hakkaten evimizin neseleri tatlimmmm
bitanem bu arada uykum geldi ben yatiyimm tatliskom olurmu?
sakin uyaninca kola icme kuzum
Diyeti yaziyorum sabah onikide kalkan birine gore kendi kalkis saatinize gore ayarlayabilirsiniz
kahvaltı 12:00 - Açık çay (şekersiz), 2 kibrit kutusu beyaz peynir(yarım yaglı), söğüş domates-salatalık-biber vs.., 2 ince dilim kepek/tam tahılı ekmek
öğle 14:00 - 1,5 porsiyon zeytinyağlı sebze yemegı (susuz), 1 su bardağı yağsız yogurt, bol salata(yagsız), 2 ince dilim kepekli ekmek
Ara 16:00 - 1 porsiyon meyve (örn 1 elma)
Ara 18:00 - 6 adet kepekli piskuvi/3 adet gresin
Akşam: 20:30, 250g balık bol salata 3 ince dilim kepekli/tam tahılı ekmek VEYA 3 köfte kadar et veya tavuk(yagsız derısız) 1 su bardagı yagsız yogurt 3 ınce dılım tam tahılı / kepek ekmegı bol salata
Gece 22:30 - 2 porsıyon meyve, 2 tam cevız içi/4 badem
bıde süt
yagsız
kizlar merhaba
sabah bi dilim cevizli ekmek bi karper ligth peynir yesil zeytin 4 cay
ogle bi simit ayran
aksamda mercimek yemegi yicem kismetse
merhaba prensesim opuyorumnanaktan
bende sabah 2 dilim ekmek peynir 5 tane zeytin ve bal üstüne yeşil çay karanfilli ama
öğle yok çünkü uyudum:1closedeyes:
saat beşte 1 kase çorba biraz peynir ve bal
biliyorum düzensiz menülerim var 2 gündür hadi hayırlısısositosositosositososito
bugün regliyim ondan olucak herhal:1ninca::1ninca::1ninca:
Kizlar ben geldim. Yazamiyorum ama okuyorum sizi... Ayak parmagim kirildi. O yuzden spor falan kalmadi
Kizlar ben geldim. Yazamiyorum ama okuyorum sizi... Ayak parmagim kirildi. O yuzden spor falan kalmadi
prensesim sorma ya nohut dediğim sizin deyiminizle beyaz leblebi bizde ona nohut derler :))))
pizzayi yedim ama pişman oldum önce çorba içmediğime.biraz mideme oturdu opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?