kizlar kahvaltimi yazmistim (kepekli kucuk tost)
ogle yemegi,
1 kase corba, 1 kase salata, 1 porsiyon zeytinyagli pirasa, yarim dilim kepek ekmegi.
yalniz az once 1 turk kahvesi ictim yaninda da 2 kucuk madlen cikolata yedim--- ceza alacak miyim?
ara ogun olarak yine kucuk kepekli tost yiyebilir miyim?
aksama da Allah kerim.
kahvaltı: 2dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,yeşillik,1 yumurta,1 kivi
ara1: 200ml ayran
ara2:1çb süt,1 elma
öğle yemeği: havuçlu,bir küçük patatesli karnabahar yemeği/yoğurt/ızgara tavuk/zeytinyağlı yeşil salata
ara3: 1 küçük muz,1çb süt
guzel bir rejim menusu
evet gayet güzel, geçen haftadan beri 2.1 kilo verdim, hem yiyorum doyuyorum, hem kilo veriyorum.süper
canim benim bende flashfowarda basladim ilk iki bolumu izledim guzel degisik bi diziymi
fringe te guzeldi bi kac bolum izlemistimm tatlim
kizlar bu bahsettiginiz videolar neyin nesi ???
beni de alın listeye kızlar.
en son halim şu:
boy :1,59 kilo: 57 hedefim :53
bu sabah: yarım simit, 1 bardak çay ve bir adet üçgen peynir yedim.
birazdan öğle yemeği olarak 3 tane sade etiform ile bir kupa çorba içeceğim.
boshayallersmile
kizlar kahvaltimi yazmistim (kepekli kucuk tost)
ogle yemegi,
1 kase corba, 1 kase salata, 1 porsiyon zeytinyagli pirasa, yarim dilim kepek ekmegi.
yalniz az once 1 turk kahvesi ictim yaninda da 2 kucuk madlen cikolata yedim--- ceza alacak miyim?
ara ogun olarak yine kucuk kepekli tost yiyebilir miyim?
aksama da Allah kerim.
evet gayet güzel, geçen haftadan beri 2.1 kilo verdim, hem yiyorum doyuyorum, hem kilo veriyorum.süper
canim benim cikolatadan dolayi belki ceza alabilirsin kocumuza bagli haydi insallah diyoruz kaydirigubbakcemile3
iyi vermissin canim benim de hizli gidince de yine hizli gelmesin insallah :Saruboceq:
yok canım geri gelmez ,sitede diyet yapanların hiçbirinin yemediği kadar çok yiyorum , dengeli yiyorum. acıkmıyorum. normal yaşantımı sürdürüyorum aslında,tek dikkat ettiğim öğün atlamamak.ondan gelmez geri.
şekerim sen bu kadar bilinçli ve dikkatlisinde bu kiloları nasıl aldın....kafamçokkarıştı sanırm öyle bir şeylere zaafiyetinde yok tatlı cips vs...gibi
chemes bugünümü de kontrol edermisin acaba senden rica etsem? opuyorumnanaktana.s.
kahvaltı= 1 yumurta, 1 domates, az light peynir, 5 zeytin, az maydonoz, az bal, 1 dilim kepek ekmeği, 10 badem
ara1= 1 armut, 1 çay bardağı light süt
ara2= 1 yeşil elma, 1 çay bardağı light süt
öğle= 1 uskumru balığı, 1 tabak salata
ara3= 1 portakal, az light peynir
ara4= light peynirli maydonozlu kepek ekmeğine tost, 1 kase yoğurt
akşam= 1 tabak pırasa yemeği, 1 tabak salata
ara5= 1/2 muz, 1 çay bardağı light süt (henüz yapmadım)
2.5 lt su
1.30 saat spor
yorumlarınızı bekliyorum a.s.
bugün de öğle ve akşam yemeğinde karbonhidrat almamışsın, akşam da protein almamışsın.akşam yoğurt yiyebilirdin. hem light yoğurt göbek yağlarının kullanılmasına yardımcı oluyormuş. karbonhidrat almayada özen göster çünkü enerjinin %50sinden fazlası karbohidratlardan elde ediliyor. ve beynimiz glikozdan başka besin maddesini enerji hammaddesi olarak kullanamıyor. çok acil durumlarda yağın parçalanmasından elde edilen bazı maddelerden karşılar ama o da rahatsızlıklara neden olur, ondan karbonhidratsız bir diyet sakıncalı.
yine olmadı yine olmadı eyvahedigeldismile ben senin listene bi bakcam en güzeli kapya çekcem :icecream::roflol:
olmuş canım aslında, bir dahakine ara öğünde yediğin bir kase yoğurt yerine,yarım yersin,yarısını da akşam yemeğiyle birlikte.öğlenede 1 dilim kepekli ekmek ekledin mi tamamdır
teşekkür ederimmmm opuyorumnanaktana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?