50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar ben geldim. Yazamiyorum ama okuyorum sizi... Ayak parmagim kirildi. O yuzden spor falan kalmadi

çok geçmiş olsun arkadaşım
bende bugün yediklerimi yazayım,
sabah: herzamanki kahvaltımı yaptım kepek ekmek, peynir, zeytin, domates, bi kaşıkta bal
öğlen çubuk krakerle idare etmek zorunda kaldım
akşam:bulgur pilavı,ciğer sote ve yoğurt.
3 gündür spor yapamıyorum regl yüzünden ama dün uzun uzun yürüdümek zorunda kalmıştım.
bide ben kuru dut yiyiyorum, ayrılamıyorum bi türlü, sakıncası olurmu acaba bilen var mı?

ayy canim masallah ya herseyler var su spor

ben bugun spor yapamayagim malesef arkadsimda kalacagim icin belki yatmadan biraz mekik cekerim artik ins:)

spor benim alışkanlığım canım o yüzden zorlanmıyorum ama diğerleri gün içinde zorluyo bilhassa su iç iç bitmiyo kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim canım işallah böyle devam eder zayıflamak istiyorum ama sağlılı beslenme'yi alışkanlık haline getirmek istiyorum en önemlisi spor'a da böyle başlamıştım başardım işallah sağlıklı düzenli beslenmeyi de alışkanlığım haline getirebilirim opuyorumnanaktan
bence sende gün içinde belli bi süreni spora ayırabilirsin cnm böylece yatıya gittiğinde bile sorun olmaz olumunekankayizsmile

canim benim
afiyet seker olsun.regl iken olur o kadar kasma zaten guzelim bende o zamanlar gevsiyorum :)))nasilsinn?lokumum nasil guzelcim?neler yapioo keretam?

iyim tatlım saol canım Şeniz lokumda iyi kızımla vakit geçiriyor yaramaz
şimdi cırmaklarını kestik:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sen nasılsın küçük hanım nasılzemuszemus

Kizlar ben geldim. Yazamiyorum ama okuyorum sizi... Ayak parmagim kirildi. O yuzden spor falan kalmadi

geçmiş olsun ececim :teselli:

Son düzenleme:
npysnuz bakıyım uğrayamıyorum misafirlerşm var
ben de biraz önce hamsi yedim anneciğim yaptı opuyorumnanaktan

selam canım
naptın ekmek makinasını araştırdınmı???

canim benimm demek cirmaklarini kestinizz cicik olmus lokumm
bizde prensesle film izledik ama filmin yarisinda prenses baktim gozleri kapanmis uyumus kuzum

ayy canim masallah ya herseyler var su spor

ben bugun spor yapamayagim malesef arkadsimda kalacagim icin belki yatmadan biraz mekik cekerim artik ins:)

canim zaten cok yogun yapiosun bugunde ara vermis dinlenmis olursun iyi olur tatlimcim

afiyet olsun canimcimm
merdiven olayi cok guzel ama ben yazin cok guzel inceliorum
yazlik uc katli ben habire inip inip cikiorum sonrasinda bakiorum epey incelmisim
plateese kac gun gidioun canim?hoca kac kisi birden calistirio?

selam şekerler......

saat 9 da kalktım.nesfit yedim.12 gibi büyük kase çorba içtim. sonra çarşıya çıktım 1-2 saat kadar yürüdüm.3 gibi 1 lahmacun ve yarım kumpir yedim.akşamda 8 gibi çay ve yanında kek yedim. sonrada yarım elma veeeee 1.5 saatlık sporumu yaptım kol ve göbek videolarınıda.....gün içinde 2 litre suyumu tükettim 1 tanede maden suyumu içtim

canim benim afiyet olsun bu arada bende ccuucuk cok severimm :) yaninda kola yokmus cok sevindim tatlim operim yanaciklarindan
limonum bebikim nasillar?sormadan edemiorum merak ediorum kuzum

canim benimm demek cirmaklarini kestinizz cicik olmus lokumm
bizde prensesle film izledik ama filmin yarisinda prenses baktim gozleri kapanmis uyumus kuzum

zaten sürekli uyuyorlar ben salona almıyorum koltuklar yeni ve lokum heryerini deliyor birde inadı var üstüne gittikçe abartıyor yaramazlığıkaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canim oruclar bittimi tatlim?

zaten sürekli uyuyorlar ben salona almıyorum koltuklar yeni ve lokum heryerini deliyor birde inadı var üstüne gittikçe abartıyor yaramazlığıkaydirigubbakcemile3

evet canim uykuyu cok sever pisiler
bu arada malum durum noldu konusabildinmi hayatim

canım şu an gerek kalmadı gibi gözüküyor lokum iyi sanırım mideyi üşütmüş :1shok:
o yüzden balkonda kalmak istemiş sırnaşık şey
oyy kiyamam canimm ben lokuma
noldu kustumu bebiskom?biseymi dokundu acaba?tatlim balkonda usutmesin kuzum

oyy kiyamam canimm ben lokuma
noldu kustumu bebiskom?biseymi dokundu acaba?tatlim balkonda usutmesin kuzum

canım lokum kendi mamasından başka bişey ydiği vakit bağırsakları bozuluyor cırcır yaniii
her şeyi denedim olmuyor bu durumu bende anlayamadım canım
tavuk unlu balık unlu mamaları karıştırarak verebiliyorum ancak
yani balkonda durmasının sebebi buymuşohaoldumsmile

himm anladimm hayatimm
kiyamam lokummuma ben cir cir zor olur tatli pisicimm benimm demek hassas yapiisi var farkli bisey yediginde bozuyoo bagirsaklari o zaman ona gore ne dokunmuyosa ondan hep ver tatlim lokumumum karnisini oksayimm minciklayim azcukk:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaaaa benim canavarım öylede hashass
e ne bulursa aşırırsa olacağı bu:1ninca:
ama lokumun en tatlı yeri göbişiama ellettirmez biraz haşinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…