bu gecelik sanal kacamak yapalimm :)
prensesim aklımıza girmeeeeee:bbo::bbo::bbo:
benimde canim cektide sanaldan idare edelim dedim kuzum
kımse bana cvp vermemis kustum:umursamaz:
kımse bana cvp vermemis kustum:umursamaz:
canım sen yeşil çay içiyormusun ödemi bayaaa atıyor ben bu dönem şişkinlik hiç hissetmedim en az günde 3 fincan tüketiyorum yerimseniben
İçiyorum canım ama bir fincan falan ben de 3 e çıkarıyım en iyisi, neyse kızlar ben yatıyorum, iyi geceler herkese, öpüyorum hepinizi yanaktan kaydirigubbakcemile3
selam canım
yiyecek listesi diye bişeyimiz yok az kalorili ve ve vitaminli yiyecekleri gün içine yayıyoruz
herkesin bünyesi farklı o yüzden sana şunu tüket yada bunu tüket demek yanlış
misal benim et ve süt ürünlerini yağsız olarak biraz fazla tüketmem lazım
bu olayıda 1 senedir yeni keşfettim sırnaşık şey
sana pratik bi fikir vereyim
bence bi diyetisyene git bütün tahlillerini yaptırınca sana neyin iyi geldiğini öğrenir ona göre beslenirsincokacimcoook
çünkü sana yarayan bana yaramaz meselaa yani diyetisyene gittinmi sana buraya niye
geldin derse (( çünkü bana dedi )) ne yiyip içmem gerektiğini öğrenmek için dersinkaydirigubbakcemile3
biliyorum çok uzattım kendimce sana tavsiyem canımolumunekankayizsmile
...........................................................................................................................listeye adımı yazdıgınız için tesekkur ederim =) hepiniz cok sekersiniz
kızlar ben nasıl baslayacagımı bilmıyorum :kedi: yiyecek listesini neye gore belirliyorsunuz gunluk almanınız vitaminleri vb. benim bu konuda hiçbir bilgim yok eyvahedigeldismile
İçiyorum canım ama bir fincan falan ben de 3 e çıkarıyım en iyisi, neyse kızlar ben yatıyorum, iyi geceler herkese, öpüyorum hepinizi yanaktan kaydirigubbakcemile3
presesesim cvp vermısler ama benim gozumden kacmıs =)
yasemn cım kusura bakma tatlım gormemisim bende uzulmustum kımse cvp vermedi diye :kedi:
ben yrna bir diyetisyene gideyim en mantıklısı dedigin gibi o seker cok tesekkurler ilgin için :1hug: yrna deyatları sizinle paylasırım
presesesim cvp vermısler ama benim gozumden kacmıs =)
yasemn cım kusura bakma tatlım gormemisim bende uzulmustum kımse cvp vermedi diye :kedi:
ben yrna bir diyetisyene gideyim en mantıklısı dedigin gibi o seker cok tesekkurler ilgin için :1hug: yrna deyatları sizinle paylasırım
Kizlar ben simdilik grubdan ayriliyorum. Ayak parmaklarim kirildi, spor falan yapamiyorum. Size kolay gelsin, tekrardan kendimi iyi hissedersem donucem araniza...
iyi geceler kızlaarr ben kaçtımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?