bugün diyet kahvaltı anlayışına göre lüx bir kahvaltı yaptım ama sabah 110 mekik çektikten sonra :)) şimdide burnumu tıkadım bir pet şişe maydonoz suyumu içtim faydası olcak mı bilmiyorum..bir saat sonrada spor salonuna gitçem30 dk bisiklet 30 dk hızlı yürüme 30 dk yine biisklet akşam yatmadan gene 110 mekik okul başlayana kadar gözle görülür bi değişiklik olur heralde.............peppermint tartı yanılmasından olmuş o bir kilo galba ama olsun
bayanlar göbeğimi alüminyum folyoyla sardım kesin terletir mi??
folyo sagliga zararli canim,
strec filmle sar.
kizlar bugun daha azimliyim,
rejimime zararli bisey girmeyecek bugun.
isyerine gelirken butun ara ogunlerimi aldim yanima ;-)
iste sabah kahvaltim;
1,5 dilim kepek ekmegi
1 dilim beyaz beynir,
1 kucuk domates,
1 avuc maydonoz
1 fincan yesil cay
yalniz ustune de 1 kucuk bardak siyah cay ictim.
suyumu da iciyorum bol bol ohhhhh
ama ancak haftaya carsambaya kilo veririm (yarindan umudum yok, daha 2 gun oldu)
deneme-tatlicadiarzu-valla oldu be
kizlarrr oglen turk kahvesi icebilir miyim cikolatayla ???
fazla kacar diy mi, yemeyim en iyisi ...
sadece kahve içseniz daha iyi..ama çok canınız çektiyse küçük bir kare yiyin uzun uzun çiğneyerek :)
alüminyum folyoyu çıkarıp poşet sardım bendebirazdanda spora gitçem eğer disiplinli bir şekilde çalışırsam akşam üstü ıhlamurla beraber eti form bisküvi yicem
sadece kahve içseniz daha iyi..ama çok canınız çektiyse küçük bir kare yiyin uzun uzun çiğneyerek :)
alüminyum folyoyu çıkarıp poşet sardım bendebirazdanda spora gitçem eğer disiplinli bir şekilde çalışırsam akşam üstü ıhlamurla beraber eti form bisküvi yicem
sporda iyi eglenzeler,
bol bol yag yak dilerim... amin.. a.s
kizlar acim yaaa... :-((
birazdan etimekle bir dilim beyaz peynir biraz da maydonuz yicem ara olarak,
olur diy mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?