Canım sinameki çayı iç.Ama şöyle bi durum var bazen bağırsakları çok çalıştırabilir ona göre bu çayı içme vaktini iyi ayarla
Mesela akşam yemekten sonra iç.
Ben bi ara form çayı içtim içinde sinameki var.
Yemeği çok kesmeden de kilo verebilmiştim
merhaba herkese,
bende 58,5 kiloyum ve hızla almaya devam ediyorum. mart ayı başında spor salonuna başlayacağım. aslında bu ay yazıldık, hatta parayı bile ödedim ama işlerin yoğunluğundan hiç gidemedim ben de bir sonraki aya devrettirdim. diyet yapabilecek bir insan değilim. sadece elimden geldiği kadar ekmeği ve yağlı yiyecekleri azaltmaya çalışıyorum. günde 2 fincan yeşil çay içiyorum. yalnız benim en büyük problemim hazımsızlık. bunun için bana önerisi olan var mı acaba? ve diyet yapamayan birine önerileriniz neler? herkese şimdiden teşekkürler
evet son kilolar cok zor gidiyo sanki..ama bizden kacmaz...mecbur gidecekler.. ...
Efsuuuuncummmm...
Senin verdiğin çizelge adresinden çizelgeyi yaptım (bu kaçıncı denemem) ama kontrol panelinden imza bölümüne yapıştır diyor ben o bölümü bulamadım nerde acaba...
... uyumadan önce de 1 bardak daha mate içer öyle de 9 bucukta uyurumm:))) bugun tartıda 500 gr gitmiş oldugunu görünce ok sevindim inat ettim.... tipik bi kova burcuyum kafama koydumm kesin gidicek bu kilolarrrr:))))
bu arada cumadan cumaya mı tartılıyoruz.. ben bi pazar bi de bugun tartılmıstım. o zaman yarın yine bi tartıliim dimiii... sonrada haftalık tartılma düzenine sokarım kendimi...
teşekkürler kızlar....tatillim yarın bitiyor.... evime dönüyorum pazartesi okul başlıyor.....tatil ne kadar olsa okadar az geliyor insana :)))).....
Selincim, süpersin. Ama mate cayini genel olarak gündüz tavsiye ederim az da olsa istahi kesiyor da :) Ama aksam da iyi..
Evet canim cuma sabahlari ac karnina tartiliyoruz.Normalde anchusa´ya gönderiyoruz bilgiyi özel mesajla ama kendisi su an fazla giremiyor, kime bildirecegimiz belli degil henüz.
yarin tartil sen, yaz bi kenara ama ondan sonra bi hafta tartilma haa :) inan kilo kayibinda o zaman bi hafta sonra daha mutlu oluyorsun..
Azulcum, bu mesaji diyorum
Tartıldım ve sonuçtan çok memnunummmm
canım tam olarak form çayının adı neydi ve nekadar içerek ne kadar verdin.. benimde sindirimim çok yavaş zayıflayamıyorum..
puanlama için teşekkür ederimm:)
okulda kahvaltı ettiğimiz için elimizdekilerle en az kaloriyi almaya çalışarak kahvaltımı ediyorum... 8 bucuk kahvaltı 10bucukta ara 12 bucukta öğle yemeğimiz 3 te ikindi kahvaltımız saat 5-6 gibi yeniden ufak bişiler atıştırıyorum 8 de de yemek 9 bucukta da uyku:) istesemde istemesemde bu düzende devam etmek zorundayım...ama tabi benim için yaralı olabılecek seyleri okula taşıyorum yavaş yavaş...çünkü çocuklarımı bırakıp beslenmeme özen gösteremiyorum e onların önünde de yiyemem aralarımı o yuzden en pratik altın ekmek elma badem gibi şeyler... onları da temin edicem en kısa zamanda:)))
bugun sabah güne funda suyu ile başladım...
okula gidince yeniden altın ekmeğimin yarısnı peynir ile yedim... yanında 1 bardak mate çayı ile
10 bucuk gibi de ara öğunumu kalan ekmeğimle tamamladım
öğlen
gülşen teyzemiz kabak dolması ve arpa pilavı yapmıştı...
1 tam kabak dolma ( çok kıyması yoktu ve çok salcalı değildi çok yağ da yoktu)
ve 2 kasık kadar arpa pilavı tukettim...
saat 2 de mate çayımı içtim
ikindi de 3bucukta puding vardı danone kutusu kadar puding ve 1 adet petibörrr bisküvisnden yedim...
akşam da
makarna ve köfte(mantarla havçla karışık ) 2 köfte ve 1 küçük kase makarna yogurt ile yiyeceğim
30 dakika öncesinde de funda suyumu içiyor olacağım bu da yarım saat sonra gerçekleşicekkk:)))
ayrıca bugun de 10000e yakın adım attım... 2 bardak mate çayı içtim 1 buçuk litrede su ki bu uyuyana kadar 2 litre olucak... uyumadan önce de 1 bardak daha mate içer öyle de 9 bucukta uyurumm:))) bugun tartıda 500 gr gitmiş oldugunu görünce ok sevindim inat ettim.... tipik bi kova burcuyum kafama koydumm kesin gidicek bu kilolarrrr:))))
bu arada cumadan cumaya mı tartılıyoruz.. ben bi pazar bi de bugun tartılmıstım. o zaman yarın yine bi tartıliim dimiii... sonrada haftalık tartılma düzenine sokarım kendimi...
´bugünkü menümden yine hic memnun deyilim..
kahvaltim...
1 bardak yagsiz sütlen 6 y.k. müsli..
1/2 dilim esmer ekmekle 1 ince dilim light peynir
2 zeytin
1 kupa yesil cay
ara...1 lahana sarmasi...1 kan portakal...20 kabak cekirdeyi..1 t.k kadar aycicek cekirdeyi..5 badem
öyle.....
1/2 dilim esmer ekmek üzerine 2 dolu dolu tatli kasigi kaymak sürdüm yemekten 20 dakika kadar önce yedim:83:
2 kepce karnibahar yemeyi..bir tabak dolusu kadar marul salata
ara ögün ana ögün gibi oldu malesef..
1 dilim esmer ekmeklen 1 dilim ince light peynir..
1 cay bardagi kadar kabak cekirdeyi.5 badem.:84:
1/2 konserve ton baligi...
1 fincan sütlü espresso..
aksam.....
1/2 konserve ton balik
1 kan portakal
1 kepce karnibahar yemeyi..
ara...1 elma..1 cay bardagi yagsiz yogurt
su simdilik 1 litre ictim..3 kupa yesil cay..yatana kadar 1/2 litre daha icerim...
spor yapmadim bugün......
sürekli birseyler yeme krizine sanirim yetersiz uykuda sebeb oluyo..bugün yine yeterince uykumu alamadim...4 saat uyudum sadece
azulcüm..seninde kafan karisacak galiba böyle karma karisik bir menü puanlamasinda..:78:
merhaba azulcum.ben menumu veriim puanimi aliyim ve kaciyim
kahvalti
1kasarli tost
korn fleks bi tabagi kizimla yedik
ara3 kuru incir 3-4 ceviz ici
yesil cay
oglen
1 kase sehriye corbasi
4-5 kasik karisik pilav(etli ve lahanali kapuskanin pilava donusmus hali)
3-4 kasik yogurt
bide sabahtan kalan tavada yumurta yarimini bir iki dilim kuru ekmekle siyirdim
aksam
bi karisik tostun ucundan yedim
pilav_ 5 yemek kasigi
kuru fasulye_8 yemek kasigi
2 dilim baklava
az uzum
20 dk. da dans etmistim
su icmeyi hala duzene koyamadim .artirdim ama yeterli degil malesef
bugünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmek(1 inin üzeri tatlı cümbüşü azıcık reçel,azıcık tahinpekmez,azıcıkta çikolata sürdüm)
domates
peynir
zeytin
yumurta
ara
1 avuç çıtır beyaz leblebi
öğlen
kereviz sepeti
4 adet yaprak sarma
1 kase kadar yoğurt
ara
1 yeşil elma
akşam
tavuklu karnıbahar(içinde arpacık soğan.patates var ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla yaptım yemeği)
havuçlu,turplu yoğurt
ara
bir bardak ılık süt tarçınlı
yarım mandalina büyüklerinden ama
su içtiğimi yazmayı unutuyorum zaten ilaç kullandığım için çok su içmem gerek o yüzden ona dikkat ediyorum
spor
50 mekik
10 şınav
yapıcam bişeyler işte:))
Bugünki menüm:
Kalkar kalkmaz: Elma sirkeli ballı su
Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek,lor, tavuk jambon, domates, salatalık
Ara: 6 adet çiğ badem, 1 bardak yağsız süt(1 çay kaşığı kahve ilave edilmiş)
Öğle: haşlanmış tavuklu salata, balık, 2 yemek kaşığı haşlanmış esmer pirinç
Ara: Çilek, 2/3 dilim ekpa kaçamağı
Akşam: Közlenmiş patlıcan ve barbekü sos ile ızgara biftek, salata
Ara:1 adet kivi
Bugün yaptığım spor:
30 dk. treadmill'de eğimli yürüyüş, 300 ip atlama, 150 mekik, 100 oblik, bacak egzersizleri
1.5-2 lt su, 2.5 fincan filtre kahve, 2 kupa bitki çayı (biri erikli tarçınlı, diğeri zencefilli)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?