50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimm benim iyi olmaniza sevindim tatlim
oy masallahhh kirkbirkere masallahhh canim onlara
kimbilir ne sekerdir onlarin ucusmalari opusup otusmeleri tatlim
ben ikisinide yirim yirim masalllahhh

bu ara kırmızı biber çok yedim salçasıydı tozuydu puluyduu e etkiledi galibaaaakafamçokkarıştı

etkilemiştir acının zaten çok faydası varmış vücuda. Ben de bu arada badem yemiştim. çok değil tabi az az. arada da bi kaç leblebi götürdüm kabul ediyorum. bilmiyorumkismile ama olsun konu bu deildi zaten :kedi:

Of midemize hükmeysek beynimize edemiyoruz yani sonuçta kaydirigubbakcemile3

evet canım inan bir anlık boşluk ve kendini mutfakta buluyorsun tom ve jerideki gibi mutfağın kapısını kilitlemek lazımohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

hoşgeldin prenses ibile hoşgeldin patates olarak okumaya başladim Allah sonumu hayretsin :dance:

bu arada kuş mu onlar sıkarım gagalarınııı

\
canim benim sanirim dedigin gibi oldu hafif derecede tiroid yetmezligi de var ben de ama (hipotiroid) ondan degil de hem reglin son gunu hem de iste spor falan bu pazar bi arkadasimin tartisinda tartilcam bakalim olumunekankayizsmile sizinleyim sekerim gidermiyimmm hic bi yerlere kaydirigubbakcemile5

canim benim hosgeldin iyiyiz sen nasilsin olumunekankayizsmile
hosbulduk kuzumm iyim cok sukurr bugunde kacamak varmi?ben bitane kahvenin yaninda likorlu cikolata yedim:)
hoşgeldin prenses ibile hoşgeldin patates olarak okumaya başladim Allah sonumu hayretsin :dance:

hosbulduk tatlimmm
olur canimm boyle seyler normalldir guzelcimm

canim benim deretotunu onerioro saracoglu tum troid sorunlari icin biliomusun?bi kur olarak uyguluomussun

kızlar ben şu an 59 kiloyom. pazardan beri dikkat ediyorum. günde en fazla 2 litre içebildim.
peki ne yiyorum:
kahvaltı: 1 dilim ekmek,kibrit kutusu kadar peynir,4-5 zeytin, çay veya sıcak süt
öğle: 1 elma veya diyet bir bisküvi
akşam: 1 kepe çorba,2 kaşık yemek, veya haşlanmış brokli,karnıbahar
bakalım erebilecekmiyim? birde şu elma krom hapı ve jeli vardı ok işe yarıyormuş onu deneyeceğim sizede yazarım...

lokumm kızımın yanında tatlım beraber yatmaya bayılıyorlar kızım hayvanların ruhundan sanki anlıyor anlaşamadığı hayvan yokohaoldumsmileohaoldumsmile

ay biri senin çocuğun mudyuu ben de sanki kuş gibi algıladım ya özür dilerim :kedi:
olsun hem ikisi de kuş bi kere onlariin bilmiyorumkismile

aa canim cok saolasin ya baktim yazdigin yag yakan yiyeceklere zemuszemus

Ben ikisini de çok seviyorum ne yapıcam şimdi eyvahedigeldismile

ben de arada diyet kola iciyordum ama yok artik hele bu hafta eyvahedigeldismile

tebrikler canim koc olmussunn tatliskom

tesekkur ederim bebisim kaydirigubbakcemile5

ooo masallah canim ya bi 10 tane oturup kalkma hareketi ya hadi benim icin hahahha cok mutluyum ilk cezami verdim aklinialirimsmile

hosbulduk kuzumm iyim cok sukurr bugunde kacamak varmi?ben bitane kahvenin yaninda likorlu cikolata yedim:)

hosbulduk tatlimmm
olur canimm boyle seyler normalldir guzelcimm

canim benim deretotunu onerioro saracoglu tum troid sorunlari icin biliomusun?bi kur olarak uyguluomussun

canim benim dereotu hic bilmiyorum bakiyim bi neymis ne degilmis canim valla listeler aciklanmadan koc oldugumu ogrenmeden minnacik minimincacik bi cikolata yedim bu haftanin son cikolatasi olacak valla eyvahedigeldismile

canim hsogeldin aramiza menun pek guzelmis ama ben nedense su haplara pek iyi gozle bakmiyorum yaa :1ninca:

ooo masallah canim ya bi 10 tane oturup kalkma hareketi ya hadi benim icin hahahha cok mutluyum ilk cezami verdim

ya ama geçen haftaydı hem ben bilmiyorum ki o hareketi hızlı yürümekyten başka spor bilmiyorum ki :çok üzgünüm:

prensesim senin bu mentollu cikolata isin nolacak ya bu hafta bi cozum bulsak diyorum ne dersin :)))))

ececim scyllaa nın iki tane kuşu var
bnm 1 kuşum 1 kedim 2 tanede çocuğum var
sen neyi karıştırdınki şimdi ben onu anlamadım:1shok::sm_confused:

ya ama geçen haftaydı hem ben bilmiyorum ki o hareketi hızlı yürümekyten başka spor bilmiyorum ki :çok üzgünüm:

canim ya ilk cezam nolur ki tamam sen iste yeter ki hemen yapiyim desen o zaman bi 5 dk kadar hizli yuru yaa alsanaalsanasmile

canim benim dereotu hic bilmiyorum bakiyim bi neymis ne degilmis canim valla listeler aciklanmadan koc oldugumu ogrenmeden minnacik minimincacik bi cikolata yedim bu haftanin son cikolatasi olacak valla

bir de kesinlikle kara lahana yememen gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…