya indirip en geç 7 de yemeyi planlıyorum.Umarım haftasonu dışardan yemeye kalkışmam

Hmm gayet güzel bi menü,çok kaçamağın da yok,

10 puan aldın tebrikler...

Yarenaycım botany i bende marketlerde bulamıyorum artık.Belki büyük marketlerde falan vardır hani carrefour migros falan.Bakmak lazım.Belki de kalktı mı noldu bilmiyorum.

Ama doğadan form çayını daha rahat bulursun.Diyorum ya botany fazla çalıştırıyo bağırsakları.
Ben dersten koşarak çıktığımı hatırlıyorum onu içtikten 2 saat sonra falan

Tamam azul paketi yarıya indirip en geç 7 de yemeyi planlıyorum.Umarım haftasonu dışardan yemeye kalkışmam

Yedi de çok geç aslında,büsküvi,çikolata,tatlı gibi şeyleri az olarak tabi sabah yada öğle

saatlerinde yemeye çalışalım ki akşama kadar eeritelim,kalmasın vücudumuzda,o açıdan dedim ok?

canım doğadan form çayı aldım limonlu. ama içemiyorum hiç. yarıda bırakıyorum. bi acayip geliyor sadece sıcak su içiyormuşum gibi

Yedi de çok geç aslında,büsküvi,çikolata,tatlı gibi şeyleri az olarak tabi sabah yada öğle

saatlerinde yemeye çalışalım ki akşama kadar eeritelim,kalmasın vücudumuzda,o açıdan dedim ok?

Akşam meyve salatası falan yiyim en iyisi o zaman ne dersin

Akşam boğazımı pek tutamıyorum da

Günaydin kizlar

selincim, yemekten yarim saat önce süper olur. hem sivi almis olursun hem belki az istah keser.
evet cuma, nihayet.. haftasonu uyumak istiyorum sadece :97:

ambitious, kac kilosun ? anlat bakem :)

Azulcum, önceki haftalar yok ama hicten iyi olur, o haftaki koc sonucu bildirdiginde, bi dahaki koc o bilgileri kaydeder, böyle böyle hafta sonuclarimiz da olmus olur.
Cnm, Excel, Word gibi yerlerde tabela yapiyorsun, buraya ekliyorsun, sonra buradaki bir seyi tikliyorsun, zor degil.

yadaaa herkes buraya mi yazsin ?

Son düzenleme:

biber sevdigimden eklemiyorum desene :) bende cok acili sevmem ama bazen katiyorum :)
abur cubur yemeyi biraktiktan sonra, hareket de varsa kilolar mecbur gidecekler

Yaa Efsun kurtar beni bu kilo bildirimi azabından,bilmiyom çizelge yapmayı,

Buraya yazalım yaa nolcak...

Yaa Efsun kurtar beni bu kilo bildirimi azabından,bilmiyom çizelge yapmayı,

Buraya yazalım yaa nolcak...

Tamam Azulcum.

Arkadaslar su an ki kilolarinizi buraya yazabilirsiniz. Mümkünse önceki hafta cumaki kilonuzu da yazarsaniz daha da iyi olur.

Bildirimleri liste haline getirip en gec pazartesi günü yayinlayacagim.

Son düzenleme:
Ben de menümü yazyım bari,

Perşembe menüm:

Sabah:Bir dilim kepek ekmeği,bi kk penir,bi ceviz,az tereyağ,az çemen,bi bardak az şekerli çay

Ara:üç ısırık çikolata,bi avuç yaban mersini

Ara:bi muz,2 ceviz

Öğle:Yemeğim yoktu,malesef bi avuç balık kraker ve bi bardak çay,bi minik daire tutku bisküvi

Ara:10 adet antep fıstığı

Akşam:Bir tabak pirinçli pırasa,bi kase yoğurt

Ara:Malesef yine 20 küsür kestane

Spor:Bir saat leslie yürüyüş ve fitness,2 lt. su içtim...

....................

Azul,kahvaltın aralar tamam,çikolatayı da görmedim hadi,

Öğle yemeğin olmamış hiç,-1,

Akşam yemeğin de az olmuş,ondan kestanelere saldırdın sanırım,

Kestanelerden de -1,

Puanın 8...

Tamam Azulcum.

Arkadaslar su an ki kilolarinizi buraya yazabilirsiniz. Mümkünse önceki hafta cumaki kilonuzu da yazarsaniz daha da iyi olur. Bildirimleri liste haline getirip en gec pazartesi günü yayinlayacagim.

Ayy çok sağol yaa...

Ben yarın tartılayım da yazayım,dün gene çok kestane yedim de bugün tartılırsam sonuç kötü

olacaktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…