canimm benim gecmis olsunn
ne ameliyati tatlim?dilerim onemli bisey deildir hayatim
allah kabul etsin aslinda ben tutsam iyi olcak raamazadan tutamadigimiz regl zamanlari simdiden tutsak ne iyi olcak bi turlu baslayamadim simdi gunlerde kisa hemencecik iftarda oluoo ramazani cok severim zaten sahur iftar ayri guzel oluodu zemuszemus
kızlar benim şişkinliğin sebebi belli oldu hamileyim galiba elim ayağım titriyor
artık zayıflamak yok
sağolasın canım. miyom ameliyatı oldum..biraz riskliydi rahimin alınma tehlikesi vardı.ama çok şükür sağ sağlim atlattım.
oruç gerçekten çok rahat oluyor.günler bir avuç.keşke daha önce başlasaydım tutmaya.ilk iş başlamakta zaten. zor geliyor herkes yerken tutmak. ama alışınca ooo hiç farketmiyorsun bilehihoyyyt
kızlar benim şişkinliğin sebebi belli oldu hamileyim galiba elim ayağım titriyor
artık zayıflamak yok
sağolasın canım. miyom ameliyatı oldum..biraz riskliydi rahimin alınma tehlikesi vardı.ama çok şükür sağ sağlim atlattım.
oruç gerçekten çok rahat oluyor.günler bir avuç.keşke daha önce başlasaydım tutmaya.ilk iş başlamakta zaten. zor geliyor herkes yerken tutmak. ama alışınca ooo hiç farketmiyorsun bilehihoyyyt
Selam kızlar,
Kilo bildirimi yapıyorum : 61.0 :gitme:
Ama bu hafta regl oldum ondandır sanırım. Ondandır ondandır neden olacak. Yoksa ne alakası var. Evet ondan kesin.. Mutlaka ondan olmalı. Öyeldir de mi ya? Evete evet mutalaka ondan.. :sinifsinif:
Çok güzel bir haber bu zemuszemus
İnşallah en sağlıklı şekilde bebeğini dünyaya getirirsin. Allah tamamına erdirsin.
41 kere :1hug:
kizlar bi sorum daha olacak benim (ilki yosun sabunu ve kabak lifi kullanan var miydi?)
yemek yedikten ne kadar sonra spor yapmak saglikli acaba?
Selam kızlar,
Kilo bildirimi yapıyorum : 61.0 :gitme:
Ama bu hafta regl oldum ondandır sanırım. Ondandır ondandır neden olacak. Yoksa ne alakası var. Evet ondan kesin.. Mutlaka ondan olmalı. Öyeldir de mi ya? Evete evet mutalaka ondan.. :sinifsinif:
ondandir canim ondan cunku benimki de ondan alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?