50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesa cım biliyorum bende zaten listede olduğumu, kilo bildiriminde de bulunmuştum. ben sadece neden kilo veremiyorum diye söyleniyordum :) bi de ben sürekli takip edemediğim için böyle geç yazıyorum biraz :) bi de sitede de yeniyim daha yeni yeni öğreniyorum nasıl cevap verilir falan , kusuruma bakmayın artık :) bide bide dolmuş yazım :roflol:

selaaaaam

bende yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim kızarmış ekmek peynir ekmeğin üzerine zeytin yağı çok az
üzerine baharat ve salçacokacimcoook ve yeşil çay
ara yok
öğlen .:1 dilim ekmek kabak yemeği üzerine yoğurt 2 dilim elma
şimdi yarım saat yürüyüşüm var birde dönerken yarım saat sositosositosositososito

ah canım benim kaçıncı mesajım toplu alıntıyıı yeni öğrendim burayı takip et ister istemez kilo verirsin en azından korursunkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bugünki menüm sabah kek ve süt öğlen 1tane elma bide yürüyüş yaptım birazdan cevizle kuru üzüm yiyiycem öğün atlamak için akşamda menemen yapcam onu yerim öptüm kızlar

huhuhu kim var kim yok. kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. uyuyormusunuz yoksam opuyorumnanaktan

slm kızlar ben diyet bisküvileri fazla kaçırınca çarşamba çıkamadım tartıya eyvahedigeldismile yarın sabah tartılıp yazıcam eyvahedigeldismile işallah kilo vermişimdir kaydirigubbakcemile2

merhaba kizlar nasilsiniz
sabah bir dilim cevizli ekmek diyet beyaz peynir yesil zeytin
ogle gozleme

bugün yediklerim:

kahvaltı= 1 dilim kepek ekmeği, 1 portakal, 5 zeytin, 1 yumurta

ara= 10 fındık

öğle= 1 porsiyon tavuk eti, 1 kase yoğurt

ara= 1/2 muz

akşam= 1 kase tarhana çorbası, 1/2 kepek ekmeği, 1/2 elma

son ara'da 1 bardak light süt içcem

2.5 lt su içtim
1.30 saat sporumu yaptım yine kaydirigubbakcemile5

canim cok tesekkur ederim de bi kutlama sanirim kocluk icin degil mi yoksa kilo verme diye bi sey olmadi bende malesef bu hatta hatta tarti saolsun 500gr almissin diyor eyvahedigeldismile

huhuhu kim var kim yok. kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. uyuyormusunuz yoksam opuyorumnanaktan

slm canim benim simdi geldim isten herkes nasillar bakalim zemuszemus

Zayıflatıcı bitki çayı | Elif Güveloğlu

Dr. Elif Güveloğlu, ıkbal Gürpınar'ın sunduğu ıkbal'in mutfağı programında, zayıflamak isteyenler için bitkisel bir

çay tarifi açıkladı.
Malzemeler:
* 2 tatlı kaşığı biberiye,
* 1 tatlı kaşığı mate yaprağı,
* 1 tatlı kaşığı yeşil çay,
* 1 tatlı kaşığı kekik,
* 1 tutam kiraz sapı,
Hazırlanışı : Yarım litre kaynar suyun içine malzemeleri koyduktan sonra 5-6 dakika kısık ateşte demlendirin. Günde 2–3 fincan içebilirsiniz.
Uyarı: Yüksek tansiyonu olanların bu çayı içmeleri sakıncalıdır.

ayy canim benim kusuruma bakma nasil okuduysam ne anladiysam artik kaydirigubbakcemile3 ben de veremedim canim bu hafta merak etme umarim cok daha guzel olacak bu hafta opuyorum kocaman opuyorumnanaktan

gelelim bana :)) oncelikle hepinizi kocaman opuyroum canlar

sabah
kahvaltilik gevregi sut

ara
yesil cay

ogle
sandvic ekmegi krem peynir domates
1 elma
1havuc

sonra iki guzel haberim var ogretmenler odasinda masanin ustunde 3 tane kocaman paket cikolatalar vardi hele bi tanesi muhtesem ama YEMEDIM :))

gelirken de markete ugrayip su aldim kucuk sisede cunku sisem yok su icecek o yuzden de pek icemiyordum siseden icmek daha kolay artik hep yanimda tasinirim :)

Leg Magic Basen Bacak Egzersiz - Orijinal Top Shop 2009
Video Uzunluk : 3:00
Orijinal Top Shop TV ürünü Leg Magic ile bel, basen, karın, üst ve alt bacak kasları aynı anda çalışır, birden fazla spor aleti ile çalışmanıza gerek kalmadan tüm kaslarınızı harekete geçirir. Leg Magic ile üst bacak bölgenizi hayal bile edemeyeceğiniz kadar inceltebilecek ve şekillendirebileceksiniz. Dahası, buz pistinin kraliçesi Katarina Witt de Leg Magic kullanıyor! Detaylı Bilgi için-topshop.tr
Leg Magic Basen Bacak Egzersiz - Orijinal Top Shop 2009 Video izle

kizlar sizce bu alet nasil?kullanan varmi acaba?

ECEM7:59.5
TRUF:60.8(aynı)
FSNCELIK:59.5(aynı)
TWEETY:61(aynı)
ECEMMM82:54.3 (1500 garam vermiş)
YESA:51 (500 gram almış)
NAZ:55.8
YASEMN:60.8(700 gram vermiş)
SEVGİ:57.3 (200 gram vermiş)
MAİ:57.5
SULEULKU:54.5 (700 gram vermiş)
ASHMİNUKAL:61 (400 gram almıs)
AHSEN:57 (yeni üye)
LİLYUM:57
BURCUHAYAL:51 (aynı)
BOZO: ONUN BEBİŞİ VAR ARTIK seni seviyoruz bozo tebrık edıyoruz ALLAH tamamına erdırsın İNŞALLAH
SCYLLAA:57.3 (300 gram vermiş)

canım senın kı gozumden kacmıs kusura bakma oldumu

bu arada suleulkucum sorunu buldum sen gecen hafta lısteden sonra bıldırm yaptıgın için
lıstede yer almıyordun gecen hafta oyuzden gozumden kacmıs

bu hafta ki koçumuz kim sayfalar ne çabuk ilerliyor geriye gidiyorumgidiyorum bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…