50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar ara ogunumu yapiyorum su anda;
2 dilim etimek;
2 dilim beyaz peynir.

dedigim gibi aksama da Allah kerim

kahvaltı: 2dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,yeşillik,1 yumurta,1 kivi
ara1: 200ml ayran
ara2:1çb süt,1 elma
öğle yemeği: havuçlu,bir küçük patatesli karnabahar yemeği/yoğurt/ızgara tavuk/zeytinyağlı yeşil salata
ara3: 1 küçük muz,1çb süt

guzel bir rejim menusu

canim benim bende flashfowarda basladim ilk iki bolumu izledim guzel degisik bi diziymi
fringe te guzeldi bi kac bolum izlemistimm tatlim

Canim benim bende izliyorum flashforward pek guzel burda basladim izlemeye opuyorumnanaktan

kizlar bu bahsettiginiz videolar neyin nesi ???

canim 8er dakikalik videolar pek guzeller youtube a 8 minute abs yaz digerleri de yanda gorunur insallah toplamda 5 video
bacak
kol
basen
gobek
esneme

toplamda 40 dk suruyor zemuszemus

canim hosgelsin aramiza ama listeye girebilmek ve de listede kalabilmek icin mutlaka carsamba gunleri kilo bildirimi yapman gerekiyor opuyorumnanaktan

canim benim cikolatadan dolayi belki ceza alabilirsin kocumuza bagli haydi insallah diyoruz kaydirigubbakcemile3

evet gayet güzel, geçen haftadan beri 2.1 kilo verdim, hem yiyorum doyuyorum, hem kilo veriyorum.süper

iyi vermissin canim benim de hizli gidince de yine hizli gelmesin insallah :Saruboceq:

gelelim bugunku bana (peppermint ben de tam cezaligim canim hadi hayirlisi:))

sabah
kahvaltilik gevregi}+ sut

ara
yesil cay
1 mandalina

ogle
1 tavuk sosis
2 dilim ekmek (ekmek arasi sosis de diyebiliriz:)
1 elma
1 muz
ve iste geliyor cikolatali kek(

ara
kucuk bayram cikolatalarindan

aksama da hayirlisi bakalim (

Son düzenleyen: Moderatör:
selam herkese......
sabahhh 8.30 da kalktım.yarım şişe ballı sirekli suyumu içtim.bugün ölçülme ve tartı günümdü onları hallettikten sonra

9.30 dabir kase cevizli,pekmezli nesftimi yedim.

11.30 da yağsız kaşarlı tost bol yeşillikle kahvaltı yaptım

13.30 da yarım elma yarım kiviyle yoğurt yedim
ve 2 saate yakın süren sporumu yaptım basen hariç diğer videolarıda ekledim.

15.30 da bir dilim kabak tatlısı yedim.... akşam yemeğimide yedikten sonra yazayım artık

canim benim cikolatadan dolayi belki ceza alabilirsin kocumuza bagli haydi insallah diyoruz kaydirigubbakcemile3

iyi vermissin canim benim de hizli gidince de yine hizli gelmesin insallah :Saruboceq:

yok canım geri gelmez ,sitede diyet yapanların hiçbirinin yemediği kadar çok yiyorum , dengeli yiyorum. acıkmıyorum. normal yaşantımı sürdürüyorum aslında,tek dikkat ettiğim öğün atlamamak.ondan gelmez geri.

şekerim sen bu kadar bilinçli ve dikkatlisinde bu kiloları nasıl aldın....kafamçokkarıştı sanırm öyle bir şeylere zaafiyetinde yok tatlı cips vs...gibi

chemes bugünümü de kontrol edermisin acaba senden rica etsem? opuyorumnanaktana.s.

kahvaltı= 1 yumurta, 1 domates, az light peynir, 5 zeytin, az maydonoz, az bal, 1 dilim kepek ekmeği, 10 badem

ara1= 1 armut, 1 çay bardağı light süt

ara2= 1 yeşil elma, 1 çay bardağı light süt

öğle= 1 uskumru balığı, 1 tabak salata

ara3= 1 portakal, az light peynir

ara4= light peynirli maydonozlu kepek ekmeğine tost, 1 kase yoğurt

akşam= 1 tabak pırasa yemeği, 1 tabak salata

ara5= 1/2 muz, 1 çay bardağı light süt (henüz yapmadım)

2.5 lt su
1.30 saat spor

yorumlarınızı bekliyorum a.s.

şekerim sen bu kadar bilinçli ve dikkatlisinde bu kiloları nasıl aldın....kafamçokkarıştı sanırm öyle bir şeylere zaafiyetinde yok tatlı cips vs...gibi

geçen yıl çalışmaya başladım canım ,çok yoğun bir tempoda,stajerdimde günde 12 saat dersim oluyordu, bazen öğle arası bile yapamıyordum,staj kurslarımızda akşam işten hemen sonraydı,haftasonları da devam etti.bazen kan şekerim düşene kadar yemek yiyemediğim olurdu. bu yılda hem çalışıyorum hem yüksek lisans yapıyorum haftasonlarım bile dolu, yine yoğunum ama üniversite yarıyıl tatiline girdi. o biraz rahatlattı beni.şu ara öğün atlamıyorum,beslenmem düzene girdi. hayatımın hiçbir döneminde bu kadar çok kilo almamıştım. çok abur cubur yiyerek almadım zaten bu kiloyu,akşama kadar doğru düzgün bişey yiyemeyip, akşam öğününü düzgün yesen bile alıyorsun.birde yemeği yiyip dayanamayıp uyuyordum yorgunluktan.şimdi çantamda saklama kaplarıyla yemek, paket paket süt, bir doluda meyve taşıyorum. uykum problemim ortadan kalktı, çok dinçim.

bugün de öğle ve akşam yemeğinde karbonhidrat almamışsın, akşam da protein almamışsın.akşam yoğurt yiyebilirdin. hem light yoğurt göbek yağlarının kullanılmasına yardımcı oluyormuş. karbonhidrat almayada özen göster çünkü enerjinin %50sinden fazlası karbohidratlardan elde ediliyor. ve beynimiz glikozdan başka besin maddesini enerji hammaddesi olarak kullanamıyor. çok acil durumlarda yağın parçalanmasından elde edilen bazı maddelerden karşılar ama o da rahatsızlıklara neden olur, ondan karbonhidratsız bir diyet sakıncalı.

yine olmadı yine olmadı eyvahedigeldismile ben senin listene bi bakcam en güzeli kapya çekcem :icecream::roflol:

yine olmadı yine olmadı eyvahedigeldismile ben senin listene bi bakcam en güzeli kapya çekcem :icecream::roflol:

olmuş canım aslında, bir dahakine ara öğünde yediğin bir kase yoğurt yerine,yarım yersin,yarısını da akşam yemeğiyle birlikte.öğlenede 1 dilim kepekli ekmek ekledin mi tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…