50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimcim boyle sagliksiz verirsin;
ben yeni evlendigimde k-flakes in; 2 hafta 2 ogun diyetini ypmisim;
gunde 2 ogun k-flakes yedim;
2 kg verdim ama hemen geri aldim..

2 haftada 2 kilo mu verdin sadece? ( moralim bozuldu simdi yaa

haftada 0.5-1 kilo vermek normal,fazlasını vermek kas yemek demek. sağlıksız, hem de geri dönüşü kolay.ben bir haftada 2.1 kilo vermişim ama ilk haftamdı , sindirim problemim yok oldu,şişliğim indi.kaybettiğimin tamamı yağ değildi, bu hafta daha yavaş veriyorum.

Ben bugün tuzlu kurabiye, bir de fındık fıstık yedim bu saate kadar pek sağlıklı değil mi?:)

ahh ahh beni de zaten bu cikolata sevdasi mahvediyor cnm yaa ..::1no2:

aynen canim benim ama ben gercekten bayaa bayaa azalttim insallah daha da guzel olacak :kedi:

insallah canim benim alisirsin tabii belli bir saatten sonra hic bir sey yememek en iyisi valla kaydirigubbakcemile5

off regl oldum ya, daha 1 hafta vardı oysa.. çikolata/tatlı benim de baş belam. siz ne yapıyorsunuz abartmamak için böyle durumlarda?

canim disini fircalarsan geciriyormus tatli istedigini ya da sakiz cignemek ya da bol bol su icmek umarim birinden biri yarar :lepi:

bi yerde okumustum, boyle durumlarda bildigimiz bayram sekerleri var ya ondan atmak lazimmis agiza 1 tane;
hem uzun sure agzin tatli kaliyor; hem de fazla kalorisi yokmus (diger tatlilara gore)

ama gunde en fazla 2 tane :lepi:

ayyy super yaaa cok sevdim ben bu yaziyi olumunekankayizsmile

canim benim cok ama cok guzel yazmissin kesinlikle en onemli uyulmasi gereken noktalar azmini sakin kaybetme tartiya da yansiyacak merak etme sen olumunekankayizsmile

deneme-tatlicadiarzu-valla oldu be

oooo masallah yasemncim hayirli ugurlu olsun pek guzel olmus zemuszemus

kizlar bu kilo cetvellerini nasil guncelliyorsunuz?

canim guncelleme icin ilk yaptigin zamanki sayfayi mutlaka kaydetmen gerekir opuyorumnanaktan ben de unuttum kaydetmeyi bastan yapiyorum her seferinde kaydirigubbakcemile5

canim niye moralini bozuyosun onemli olan hizli gitmesi degil saglikli bir sekilde yavas yavas gitmesi :lepi:

canimcim boyle sagliksiz verirsin;
ben yeni evlendigimde k-flakes in; 2 hafta 2 ogun diyetini ypmisim;
gunde 2 ogun k-flakes yedim;
2 kg verdim ama hemen geri aldim..

valla ben de k-flakes diyetini yapan birilerini ariyordum canim soracaktim geri geldi mi kilolar diye ki gelmis duyuru yapalim k-flakes diyetini yapanlara :1ninca:

Ben bugün tuzlu kurabiye, bir de fındık fıstık yedim bu saate kadar pek sağlıklı değil mi?:)

canim benim yaaaa dikkat et azcik yaaaaaaa kaydirigubbakcemile kocumuz nerde artik kesin ceza ister 3gun sonra yap ister 4 gun ama bi ceza gelsin artik yaw alsanaalsanasmile scyllacigim gelecek haftaya cok guzel bir sekilde basliyoruz artik aaaa klava:klava:klava:

gelelim bana

sabah
kahvaltilik gevregi (icinde kuru uzum ve kuru meyveler var ben de azicik ceviz kattim)
sut
1 biskuvi

ara
yesil cay

ogle
1biskuvi
sandvic (krem peynir, kasar, tomates, yesillik, biber)
1 muz
1 elma
azicik tatlimsi bi sey ama seker orani cok dusuk

ara
1biskuvi

hic guzel bi menu olmamis ama bakalim artik aksama da hayirlisi

kahvaltı: 1 bardak süt,bol maydonoz,2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost
ara:1/2 bardak ayran+ 1/2 elma
ara:1/2 bardak ayran+ 1/2 elma
öğle Y: lahana yemeği,2 tane köfte,1dlm kepekli ekmek,kırmızı lahana salatası
ara:1/2 muz,1çb süt
ara: 1/4 simit, peynir,bol maydonoz
akşam: ıspanak yemeği,2 köfte,1dlm kepekli ekmek,2 kaşık yoğurt,yeşil salata( 7 gibi yiyeceğim)
ara: 1kivi,1çb süt

slm kızlar opuyorumnanaktan

chemeseyvahedigeldismile:kedi:

kahvaltı= 1 yumurta, 1 domates, az light peynir, 5 zeytin, az maydonoz, 2 tatlı kaşığı bal, 1 dilim kepek ekmeği, 3 kuru kayısı

ara1= 1 greyfurt, 1 çay bardağı light süt

ara2= 1 havuç, 1 çay bardağı light süt

öğle= 2 parça tavuk eti, 1 tabak salata, 1 dilim kepek ekmeği

ara3= 1 portakal, az peynir

ara4= domates maydonozlu kepek ekmeğine tost, 2 yemek kaşığı yoğurt

akşam= 1 tabak pırasa yemeği, 1 tabak salata, 2 yemek kaşığı yoğurt

ara5= 1/2 muz, 1 çay bardağı light süt ( henüz yapmadım )

2.5 lt su
1.30 saat spor

öptüm kızlar hepiniziiiiiii a.s.

süper listealkisalkisalkis

[QUOTE=yesa;11114013

oooo masallah yasemncim hayirli ugurlu olsun pek guzel olmus zemuszemus

mersi tatllımmm:sm_cool:
bi kendim deneyeyim dedim yapamasaydım yardım isteyecektim sizden yine canım
ama ne kadar tatlı deme kurbağacık delikafaduldendelikafadulden
umarım hep ileri zıplarrsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben bu aksam da 1 tabak tavuklu patates yemegi yedim;
ama sadece 1 kasik aycicek yagi ve 1 kasik salca ile pisirdim.
diyet yani ;-)
yaninda yarimkase de yogurt yedim.

ama acim hala :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…