50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimimi yapayım kızlaar

BOY 1.60
ve şimdi tartıldım taaammm 60.0 geldiiiimdelikafaduldendelikafadulden
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
aslında 200 gr.daha aşşarıda ama olsun tam emin olamadımCADIARZU

sonra oğluma kahvaltı hazırladım ve bende yedimCADIARZUCADIARZU
1 dilim ekmeğe şokella sürdüm ve artı 1 kaşıkta öyle yediiim
canıım çektiiiicokacimcoookcokacimcoook

diyet fikri sinirimi bozuyor. hareketsizim. büro çalışanıyım, eve gidince de güzel yemekleri görüp yiyorum haliyle. 57 klioyum bi türlü 53 olamadım. aslında bütün fazlalık üst bacaklarımda ve popomda, bi türlü incelmiyorlar

selamlar bende diyet karşıtıyım ama yeni aniden 3 kilo alıncaaa!!!!!!!!
büyük kanuşmayayım ama bidaha DİYET ASSSLAAAAklava:klava:klava:

asla da diyemiyorum ben yine de
yıllardır kontrollü yiyorum ama spor yapmayınca olmuyor işte. zihninde "diyet yapmalıyım" olunca ne yesen suçluluk hissediyosun, o kötü. hadi yiyerek zayıflayayım diyorum o da olmuyor. psikolojm bozulacak valla artık yediklerimi saymaktan. mesela bu sabah poğaça yedim çok pişmanım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabiki bende asla demem ama bu ara kesiiin yapmıyorum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ne istersem doyarak değil tadarak yiyiyorum o anda midemi düşünüyorum bi an duruyorum doygunluk hissinde hemen bırakıyorumhihoyyythihoyyyt
ama tek zaafım tatlı her türlüsü ayırt etmem:tomato::tomato:

1 haftadır nerdeyse siteye giremiyorum ama bugün surf kilo bildirimi yapıcam diye işi gücü bıraktım :) 58,7 çıktım :) gram gram olsada gitmeye başladı mı kilolarım ne :) çok mutluyummmmm

ben de, ben de :)
ya ne olacak bu tatlı sevdam bilmiyorum. iki yıl öncesine kadar hiç böyle aşırı tatlı istemiyordu canım. kan sayımlarıma, şekerime filan da baktırdım her şeyim de normal.

1 haftadır nerdeyse siteye giremiyorum ama bugün surf kilo bildirimi yapıcam diye işi gücü bıraktım :) 58,7 çıktım :) gram gram olsada gitmeye başladı mı kilolarım ne :) çok mutluyummmmm

he hehe tebriklerr yılmak yok canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya biri beni gaza getirse de her gün yürüsem koşu bandında. ama nerdee.. koşu bandı bi odada yatıyo ben başka bi odada mafoldumben

ya biri beni gaza getirse de her gün yürüsem koşu bandında. ama nerdee.. koşu bandı bi odada yatıyo ben başka bi odada mafoldumben

bak canım benimde stepperım vardı 3 senedir bilmiyorumkismile
ilk aldığımda 1 aycık kullandım 3 senedir tekrardan bu ay kullanmaya başladım onuda bu bölümde başardım arkadaşlar sayesinde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gaza getirmiş olmayayım ama burası tam senin yerin bencebuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

he hehe tebriklerr yılmak yok canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim teşekkür ederim :)))) azimle devam ediyorum valla . cumartesi akşamı eşim pizza söyledi , inanır mısınız ben pizzaya dayanamam , eşim neler yaptı yemem için ama yemedim :) ama yememenin sonucunuda gördüm bu sabah :lepi:

canım ne demek burada hepimiz birbirimize destek oluyoruz hepimizin bazen motive olmaya ihtiyacı var
bide şu ye diyee ısrarlar olmasasırnasırnaşık şeysırnaşık şey
bende regli dönemindeyim aslında zola dayandım beynim allak bullaktı düne kadar
ama yeşil çayın ve sporun çok faydasını gödüm
ee yoğurdumu unutmayayımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:

Koşubandını alıp televizyonun karşısına koyuyorsun, sevdiğin bi diziyi ya da filmi açıyorsun. Dizi bitene kadar yürücem diyosun ve bi bakmışsın 50-60 dk yürümüşün... hihoyyyt

Koşubandını alıp televizyonun karşısına koyuyorsun, sevdiğin bi diziyi ya da filmi açıyorsun. Dizi bitene kadar yürücem diyosun ve bi bakmışsın 50-60 dk yürümüşün... hihoyyyt

he he he hayyy ağzına sağlık kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlar tartıldım geçen 56 kiloyum hastalandım biraz bıraktım bir süre almamışım da aynıyım inşallah haftaya başlıycam yeni atlattık hastalığı :)

Kızlar korktuğum başıma geldi benim, ama hak ettim napıyım, bir günlük yaramazlık kaç haftaya mal oldu mafoldumben

Belki şişkinlik de vardır bilemiyorum ama 58.7 geldim mafoldumben

Artık daha dikkatli olup herşeyi rapor edicem size, yoksa benim çizelge geriye gidecek bu gidişle eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…