50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canım izlemedim, bulursam izlerim. İnternetten dizi indirip izliyoruz biz genelde. Bugün baya bir fringe izledim, beynim döndü:S Yeni başladık da arka arkaya izliyoruz.

canim benim bende flashfowarda basladim ilk iki bolumu izledim guzel degisik bi diziymi
fringe te guzeldi bi kac bolum izlemistimm tatlim

canim benim bende flashfowarda basladim ilk iki bolumu izledim guzel degisik bi diziymi
fringe te guzeldi bi kac bolum izlemistimm tatlim

Onu da merak ediyorum sıra gelirse izlerim. Başka da bir şey yapmıyorum zaten:) Hareketsiz kaldım inşallah bu hafta kilo verebilirimbilmiyorumkismile

Onu da merak ediyorum sıra gelirse izlerim. Başka da bir şey yapmıyorum zaten:) Hareketsiz kaldım inşallah bu hafta kilo verebilirimbilmiyorumkismile

canim benim hareketsiz kalinca zor gidio bende bugun tartildim ayni ciktim carsambaya kadar dusecegini sanmiorum leblebi yedim simdi iki avuc oyle sanirim antidepresan bitmeden bu kilolar gitmicek bilmiyorumkismile

canim benim hareketsiz kalinca zor gidio bende bugun tartildim ayni ciktim carsambaya kadar dusecegini sanmiorum leblebi yedim simdi iki avuc oyle sanirim antidepresan bitmeden bu kilolar gitmicek bilmiyorumkismile

Senin ki ilaçlardan geçici, ama benim ki yemekten kalıcı İradesizim ben galiba.

Neyse bakalım moral bozmamak lazım gidicek kilolar:)
Tatlışım ben yatıyım artık öpüyorum seni çok, iyi geceler hayatım. opuyorumnanaktan

tamam sekerpareopuyorumnanaktanm bende yatcam uykum geldii kuzum
allah rahatlik versin hepinize tatlim sana bebike limona cok opuyorummm hayatimopuyorumnanaktan

GÜNAAYDIIIN FISTIKLAAAARRR

sabah kahvaltım
1 bardak ılk su
yarım saat sonra 2 ince dilim ekmek peynir 1 tatlı kaşığı bal
2 bardak çay şekersizz
ara 1 elma ve yoğurt yerim
öğle ve akşam belli değil:1ninca:
hadii öptüm ŞenizŞenizŞeniz

ben bu sabah itibariyle 56,4 kiloyum. boyum 1.60 ilk hedefim 53 kg. carsamba tekrar tartilir bildiririrm.

kizlar bu bahsettiginiz videolar neyin nesi ???

dun yediklerimi ben de yazayim;

sabah, cay, peynir, yumurta kepek ekmekli kahvalti,

ara 1 fincan sutlu nescafe ile 2-3 tane biskuvi

oglen, 1 tabak zeytinyagli fasulye yedim, 1 dilim kepek ekmegi

aksam 2 ad.uskumru baligi ile havuc salatasi.

yalniz yemekten sonra 1 dilim balli kepek ekmegi yedim (baliktan sonra tatli yemek gerekmis ya )

bu sabah domates-beyaz beynirli kepekli yagsiz tost yedim ve 1 fincan yesil cay ictim kizlar,

iyi basladim iyi devam ederim insallah.

ben de kahvaltı olarak bir yudum çay 1 dilim salatalık yedim bişey yiyesim yok
şimdi plates yaptım ebruyla
acıktım ama biraz beklemem lazım yeni spor yaptığım için
aklınızda bulunsun spordan sonra hemen yemek yemeyin çünkü direk kilo yapıyor (muş diyetisyenim söylemişti)
spordan önce yemek yenecek yarım saat sonra spor yapılacak 2 saat sonra da yemek yenilecek eğer acıkırsak tabi

yaa,

ayy ben de tam da spordan sonra acikiyorum ve yiyorum.
:-(

dun de oyle yaptim. :-(

beni de alın listeye kızlar.

en son halim şu:

boy :1,59 kilo: 57 hedefim :53

bu sabah: yarım simit, 1 bardak çay ve bir adet üçgen peynir yedim.
birazdan öğle yemeği olarak 3 tane sade etiform ile bir kupa çorba içeceğim.
boshayallersmile

kizlar kahvaltimi yazmistim (kepekli kucuk tost)
ogle yemegi,
1 kase corba, 1 kase salata, 1 porsiyon zeytinyagli pirasa, yarim dilim kepek ekmegi.

yalniz az once 1 turk kahvesi ictim yaninda da 2 kucuk madlen cikolata yedim--- ceza alacak miyim?

ara ogun olarak yine kucuk kepekli tost yiyebilir miyim?

aksama da Allah kerim.

Sabah, sabah dediğim 13:00 iki dilim tam tahıllı ekmek üzerine ezme yedim.

Arada da bol bol fındık fıstık yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…