diyet fikri sinirimi bozuyor. hareketsizim. büro çalışanıyım, eve gidince de güzel yemekleri görüp yiyorum haliyle. 57 klioyum bi türlü 53 olamadım. aslında bütün fazlalık üst bacaklarımda ve popomda, bi türlü incelmiyorlar
asla da diyemiyorum ben yine de
yıllardır kontrollü yiyorum ama spor yapmayınca olmuyor işte. zihninde "diyet yapmalıyım" olunca ne yesen suçluluk hissediyosun, o kötü. hadi yiyerek zayıflayayım diyorum o da olmuyor. psikolojm bozulacak valla artık yediklerimi saymaktan. mesela bu sabah poğaça yedim çok pişmanım.
1 haftadır nerdeyse siteye giremiyorum ama bugün surf kilo bildirimi yapıcam diye işi gücü bıraktım :) 58,7 çıktım :) gram gram olsada gitmeye başladı mı kilolarım ne :) çok mutluyummmmm
ben de, ben de :)
ya ne olacak bu tatlı sevdam bilmiyorum. iki yıl öncesine kadar hiç böyle aşırı tatlı istemiyordu canım. kan sayımlarıma, şekerime filan da baktırdım her şeyim de normal.
ya biri beni gaza getirse de her gün yürüsem koşu bandında. ama nerdee.. koşu bandı bi odada yatıyo ben başka bi odada mafoldumben
he hehe tebriklerr yılmak yok canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim teşekkür ederim :)))) azimle devam ediyorum valla . cumartesi akşamı eşim pizza söyledi , inanır mısınız ben pizzaya dayanamam , eşim neler yaptı yemem için ama yemedim :) ama yememenin sonucunuda gördüm bu sabah :lepi:
ya biri beni gaza getirse de her gün yürüsem koşu bandında. ama nerdee.. koşu bandı bi odada yatıyo ben başka bi odada mafoldumben
Koşubandını alıp televizyonun karşısına koyuyorsun, sevdiğin bi diziyi ya da filmi açıyorsun. Dizi bitene kadar yürücem diyosun ve bi bakmışsın 50-60 dk yürümüşün... hihoyyyt
kızlar tartıldım geçen 56 kiloyum hastalandım biraz bıraktım bir süre almamışım da aynıyım inşallah haftaya başlıycam yeni atlattık hastalığı :)
kızlar tartıldım geçen 56 kiloyum hastalandım biraz bıraktım bir süre almamışım da aynıyım inşallah haftaya başlıycam yeni atlattık hastalığı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?