50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar 2 gündür giremiyorum annem bendeydi..
azulcum dün ne yediğimi tam hatırlamıyorum bugünü yazıyım ama 2 gündür menülerim berbat..hem regl şişkinliği hem sindirim problemi..bi türlü toparlanamadım yaaaaa
neyse
SABAH
1 kase kelloğs
1 dilim kepek ekmek
yarım kadar yumurta
1 dilim kaşar çok az tereyağ
1 tk kuşburnu marmelatı:26:
ARA
3 acılı çubuk kraker yarım portakal iğde

ÖGLE
1 kepçe tarhana ç.
1,5 s.k. barbunya
1 s.k.sulu et y.
2 s.k. pirinç pilavı

AKŞAM
1 kase kelloğs

sayamadım ama 1lt kadar su
spor 15-20 dk. yürüyüş

canım tam olarak form çayının adı neydi ve nekadar içerek ne kadar verdin.. benimde sindirimim çok yavaş zayıflayamıyorum..

Efsuuuuncummmm...
Senin verdiğin çizelge adresinden çizelgeyi yaptım (bu kaçıncı denemem) ama kontrol panelinden imza bölümüne yapıştır diyor ben o bölümü bulamadım nerde acaba...

Slm Yarenay. O sorun bende de var, ama yediklerini biraz düzene sokmaya calistiginda inan bagirsaklarin da degisime ugrayacak az da olsa. cok basit bir örnek verebilirim, bu aksam (hergün böyle beslenmiyorum malesef) yediklerimi yazayim: önce haslanmis sebzelerin suyunu corba niyetine ictim, ardindan haslanmis brokoli ve kabakli bulgur pilavi yedim. üzerine de bolca ev yogurdu döktüm. ve karnimdan sesler geliyor. cok da doydum. karbonhidrat, sebze ve proteini biraraya getirince ac da kalmiyorsun, metabolizman da canlaniyor. bu arada bu konuda pul biber de harika hizlandiriyor. buradaki arkadaslar genellikle gayet güzel besleniyorlar. her türlü sey yiyoruz sadece asiriya kacmamaya gayret ediyoruz. bence sende dene. SIKI bir diyet bana da uymaz ama biraz dikkat ise yariyor inan..

Selincim, süpersin. Ama mate cayini genel olarak gündüz tavsiye ederim az da olsa istahi kesiyor da :) Ama aksam da iyi..

Evet canim cuma sabahlari ac karnina tartiliyoruz.Normalde anchusa´ya gönderiyoruz bilgiyi özel mesajla ama kendisi su an fazla giremiyor, kime bildirecegimiz belli degil henüz.
yarin tartil sen, yaz bi kenara ama ondan sonra bi hafta tartilma haa :) inan kilo kayibinda o zaman bi hafta sonra daha mutlu oluyorsun..

Kocum yidiklerim:

sabah: bir kücük ekmek, üzeri peynirli (firina verilmis)
ara: yok
ögle: yesil fasülye kavurmasi, yumurta kirip tavada birlestirdim,yaninda ekmek
ara:tatli bisey (kaloriliydi, puding var hamurun icinde)
aksam: bir tabak sebze suyu (brokoli, kereviz, lahana, havuc, pirasa, karnibahar, maydonoz),
kabakli bulgur pilavi (nefis) ve brokoli, üzerine bolllca yogurt döktüm cok güzeldi
ara: elma

suyu 1.5 litre icmisimdir
spor yok ama belki yaparim daha az, yaparsam yazarim

hımmm:))) sağol efsunn o zaman akşam içmiim mate çayını belki uykum gelir diye içtim:)))
yemekten önce mate suyumla içsem daha işe yarar sanırım:))
o zaman ben yarın tartılıp bi daaha haftaya tartılırımmm

bu arada herkesee iyi cumalarrr:))))) yaşasıınn yarın iş yokk bugunn cumaaaaaDDDD

BEN DE MENÜM Ü YAZAYIM
PERŞEMBE

SABAH : YAĞSIZ yarım kaşarlı yoğurtlu gözleme
1 tk çokokrem,
1 bardak şekersiz çay

ara : 3 küçük domates
1 poırtakal
1 fincan şekersiz yeşil çay

öğlen : 1 tavuk dürüm
1 ayran

ara : 1 kepekli galeta
1 mandalina
1 muz

akşam : 1,5 dilim ekmek
8-10 maalesef yağda kızarmış hamsi
salata

ara : yarım elma

2 lt suu çok az şekerli bir fincn kahve

canım tam olarak form çayının adı neydi ve nekadar içerek ne kadar verdin.. benimde sindirimim çok yavaş zayıflayamıyorum..

Aslında BOTANY diye bi marka vardı onunki çok etkili ama acaip bir sancı eşliğinde tuvalete koşturuyor

Bi de doğadan form var o daha hafif bence onu tercih et.Ben botany içiyodum.2 ay içinde falan 4 kg verebilmiştim.Ama yemedende biraz kestim çok değil.

Arkadaşım da kullanıyodu onda da bu sorun vardı.Rahat ediyodu.
(90 kilodan 52 kiloya düştü ama başka yöntemlerle de destekledi tabi)

Günde 1 yada sabah akşam birer tane içiyodum.
Tadı kötü bişey haberin olsun.Ama limonlusu çıkmış en azından o içilebilir heralde

Kahvaltı idare eder,aralarda mate çayı içmen iyi olmuş,

Öğlen de güzel,ama tatlı ile yapılan araları saymıyoruz canım,ordan -1,

Akşam da güzel,meyve göremedim pek,meyveyi ihmal etmeyelim,

Genel olarak güzel bi menü,puanın 9...

Kahvaltın ve öğle yemeğin güzel,

Araların evet dolu dolu maşaALLAH,

Akşam da iyi,bu dolu dolu olan aralardan(kaymak,kabak çekirdeği vs.) -2 puan kırıyorum ok?

Puanın 8...
kafam karışmaz merak etme sen...

Merhaba,kahvaltın az olmuş biraz,-1,

Öğle güzel,aranın biri yok -1,

Akşam da güzel,baklavaları görmedim hadi yine iyisin...su içmeye devam...puanın 8...

Kahvaltın,öğle yemeğin,akşam yemeğin çok güzel,aralar da güzel,

Puan kıracak yer bulamadım valla,10 tam puan aldın...

Hmm bugün güzel bi menün var,

Biraz et,tavuk,balık hepsi bi arada olmuş ama neyse,

Bi de ekpa nedir,pasta falan mı?kırmadım puan...

Neyse hadi yine tam puan geliyo sana da,10...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…