tesekkur ederim canim benimm ee sen naptin oturaraktan da olsa yapabildin mi canim kaydirigubbakcemile5hareketleri bi de ceza almadin mi sen yaaakaydirigubbakcemile3
ehehe yırttım cezadan.kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana prensesim ceza verse de pek yapacak halim yoktu, ağrılarım var, onun için spor da yapamadım, annemler geldi temizlik falan yaptım işte yavaştan, sen onları spordan say kaydirigubbakcemile3
agrin varsa dikkat et canim benim 3-4 gun sonrasinin cezasini simdiden verseydi bari kaydirigubbakcemile3 ayy zorla ceza verdirtmeye calisiyorum yaa ne kotuyumalsanaalsanasmile valla temizlikte cok kalori yakiyor canim :lepi: bu arada ben de kacayim artik kalkamayacagim yoruldum bayaa optum canim benim hoscakalasin yarin goruusruzzopuyorumnanaktan
Canim benim bende izliyorum flashforward pek guzel burda basladim izlemeye opuyorumnanaktan
canim 8er dakikalik videolar pek guzeller youtube a 8 minute abs yaz digerleri de yanda gorunur insallah toplamda 5 video
bacak
kol
basen
gobek
esneme
toplamda 40 dk suruyor zemuszemus
canim hosgelsin aramiza ama listeye girebilmek ve de listede kalabilmek icin mutlaka carsamba gunleri kilo bildirimi yapman gerekiyor opuyorumnanaktan
gelelim bugunku bana (peppermint ben de tam cezaligim canim hadi hayirlisi:))
sabah
kahvaltilik gevregi}+ sut
ara
yesil cay
1 mandalina
ogle
1 tavuk sosis
2 dilim ekmek (ekmek arasi sosis de diyebiliriz:)
1 elma
1 muz
ve iste geliyor cikolatali kek(
ara
kucuk bayram cikolatalarindan
aksama da hayirlisi bakalim(
yok canim benim cezann cunku kahve yaninda bende yiyorum ufacik bisey
kahveyi sekersiz yaptiysan super ama hem sekerli hem cikolata o olmaz sekerim
off regl oldum ya, daha 1 hafta vardı oysa.. çikolata/tatlı benim de baş belam. siz ne yapıyorsunuz abartmamak için böyle durumlarda?
bi yerde okumustum, boyle durumlarda bildigimiz bayram sekerleri var ya ondan atmak lazimmis agiza 1 tane;
hem uzun sure agzin tatli kaliyor; hem de fazla kalorisi yokmus (diger tatlilara gore)
ama gunde en fazla 2 tane :lepi:
iyi fikirmiş. :) bir ara kuru incir yiyordum ama çok kaloriliymiş o da.bilmiyorumkismile
günaydın canım
böyle durumda en iyi tatlı krizini kesenlerden 1 bardak süt yada su emin değilim içine 1 çay kaşığı tarçın atıyorsun veya şekersiz neskafe şimdilik aklıma gelenler bunlar
olumunekankayizsmile
işyerimde şu an sadece süt ve nescafe var, krizim gelince deneyip bildirimde bulunurum, sağolasın zemuszemus
yaşasın bir kilo vermişiiiiiiiimlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?