50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kılar bugun yedıklerımı yazayım ama bugun cok fenaeyvahedigeldismile
sabah kızarmı cavdar ekmegı peynır sekersız cay bal
ara turk kahvesı
öğleden sonra:ıste kotu donem burda baslıyor sıgara boregı 1 kasık zeytın yaglı barbunya sekersız cay 1 tane de mercımek koftesı sonrada komsumuz asure getırdı bıraz da ondan yedım kendımı cok suclu hıssedıyorum aksam yemek yemıcem.yesacım ceza vermeden solıyım 40 dk ka plates yaptım bugun tabı bunları yemeden onceolumunekankayizsmile

selam arkadaşlar ben yeniyim ya, bu topikte sisteminizide bilmiyorum şimdi yediklerimizimi yazıcaz günlük hergün de tartılıp burayamı yazıcaz birde bu bir yarışmamı tam anlıyamadım ...........

bende yazayım aklımdayken bugün yediklerimi,
sabah 1 dilim kepek ekmeği,zeytin, peynir, iki üç kaşıkta süzme yoğurt
öğlen bi parça tavuk, yoğurt ve salata. ikindide birkaç kuru kayısı.
akşam geldi geçiyo benim canım pek bişey istemiyor(tatlı dışında)

selam arkadaşlar ben yeniyim ya, bu topikte sisteminizide bilmiyorum şimdi yediklerimizimi yazıcaz günlük hergün de tartılıp burayamı yazıcaz birde bu bir yarışmamı tam anlıyamadım ...........

canım hergun tartılmıyoruz sadece carsamba tartılıp yazıyoruz onun dısında gun ıcınde yedıklerımızı yazıyoruz

Malzemeler
Düşük Kalorili Kanepeler Tarifi
4 dilim kepekli tost ekmeği
1 kibrit kutusu light beyaz peynir
1 küçük boy domates
1 küçük boy salatalık
8 yaprak maydanoz

Yapılışı

Ekmeklerin her bir dilimini dört parça şeklinde kesip 16 adet ekmek elde edin. Peyniri ince bir dilim halinde ekmeklere sürün. Üzerine dilimlenmiş domates ve salatalıkları koyup maydanoz yaprakları ile süsleyin kürdan takarak servis yapın.

dusuk kalorili atistirmalik kizlarrr

Merhaba kızlar, bugün son sınavıma da girdim ve sınav haftam bitti, bütünlemelere kalmazsam tabi, ben de bu yüzden kendime izin vermiştim bugün, lakin bu iznin sonuçları çok kötü yerlere vardı ohaoldumsmile

Sabah 2 dilim tam tahıl ekmeğine ezme
Öğlen bir kaşarlı zeytin ezmeli sandviç, bir ayran
Eve gelince 2 tahinli çörek, 2 de elmalı kurabiye yedim
Sonra tv izlerken, geçenlerde arkadaşlarımın getirdiği ve açmadığım nutella kavanozunu açıyım bir çay kaşığı yiyiyim ddedim, meğer paket açılmayı bekliyormuş, tv izlerken bir kaşık daha ay kaşık bir daha, ımm nefis bir kaşık daha derken, bir baktım kavanozun dibi gözüküyor bilmiyorumkismile
600 gramlık kavanozun hemen 450 gramı yedim galiba, 100 gramı 560 kaloriymiş, siz hesap edin kaç kalori almışım, bir hafta aç kalsam yakamam.
300 gram verdim derken 3 kilo alırım artık mafoldumben
Ben şimdi napıyım kendimi nerelerden atıyım.
Yesayla, burcu beni öldürmeden ben kendimi öldürücem mafoldumben
Ne yapıcaam ben şimdi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Yetmezmiş gibi akşam yemeğinde köfte, makarna yedim ve diet kola içtim, ne oluyor bana, vücudumu beğeniyorum dedim ya illa beğenilmez hale getircem deli miyim neyim, kendimi sabote etmeye bayılıyorum mafoldumben

canım bole ıpın ucu bı kactımı toplanmıyor sen cezasızkalamıycaksın bu gıdısle bu hafta cıkolata nutella yedıgını gormıyım bı dahaklava: tabı bu sadece benım cezam yesanın kı de varalsanaalsanasmileolumunekankayizsmile

ellerıne saglık hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…