50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah sisliktendir canim ya dedigin gibi yok valla cikolata falan bu pazar bi arkdasa gidecegim bi de onun tartisinda deneyim bakalim hem pazara kadar bi sey kalmaz siskinlik neyim ohaoldumsmile

ben 71 kiloyken başlamıştım diyete 2007 aralık ayında . 2008 temmuzda 55 kilo idim.sonra tatil rehaveti tekrar aldım . ama 60 ı geçmedim . sonra geçen yaz tekrar 57 ye indim. sonra gene 59 oldum. şimdi kilomda bu aralarda gidip geliyor. ama uzun zamandır 59-60 . bir türlü kıramıyorum bunu . ne yapmam lazım daha bilemiyorum. ben yine 55 olmak istiyoruuuuummmmmmmmmm.

meyvelerden en çok kilo aldıran şey muzdur. hamileliğimde o kadar yedim ki belkide 23 kilo almama sebep olan şeydir diye artık salavatla yaklaşıyorum yanına
aklınızda bulunsun kızlar muz çok çok fazla tüketmeyin haftada 1 o da çok canınız çekerse.

hosgeldin canim da biz seni zaten listemize eklemistik zemuszemus ama carsamba gunleri kilo bildirimi yapman lazim yine listede gorunebilmen icin kaydirigubbakcemile2 umarim saglikli bir sekilde veririz canim su spor 6dan sonra bi sey yok hep dedigimiz seyler zaten bilmiyorumkismile

tamam canim saolasin bilgiler icin mandalina elma devam edeyim bakalim bu seferde olumunekankayizsmile ama iste kahvalti da kahvaltilik gevregi yiyorum muzsuz pek doyurucu olmuyor :ecrin_bebek: neyse bakacaz artik yapariz bi seyler :1ninca:

insallah sisliktendir canim ya dedigin gibi yok valla cikolata falan bu pazar bi arkdasa gidecegim bi de onun tartisinda deneyim bakalim hem pazara kadar bi sey kalmaz siskinlik neyim ohaoldumsmile

canım şiş olduğunu kendinde anlarsın avuçlarını yumarken bile hissedersin ayakların bir tuhaftır yere bastığında uyuşuk gibidir birde sen şimdi sporunu yapınca doğal olarak vücut su kaybediyor orada bi dengesizlik olmuştur biraz daha su iç yeşil çayınıda ihmal etme şişkinlik falan bırakmıyorhihoyyyt

cok saolasin canim ama su iciyorum yesil cay da aklimda alacagim insallah dun okulda ictim is arkadaslarimdan biri verdi limonlu yesil cay tadi falan da iyi kotu degil :ecrin_bebek:

cok saolasin canim ama su iciyorum yesil cay da aklimda alacagim insallah dun okulda ictim is arkadaslarimdan biri verdi limonlu yesil cay tadi falan da iyi kotu degil :ecrin_bebek:

o kahvaltılık müslileri yerken yoğudu tavsiye ederim
yeşil çayıda bulursan açıktan al daha etkili sallama olmasın

yesacım sıkma canını lütfen
1-2 güne kadar vücudun kendine gelir
zaten arada kahvaltını değiştirmen gerek
hep aynı olunca metabolizma duruyor
mızdan vazgeç 105 kalori deli gibi bi rakam
ekmeği hayatından tamamen çıkarma yağsız iki dilim tost yap ben bu şekilde rahat kilo verdim biliyosun bi haftada 2.40 vermiştim bide yanında haşlanmış yumurta hem tok tutuyor hemde proteinimi alıyodum

canim benim cok saolasin yaa umarim dedigin gibi olur evet arada degistirmek gerekirmiss yine burdan ogrenmistim ogle icin sandvic ekmegi domates peynir yapip yanima aldigim icin sabahlari ekmek yemeyim diyordum o yuzden genelde kahvaltilik gevregi bi sabah erkenden kalktip gidiyorum yumurta falan hic ugrasamam canim bi de kendi evim degil ne kadar rahat olsam da pek olmuyor ben de kalkayim da bi seyler yiyeyim bari ne yesem ne yesem :ecrin_bebek: tost ekmegi domates peynir yeyim bari olumunekankayizsmile

afiyet olsun canım ama yağ kullanma olur muolumunekankayizsmile

afiyet olsun canım ama yağ kullanma olur muolumunekankayizsmile

saolasin canim benim de zaten soyle yapiyorum ekmegi kizartiyorum ekmek kizartma makinasinda sonra ustune azicik krem peynir suruyorum sonrada domates ve kasar koyuyorum ki yaptim yedim de geldim bi de sekersiz cay ictim yaninda biliyorum kasarin kalorisi fazla ama ama beyaz peynir falan yok evde sadece krem peynir ve domates yapabilirim ama demi alsanaalsanasmile

Kizlar ben kilo bildirimi yapmistim ama yine yapim; 59,500.

Deli gibi kilo vermek istiyorum artik sizin ne yedeiginizi, ictiginizi okuyorum. Bana onerebileceginiz bir diyet turu var mi ya? Ben lahana diyeti yapiyorum arada 4 gunluk 1 kilo kesin veriyorum. Dayanilacak gibi deil cok kotu yaa bu diyet... Kizlar sizde de kesin kilo verdirecek diyetleriniz war mi??

57.3 kılo veremedım

sikma canim hic canini ben 500gr almisim :sinifsinif: umarim gelecek hafta cok daha guzel olacak hic motivasyonumuzu kaybetmeyelim

bu arada kabak lifi ve yosun sabunu kullanan arkadaslar var mi?
ben bu cumartesi alisverise gidecegim alsam mi acaba kabak lifini almaya kesin karar verdim de yosun sabunu nasildir acaba fisfisfis

slm arkadaşlar, ben henüz kilo bildirimi yapmamıştım.57.5 kilo olmuşum.ben çok sevindim ama eşim dalga geçti 57 yi görünce bunun için mi bu kadar sevindin diye.şevkimi kıramaz azimliyim bu kilolar gidecek hepimizden.

bozocum hayırlı uğurlu olsun inş Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…