50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ben de su an kilo bildirimi yapiyorum 51.0 nasil oluyor anlamadim resmen 500gr almisim ki sporda yapiyorum tamam cikolata yedigim oluyor ama ne biliyim yaaa ben de nerde yanlis yapiyorum bi turlu cozemedim :gitme::sinifsinif:

arada böyle olur mu yoksa ilk defa mı oldu?

canımm ne güzel bi haber buu :)) hemen koooooooş bebiş için kendin için bi de benim için ye kaydirigubbakcemile3

aman aman :CüvCüv: hamilelikte pek yakişirmişşşş

annem gelicek yedircek bol bol eminim ama dikkat etmem lazım zaten kilo almaya çok müsayitim
tatlı delisi ben tatlıyı hiç istemiyorum

evet canim yaa bu hafta cikolata 0 olacak nasil olacak bilmiyorum valla once su yatagimin altindaki cikolatalari valizin en dibine atmam lazim sonra cizelge neyim basaricam insallah bilmiyorumkismile

olur canım başarırız tabiii bayanssulusmile
bu bahar herkes kilolarla boğuşurken biz çıtır olucaz canım

scyllaa uğurlu geldin bana bak hedefime çok az kaldııı . Gerçi 2,5 kilo az değil ama napalim artik daha önümüzde aç kalınıcak spor yapılıcak çook uzuuuun ve güzel günler var :lepi:

hadi Yesa'cim hayirli ugurlu olsun ve bize de ugur getirsin gitsin kilolar

canim umarim yaa bana da ugurlu gelir insallah

sana katılıyorum canım yesın bakalım sıkysa bu arada azmin ıcın tebrık edıyorum senıopuyorumnanaktan

yok canim ya soz valla bu hafta 0 ama sirf ben degil herkes icin bu hafta 0 bi goruyum basarim cezayi kafamçokkarıştı

evet hayatım ayen ole cok dıkkat edıp yedıklerınle yaptıgın sporla ornek olcaksın e tabı bu hafta cıkolata yasagında varaklinialirimsmile

canim insallah ya guzel bir hafta olur hepimiz icin kaydirigubbakcemile2 sirf size ornek olmak icin super bi hafta gecircem insallah ohaoldumsmile

yesaaa naber ne yaptın kilo verebildin mi bu hafta? yeni koçumuz kim?

ayy canim nerde yaaaaaaaaaaaaaa vucudum benimle dalga geciyor resmen o kadar spor yaptim dikkat ettim (azicik cikolata haric) vermeyi birak 500gr almisim saka gibi ama forumlari soyle bi dolastim benim gibi olan bi cok kisiyle karsilastim yogun spora basladiklari ilk hafta ya hic yansimamis tartiya ya da almislar guclubacismile kesin vardir bi aciklamasi da bakalim belki haftaya super bi sekilde yansiyacak insallah yerimseniben

annem gelicek yedircek bol bol eminim ama dikkat etmem lazım zaten kilo almaya çok müsayitim
tatlı delisi ben tatlıyı hiç istemiyorum

sende yedıklerını yaz hayatım oldumu bız teyzelerı olarak merak edrız bebiş ne yemiş ne içmişolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

ya acı ama gercekseeyvahedigeldismile

Ben de duydum bu haberi.
Ve çok da mantıklı geldi.
Diet kolayı çok severdim ama selülit yapıyor diye kendimi tutmaya çalışırdım. Şimdi kendimi tutmaya çalışmak için bir sebebim daha oldu. eyvahedigeldismile

Keşke hormonsuz sebze meyveler her yerde bulunuyor olsa, sağlıklı beslenebilsek, ne kötü bir devirdeyiz yahuu kafamçokkarıştı

canım cok dogru soluyosun spora basladıgında vucut once odem yapıyomus fazla çıkıyomussun sonra verıyomussun spor salonun dakı hoca soledı gecen gun

arada böyle olur mu yoksa ilk defa mı oldu?

bilemedim valla canim ya

yesa sen regli olmadın mı onun şişliğidir

canim bugun son gunum gibi hala varmidir ki onun sisligi aa vardir vardir bence de tamamen bittikten bi 3 gun sonra falan kendine gelecek vucudum insallah bu kilo dogru degildir umarimzemuszemus

ya kızlar çok sinir bozucu gerçekten. diyet şeyler zararlı, şekerin kendisi doğal değil zararlı, hadi çayımızı balla tatlandıralım ya gerçek bal kalmamış. glikoz dayıyolarmış arılara. Ne yiyceğimizi şaşirdik. Yakında maymun gibi ağaç dallarindan mı beslenicez nedir :umursamaz:

haklısın canım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 siz benle uğraşımısınıııız bundan sonra diyet kolada bisküvi de yasaaaaaak :jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:

aman zaten tansiyonumu düşürüyo onlar benim bana yaradı bu haber

kızlaar çok hızlısınız yetişemiyoruuum :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…