50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun canim biz bu azimle sifir bedenleri de goruruz insalllahhhhh.

:roflol:

yo yo saka bi yana ben 38 bedenden eski 36 bedenime doneyim yeter.

kizlar ara ogun olarak 1 yesil elma yemistim;
az once de ogle yemegimi yedim;

3 ızgara kofte, 1 ızgara tavuk sis
2 parca haslanmis brokoli
1 kase cacik

ekmek yok.

ama hic doymadim senağlama

kızlar dunku menum

sabah: 2 dılım ekmek,tereyagı(azıcık),peynır,çay

ara:elma

öğle:yogurtlu yaprak sarma

ara:mandalına

ara:kuçuk kek dılımı incecık

aksam:çorba,patates salatası,yogurt

ara: çok az cerez , meyve

kizlarrr oglen turk kahvesi icebilir miyim cikolatayla ???

fazla kacar diy mi, yemeyim en iyisi ...

sadece kahve içseniz daha iyi..ama çok canınız çektiyse küçük bir kare yiyin uzun uzun çiğneyerek :)

alüminyum folyoyu çıkarıp poşet sardım bende birazdanda spora gitçem eğer disiplinli bir şekilde çalışırsam akşam üstü ıhlamurla beraber eti form bisküvi yicem

VAZGECTİM,
COK CANİM CEKMEDİ, DEGMEZ O KADAR KALORİYE;

mandalinam var onu yerim 1 saat sonra;-)

öğle yemeğim kızlar :

3 kaşık ıspanak yemeği (zeytinyağlı)
3 tane eti form (resmen kontrplak :/)
küçük bir dilim yaş pasta. (sade nescafe hayal oldu haliyle, doğumgünü sahibinin ısrarına dayanamadım)
şimdi bi de şekersiz çay içicem. birazdan. of ya. yarın yine 57'yim anlaşılan..

sporda iyi eglenzeler,
bol bol yag yak dilerim... amin.. a.s

kahvaltım 2 dılım ekmek bır kutu az yaglı peynır 5 zeytın bıraz maydonoz bır yumurta 1 sekerlı cay

öğle atates salatası boll yesıllıklı ve cay

bugun sabah muslı yedım oglen spora gıtım bı saat sonra corba ıctım ıkı uc kasık da pılav yedım arpa sehrıye pılavı bıras oncede elma yedım

Kizlar bende bugun yediklerimi paylasiyim sabah korn flakes yedim yine oglen koen fleks ve yogurt yedim simdide yesil cay ictim aksam yine korn flakes yicem :) cokta acikmiyorum istahim kesildi sanki. Carsamba gunu tartilmak istemiorum aslinda cesaret edemiorum eger kilo vermedigimi gorursem moralim bozulur

selam herkese

sabah 8.00 gib sirkeli ballı suyumu içtim.8.30 gibi cevizli pekmezli nesfitim yedim

arada yarım paket çubuk krakerimi yedim....1 saat kadar sonra 4-5 yane yaprak sarması

öğle yemeğinde ekmeksiz çorba vardı.. yarım saat kadar sonrada yarım k bar yedim.

saat 14.30 gibi 1 elma ve bir paket süt içtim...

şimdlik bu kadarrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…