Kizlar ben geldim. Yazamiyorum ama okuyorum sizi... Ayak parmagim kirildi. O yuzden spor falan kalmadi
ayy canim masallah ya herseyler var su spor
ben bugun spor yapamayagim malesef arkadsimda kalacagim icin belki yatmadan biraz mekik cekerim artik ins:)
canim benim
afiyet seker olsun.regl iken olur o kadar kasma zaten guzelim bende o zamanlar gevsiyorum :)))nasilsinn?lokumum nasil guzelcim?neler yapioo keretam?
Kizlar ben geldim. Yazamiyorum ama okuyorum sizi... Ayak parmagim kirildi. O yuzden spor falan kalmadi
npysnuz bakıyım uğrayamıyorum misafirlerşm var
ben de biraz önce hamsi yedim anneciğim yaptı opuyorumnanaktan
Ben bu sabah ızgara sucuk, kaşar, 3 zeytin yedim. 3 dilim de tam tahıl ekmeği yedim.
Kahvaltıyı geç yaptğım için öğlen yemedim.
Akşam da salata, yoğurt 3 dilim tahıl ekmeği yedim.
Spor yapmadım, yatmadan önce yapıcam.
iyim tatlım saol canım Şeniz lokumda iyi kızımla vakit geçiriyor yaramaz
şimdi cırmaklarını kestik:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sen nasılsın küçük hanım nasılzemuszemus
geçmiş olsun ececim :teselli:
ayy canim masallah ya herseyler var su spor
ben bugun spor yapamayagim malesef arkadsimda kalacagim icin belki yatmadan biraz mekik cekerim artik ins:)
kızlar merhaba yemek yemeden once bı yazıym sonra gene ugrarım tabı kaçamak yapmazsam saka saka dun de yazamdım ama dun yesanın ılgısını cekecek bıse yemedım bı salep ıcmıstım onuda yuruyus yaparak yaktım.
bugunkulere gelınce
sabah klasık kahvaltı lıght ekmek 1 dılım peynır yumurta azıcık,sekersız cay az da bal
ara turk kahvesı
oğle asure yapmıstık bugun suyundan yedım ben pek ıcını sevmem oyuzden sulu olan kısmından yedım.tabı dagtırken busuru merdıven ındım cıktım,spor olsun dıyede ayrı ayrı dagıttım tabı bunları yemeden once yapmıstım. yedıkten sonra da alısverıse gıderken yurudum.
akşam da corba balık ve salata yıcem gorusuruz kızlar
Ben bu sabah ızgara sucuk, kaşar, 3 zeytin yedim. 3 dilim de tam tahıl ekmeği yedim.
Kahvaltıyı geç yaptğım için öğlen yemedim.
Akşam da salata, yoğurt 3 dilim tahıl ekmeği yedim.
Spor yapmadım, yatmadan önce yapıcam.
canim benimm demek cirmaklarini kestinizz cicik olmus lokumm
bizde prensesle film izledik ama filmin yarisinda prenses baktim gozleri kapanmis uyumus kuzum
selam şekerler......
saat 9 da kalktım.nesfit yedim.12 gibi büyük kase çorba içtim. sonra çarşıya çıktım 1-2 saat kadar yürüdüm.3 gibi 1 lahmacun ve yarım kumpir yedim.akşamda 8 gibi çay ve yanında kek yedim. sonrada yarım elma veeeee 1.5 saatlık sporumu yaptım kol ve göbek videolarınıda.....gün içinde 2 litre suyumu tükettim 1 tanede maden suyumu içtim
zaten sürekli uyuyorlar ben salona almıyorum koltuklar yeni ve lokum heryerini deliyor birde inadı var üstüne gittikçe abartıyor yaramazlığıkaydirigubbakcemile3
evet canim uykuyu cok sever pisiler
bu arada malum durum noldu konusabildinmi hayatim
oyy kiyamam canimm ben lokumacanım şu an gerek kalmadı gibi gözüküyor lokum iyi sanırım mideyi üşütmüş :1shok:
o yüzden balkonda kalmak istemiş sırnaşık şey
oyy kiyamam canimm ben lokuma
noldu kustumu bebiskom?biseymi dokundu acaba?tatlim balkonda usutmesin kuzum
canım lokum kendi mamasından başka bişey ydiği vakit bağırsakları bozuluyor cırcır yaniii
her şeyi denedim olmuyor bu durumu bende anlayamadım canım
tavuk unlu balık unlu mamaları karıştırarak verebiliyorum ancak
yani balkonda durmasının sebebi buymuşohaoldumsmile
himm anladimm hayatimm
kiyamam lokummuma ben cir cir zor olur tatli pisicimm benimm demek hassas yapiisi var farkli bisey yediginde bozuyoo bagirsaklari o zaman ona gore ne dokunmuyosa ondan hep ver tatlim lokumumum karnisini oksayimm minciklayim azcukk:)
npysnuz bakıyım uğrayamıyorum misafirlerşm var
ben de biraz önce hamsi yedim anneciğim yaptı opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?