Canım sinameki çayı iç.Ama şöyle bi durum var bazen bağırsakları çok çalıştırabilir ona göre bu çayı içme vaktini iyi ayarla
Mesela akşam yemekten sonra iç.
Ben bi ara form çayı içtim içinde sinameki var.
Yemeği çok kesmeden de kilo verebilmiştim
Slm Yarenay. O sorun bende de var, ama yediklerini biraz düzene sokmaya calistiginda inan bagirsaklarin da degisime ugrayacak az da olsa. cok basit bir örnek verebilirim, bu aksam (hergün böyle beslenmiyorum malesef) yediklerimi yazayim: önce haslanmis sebzelerin suyunu corba niyetine ictim, ardindan haslanmis brokoli ve kabakli bulgur pilavi yedim. üzerine de bolca ev yogurdu döktüm. ve karnimdan sesler geliyor. cok da doydum. karbonhidrat, sebze ve proteini biraraya getirince ac da kalmiyorsun, metabolizman da canlaniyor. bu arada bu konuda pul biber de harika hizlandiriyor. buradaki arkadaslar genellikle gayet güzel besleniyorlar. her türlü sey yiyoruz sadece asiriya kacmamaya gayret ediyoruz. bence sende dene. SIKI bir diyet bana da uymaz ama biraz dikkat ise yariyor inan..
Aslında BOTANY diye bi marka vardı onunki çok etkili ama acaip bir sancı eşliğinde tuvalete koşturuyor
Bi de doğadan form var o daha hafif bence onu tercih et.Ben botany içiyodum.2 ay içinde falan 4 kg verebilmiştim.Ama yemedende biraz kestim çok değil.
Arkadaşım da kullanıyodu onda da bu sorun vardı.Rahat ediyodu.
(90 kilodan 52 kiloya düştü ama başka yöntemlerle de destekledi tabi)
Günde 1 yada sabah akşam birer tane içiyodum.
Tadı kötü bişey haberin olsun.Ama limonlusu çıkmış en azından o içilebilir heralde
İşte bugünün mama listesi
Sabah 7 buçukta : 1 dilim ekmek,1 kaşık pekmez,1 fincan şekersiz sütlü kayfe
Ara: 3 badem,6 fındık
Öğlen saat 12 buçukta : Bi kepçe alaca çorba,yarım tabak bezelye,koca bi salata tabağı (haşlanmış karnabahar,brokoli,kırmızı taze biber,havuç,kırmızı lahana zeytinyağlı ve bol limonlu)
Ara öğün : 1 minneola mandalina,5 fındık
Akşam 6 buçukta : 1 kutu ton balığı,1 dilim ekmek,2 kaşık pırasa (pırasa bitmedi gitti)
Akşamdan 2 saat sonra malesef 1 paket yani 6 parça limonlu mavi-yeşil püsküüüt,2 fincan çay :78:
5 bardak su
Yarım saat egzersiz :86:
selam kızlar 2 gündür giremiyorum annem bendeydi..
azulcum dün ne yediğimi tam hatırlamıyorum bugünü yazıyım ama 2 gündür menülerim berbat..hem regl şişkinliği hem sindirim problemi..bi türlü toparlanamadım yaaaaa
neyse
SABAH
1 kase kelloğs
1 dilim kepek ekmek
yarım kadar yumurta
1 dilim kaşar çok az tereyağ
1 tk kuşburnu marmelatı:26:
ARA
3 acılı çubuk kraker yarım portakal iğde
ÖGLE
1 kepçe tarhana ç.
1,5 s.k. barbunya
1 s.k.sulu et y.
2 s.k. pirinç pilavı
AKŞAM
1 kase kelloğs
sayamadım ama 1lt kadar su
spor 15-20 dk. yürüyüş
Kocum yidiklerim:
sabah: bir kücük ekmek, üzeri peynirli (firina verilmis)
ara: yok
ögle: yesil fasülye kavurmasi, yumurta kirip tavada birlestirdim,yaninda ekmek
ara:tatli bisey (kaloriliydi, puding var hamurun icinde)
aksam: bir tabak sebze suyu (brokoli, kereviz, lahana, havuc, pirasa, karnibahar, maydonoz),
kabakli bulgur pilavi (nefis) ve brokoli, üzerine bolllca yogurt döktüm cok güzeldi
ara: elma
suyu 1.5 litre icmisimdir
spor yok ama belki yaparim daha az, yaparsam yazarim
Güzel bi menü,kahvaltın az olmuş biraz ama,-1 puan kırıyorum ordan,
Aralar da güzel,form bisküvi çok olmuş ama hadi kırmıyorum puan,bundan sonra erken satlerde
yemeye dikkat et ama ok?
puanın 9...
BEN DE MENÜM Ü YAZAYIM
PERŞEMBE
SABAH : YAĞSIZ yarım kaşarlı yoğurtlu gözleme
1 tk çokokrem,
1 bardak şekersiz çay
ara : 3 küçük domates
1 poırtakal
1 fincan şekersiz yeşil çay
öğlen : 1 tavuk dürüm
1 ayran
ara : 1 kepekli galeta
1 mandalina
1 muz
akşam : 1,5 dilim ekmek
8-10 maalesef yağda kızarmış hamsi
salata
ara : yarım elma
2 lt suu çok az şekerli bir fincn kahve
hımm sinamekiyi denememiştim canım. onu bir deneyim. ben de şuan tarçınlı karanfilli yeşil çay içiyorum. bundan sonra sinameki alayım. yardımın için teşekkürler tatlım.
işte benim problemim bu tatlım. ben bunları düşünemiyorum bilepul biberi sık kullanıyorum ben de. çünkü en güzel onun etki ettiğini gördüm. eşim bazen diyor bu biber biraz fazla değil mi diye ama bilmiyor ki sorunu:95: diyet konusunda ben de yediklerimi azaltmaya çalışıyorum. mesela akşamları cips, çerez falan çok yerdim. bir haftadır uzak duruyorum hepsinden. önümüzdeki ay fitnessın da faydası olur diye düşünüyorum
canım botany ilk defa duyuyorum. limonlusunu bulabilirsem bir deneyim :)))
Tamam azul paketi yarıya indirip en geç 7 de yemeyi planlıyorum.Umarım haftasonu dışardan yemeye kalkışmam
Yarenaycım botany i bende marketlerde bulamıyorum artık.Belki büyük marketlerde falan vardır hani carrefour migros falan.Bakmak lazım.Belki de kalktı mı noldu bilmiyorum.
Ama doğadan form çayını daha rahat bulursun.Diyorum ya botany fazla çalıştırıyo bağırsakları.
Ben dersten koşarak çıktığımı hatırlıyorum onu içtikten 2 saat sonra falan
Yedi de çok geç aslında,büsküvi,çikolata,tatlı gibi şeyleri az olarak tabi sabah yada öğle
saatlerinde yemeye çalışalım ki akşama kadar eeritelim,kalmasın vücudumuzda,o açıdan dedim ok?
canım doğadan form çayı aldım limonlu. ama içemiyorum hiç. yarıda bırakıyorum. bi acayip geliyor sadece sıcak su içiyormuşum gibi
Akşam meyve salatası falan yiyim en iyisi o zaman ne dersin
Akşam boğazımı pek tutamıyorum da
işte benim problemim bu tatlım. ben bunları düşünemiyorum bilepul biberi sık kullanıyorum ben de. çünkü en güzel onun etki ettiğini gördüm. eşim bazen diyor bu biber biraz fazla değil mi diye ama bilmiyor ki sorunu:95: diyet konusunda ben de yediklerimi azaltmaya çalışıyorum. mesela akşamları cips, çerez falan çok yerdim. bir haftadır uzak duruyorum hepsinden. önümüzdeki ay fitnessın da faydası olur diye düşünüyorum
Günaydin kizlar
selincim, yemekten yarim saat önce süper olur. hem sivi almis olursun hem belki az istah keser.
evet cuma, nihayet.. haftasonu uyumak istiyorum sadece :97:
ambitious, kac kilosun ? anlat bakem :)
Azulcum, önceki haftalar yok ama hicten iyi olur, o haftaki koc sonucu bildirdiginde, bi dahaki koc o bilgileri kaydeder, böyle böyle hafta sonuclarimiz da olmus olur.
Cnm, Excel, Word gibi yerlerde tabela yapiyorsun, buraya ekliyorsun, sonra buradaki bir seyi tikliyorsun, zor degil.
yadaaa herkes buraya mi yazsin ?
Yaa Efsun kurtar beni bu kilo bildirimi azabından,bilmiyom çizelge yapmayı,
Buraya yazalım yaa nolcak...
Tamam Azulcum.
Arkadaslar su an ki kilolarinizi buraya yazabilirsiniz. Mümkünse önceki hafta cumaki kilonuzu da yazarsaniz daha da iyi olur. Bildirimleri liste haline getirip en gec pazartesi günü yayinlayacagim.
canim "profilim"e git, orada bilgilerin icinde "cizelge" var.. oraya yaziyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?