50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen yeşil çay içiyormusun ödemi bayaaa atıyor ben bu dönem şişkinlik hiç hissetmedim en az günde 3 fincan tüketiyorum yerimseniben

İçiyorum canım ama bir fincan falan ben de 3 e çıkarıyım en iyisi, neyse kızlar ben yatıyorum, iyi geceler herkese, öpüyorum hepinizi yanaktan kaydirigubbakcemile3

İçiyorum canım ama bir fincan falan ben de 3 e çıkarıyım en iyisi, neyse kızlar ben yatıyorum, iyi geceler herkese, öpüyorum hepinizi yanaktan kaydirigubbakcemile3

iyigeceler canimcimm
limonumu bebikimi benim icin op lutfen tatli ruyalar tatliskom opuyorumnanaktan

...........................................................................................................................

presesesim cvp vermısler ama benim gozumden kacmıs =)

yasemn cım kusura bakma tatlım gormemisim bende uzulmustum kımse cvp vermedi diye :kedi:
ben yrna bir diyetisyene gideyim en mantıklısı dedigin gibi o seker cok tesekkurler ilgin için :1hug: yrna deyatları sizinle paylasırım

bitanemm benim pamuk sekerim benim diyetisyende sasircak cunku bana gore kilolu deilsin gulum bi kac kilo vermek icin cok slkl diyete gerek yok bende ama sen mutlu olcaksin o sekilde baska canim cunkun insan mutlu oldugu kiloda olmali fazla vercek kilon olmadigi icin kendini cok slkmadan yavas yavas verirsin tatlum

Kizlar ben simdilik grubdan ayriliyorum. Ayak parmaklarim kirildi, spor falan yapamiyorum. Size kolay gelsin, tekrardan kendimi iyi hissedersem donucem araniza...

tamam tatlım sayfalar bayaaaa ilerledi ondandır
bende merakla bekliyorum bakalım neler çıkar olmassa bende tekrar giderim bikaç sene önce gittim 4 kilo verdim geçen yaz tekrardan gittim 59 kilo ile bana niye geldin((( senin kilon yok demek istediiii ))) tekrar gidemedim domuz gribi tehlikesi yüzündenkafamçokkarıştı
öptüm tatlımma.s.

Günaydın kızlar..
61.0 kg ile başlayan yolculuğum 58.0 kg'da takılı kalmıştı.
Hatta biraz gerileme dönemi de yaşamıştım. Nihayet bu sabah 57.9 kg'ı gördüm.
Sanırım 7-8 aydır baskülde bu rakamı görmemiştim. guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…