50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı: 2dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,yeşillik,1 yumurta,1 kivi
ara1: 200ml ayran
ara2:1çb süt,1 elma
öğle yemeği: havuçlu,bir küçük patatesli karnabahar yemeği/yoğurt/ızgara tavuk/zeytinyağlı yeşil salata
ara3: 1 küçük muz,1çb süt
ara4: 7 tane badem
akşam yemeği: havuçlu karnabahar,1dlm ekmek,bir kase yoğurt,bol yeşil salata
ara 5: 1 yeşil elma,1çb süt
son aramı daha yapmadım.

kızlar merhaba nası gıdıyo bakalım
bugun yedıklerım sabah kalsık kahvaltı sekersız cay
ara turk kahvesı
akşam corba ıspanak yogurt

sabah kahvaltısında yarım tulum peynırlı sıkma durum gıbı bısey 5 zeytın bırer tatlı kasıgı tayın pekmez

öğlede kurstaydım kucuk bır parca cıkolata yedım

saat 5 gıbı pazılı havuclu kerevızlı corba bir kase omlet kucuk bır parca,bir parcada peynırlı borek,bir küçük kase salata ve sekersız cay...

biraz oncede ıkı cay bardagı cay yarım sekerlı ıctım..cok az cekırdek dayanamadım..

aksam yemegı zamanı bugun kactı ama brokolı haslanmıs uzerıne lımon sıkıp yıycem bır tanede muz yerım o kadar...birde turk kahvesı ıcerım

evde olmadıgım gun duzensız oluyor benım ıse baslarsam yıne bugunku gıbı ama su ıcmedım 0.5 lt sadece

canım sen lıstede zaten varsın gecen çarşambada bıldırım yapmıssın zaten lıste çarşamba gunlerı oluyoso.kılo bıldırımınden sonra hazırlıyorum lısteyı.yesa arkadasımız toparlamak adına bı lıste hazırlamıs

kizlar merhabaaa
bugun sabah iki dilim tam bugday ekmek
yesilzeytin4
bi karper
cay
ogle bi simit bi ayran
aksamustu bi avuc kabak cekirdek
aksam tarhana corbasi bi dilim tam bugday

aksami da ekleyelim
1 haslanmis patates
salata
etli bi sey(boyle tart gibi bi seyin icinde et falan oldugunu dusunun)
sekersiz cay

evet canim epey heyecanli ucuncu bolumu bekliorumsabirsizlikla
lostunda sezon finali baslicak subatta bakalimm:)

evet canim epey heyecanli ucuncu bolumu bekliorumsabirsizlikla
lostunda sezon finali baslicak subatta bakalimm:)

aynen canim ya ben de sabirsizlikla bekliyorum ikisini de zemuszemus bu arada peppermint kacamak yapmis canim haberin olsun kaydirigubbakcemile3 canim bi de ebay den cizme aldim baksana bi begenecek misin ?")

aynen canim ya ben de sabirsizlikla bekliyorum ikisini de zemuszemus bu arada peppermint kacamak yapmis canim haberin olsun kaydirigubbakcemile3 canim bi de ebay den cizme aldim baksana bi begenecek misin ?")

canim benim baska takip ettigin dizi varmi?
aaa gormedim canim cok mu kacamagi bi bakim guzelcim

canim benim baska takip ettigin dizi varmi?
aaa gormedim canim cok mu kacamagi bi bakim guzelcim

bak canim bak cikolata yemis kaydirigubbakcemile3 bu arada ben de yaptim kacamak ama onu karistirmayalim simdi kaydirigubbakcemile3 ben bayaa bi izliyorum canim ya ya da izledim deyim 24, lost,prison break, house, friends, how i met your mother, her telden var :hulya: ama su an silent witness izliyorum canim bi de lark rise candleford diye bi dizi, :1ninca:

ama canim kahve yaninda madlen yemis ufacik bisey o kadardan bisey olmaz tatlim bende kahve yaninda yiyom ama kahve sekersiz olcek:)opuyorumnanaktan
house un yeni hali nasil ama bilmiorum o bolumlere geldinmi akil hastanesinde yatio ya ilac bagimliligindan kurtuluo sonunda
will&grace te cok guzeldi ya frasier de yine yayinlasalarda izlesem derimm

canim yaaa siftah yapmadin daha ceza olarak kaydirigubbakcemile3 saka yapiyorum cnaim benim yok en son sezon 4 ya da 5 izledim ben canim gormedim oralar will&grace hic bilmiyorum da frasier surekli duyuyorum ben de bi bakiyim bi de evdekiler gavin&stacey izliyorlar da ben arada bakiniyorum cok sarmadi kaydirigubbakcemile

hakketen canim siftah yapmadim koclugum bitcek ben kimselere ceza veremedim opuyorumnanaktan ama napimm hem kiyamiorum size hemde o kadar abartili bisey yemiosunuzki bebegim
bak muhakkak cok eglenceli frasier
gavin stacy i bilmiomm hic tatlimm bide acording to jim var oda cok sevimli aile komedisi

Iyi aksamlar kizlar bugun 3 kase korn flakes yedim 2 bardak yesil cay ictim meyveli yogurt yedim bide yagsiz tabii :)) Spor yaptim biraz suyi pek içemiorum yanliz :S
Carsamba gununu sabirsizlikla bekliorum :)) yalniz herkes ayni gun baslamadi galiba :S

canim benim ne kadar spor yapsan diyet yapsan suda icmelisin gulummm

Ben izledim house'un bu sezonu çok güzel

Ben biraz elmalı kurabiye yedim koçum

bugun muslı yedım sabah arada alma oglen bıras nohut pılav yedım bugun ama ardından spor yaptım hemen yakayım dıee aksamda corba ıctım bıtek bugun 2 lıt su ıctım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…