canim ben de su an kilo bildirimi yapiyorum 51.0 nasil oluyor anlamadim resmen 500gr almisim ki sporda yapiyorum tamam cikolata yedigim oluyor ama ne biliyim yaaa ben de nerde yanlis yapiyorum bi turlu cozemedim :gitme::sinifsinif:
canımm ne güzel bi haber buu :)) hemen koooooooş bebiş için kendin için bi de benim için ye kaydirigubbakcemile3
aman aman :CüvCüv: hamilelikte pek yakişirmişşşş
Yaaaaa öyle demeyein ben çok severim diet kolayı, yalandı o yalan :umursamaz:
evet canim yaa bu hafta cikolata 0 olacak nasil olacak bilmiyorum valla once su yatagimin altindaki cikolatalari valizin en dibine atmam lazim sonra cizelge neyim basaricam insallah bilmiyorumkismile
hadi Yesa'cim hayirli ugurlu olsun ve bize de ugur getirsin gitsin kilolar
sana katılıyorum canım yesın bakalım sıkysa bu arada azmin ıcın tebrık edıyorum senıopuyorumnanaktan
evet hayatım ayen ole cok dıkkat edıp yedıklerınle yaptıgın sporla ornek olcaksın e tabı bu hafta cıkolata yasagında varaklinialirimsmile
yesaaa naber ne yaptın kilo verebildin mi bu hafta? yeni koçumuz kim?
annem gelicek yedircek bol bol eminim ama dikkat etmem lazım zaten kilo almaya çok müsayitim
tatlı delisi ben tatlıyı hiç istemiyorum
ya acı ama gercekseeyvahedigeldismile
canim umarim yaa bana da ugurlu gelir insallah
yok canim ya soz valla bu hafta 0 ama sirf ben degil herkes icin bu hafta 0 bi goruyum basarim cezayi kafamçokkarıştı
canim insallah ya guzel bir hafta olur hepimiz icin kaydirigubbakcemile2 sirf size ornek olmak icin super bi hafta gecircem insallah ohaoldumsmile
ayy canim nerde yaaaaaaaaaaaaaa vucudum benimle dalga geciyor resmen o kadar spor yaptim dikkat ettim (azicik cikolata haric) vermeyi birak 500gr almisim saka gibi ama forumlari soyle bi dolastim benim gibi olan bi cok kisiyle karsilastim yogun spora basladiklari ilk hafta ya hic yansimamis tartiya ya da almislar guclubacismile kesin vardir bi aciklamasi da bakalim belki haftaya super bi sekilde yansiyacak insallah yerimseniben
arada böyle olur mu yoksa ilk defa mı oldu?
yesa sen regli olmadın mı onun şişliğidir
Ben de duydum bu haberi.
Ve çok da mantıklı geldi.
Diet kolayı çok severdim ama selülit yapıyor diye kendimi tutmaya çalışırdım. Şimdi kendimi tutmaya çalışmak için bir sebebim daha oldu. eyvahedigeldismile
Keşke hormonsuz sebze meyveler her yerde bulunuyor olsa, sağlıklı beslenebilsek, ne kötü bir devirdeyiz yahuu kafamçokkarıştı
Yaaaaa öyle demeyein ben çok severim diet kolayı, yalandı o yalan :umursamaz:
Ben de duydum bu haberi.
Ve çok da mantıklı geldi.
Diet kolayı çok severdim ama selülit yapıyor diye kendimi tutmaya çalışırdım. Şimdi kendimi tutmaya çalışmak için bir sebebim daha oldu. eyvahedigeldismile
Keşke hormonsuz sebze meyveler her yerde bulunuyor olsa, sağlıklı beslenebilsek, ne kötü bir devirdeyiz yahuu kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 siz benle uğraşımısınıııız bundan sonra diyet kolada bisküvi de yasaaaaaak :jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?