Selam arkadaŞlar bende 1.63 boy bİr senede 52kİlodan "57"ye Çıktım aranıza yenİ katıldım kabul edersenİz ya bende Çİkolata neskafe tatlı ya dayanamıyorum yoksa almazdım bukadar kİlo bu tatlı konusundada yardım cı olursanız sevİnİrİm aranızda dİyetİsyen arkadaŞlar varmı tavsİyeler falan ÇÜnkÜ geÇmİŞİ okumam mÜmkÜn deĞİlde muhabetle..........
TeŞekkÜr edrİm canım Çok sevİndİm yasemn 76 sen kaÇ klosun cnm neler yapıyorsun
koçların yardımcısı olbilirim isterseniz bilmiyorumkismile
koçların yardımcısı olbilirim isterseniz bilmiyorumkismile
kızlar bu haftakı lıstemızı yayınlamaya geldı sıra yalnız scyllaacım sen bıldırm yaptıgında eklıycem senı oldumu opuyorum
Tatlımmm çok sevindim, kendine çok dikkat et bundan sonra ama bizi de unutma, çok mutlu oldum valla 41 kere maşşallah. kaydirigubbakcemile3
Darısı başımıza artık:)
Canım 57.3 çıktım 300 gram vermişim. Az gibi görünse de benim için büyük başarı:)
aminnn teşekkür ederimmTatlımmm çok sevindim, kendine çok dikkat et bundan sonra ama bizi de unutma, çok mutlu oldum valla 41 kere maşşallah. kaydirigubbakcemile3
Darısı başımıza artık:)
tamam takip edicem sizibbozocum ben kendi adıma konuşayım tabiiiiiki ol yaaa :sm_cool:
ECEM7:59.5
TRUF:60.8(aynı)
FSNCELIK:59.5(aynı)
TWEETY:61(aynı)
ECEMMM82:54.3 (1500 garam vermiş)
YESA:51 (500 gram almış)
NAZ:55.8
YASEMN:60.8(700 gram vermiş)
SEVGİ:57.3 (200 gram vermiş)
MAİ:57.5
SULEULKU:54.5
ASHMİNUKAL:61 (400 gram almıs)
AHSEN:57 (yeni üye)
LİLYUM:57
BURCUHAYAL:51 (aynı)
BOZO: ONUN BEBİŞİ VAR ARTIK:ecrin_bebek: seni seviyoruz bozo tebrık edıyoruz ALLAH tamamına erdırsın İNŞALLAHopuyorumnanaktan
EVEEET KIZLAR
oncelikle ECEM82 ARKADASIMIZI COK TEBRIK EDIYORUM:hooray: İŞTE KUPAN CANIM
sızde arkadasımızı tebrık etmeyı untmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?