50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama cok gec aciliyor videolar.

bir de baktim da; ebru sallinin yaptirdigi hareketlerin aynilari..

Ben de ebru şallı dvdsi var o kadar izledim ama hiç ortak hareket göremedim alla alla, siz nerden izliyorsunuz acabakafamçokkarıştı

Ben de anında açılıyor, ya linkte problem var, ya da sizin internet bağlantınız yavaş.
plates de iyidir, zamanınız varsa ebrununkileri de yapabilirsiniz tabi, bunlar kısa zamanlılar için.

akşam yemeğim: bir porsiyon lahana kavurması, bir kase yoğurt, bir kase çorba.
daha sonra da bir tanecik kurabiyeyle yarım fincandan az fazla sütlü nescafe içtim, şekersiz.
ama bugün yürüyemicem galiba. :ecrin_bebek:

@hukukcu canim menunu ben de cok begendim bugun tebrik ederim :))

@yasemn evet canim benim insallah pek guzelmis bi ziplayista gelir insallah kaydirigubbakcemile5

kizlar su 8 minute abs yi netten mi izliyorrsunuz herseferinde yoksa bilg.iniza indirdiniz mi?

ben de netten izliyorum canim bu arada bence en zoru abs digerleri guzel bayaa buns, legs, arms, stretch olumunekankayizsmile bi de cok rahat aciliyor anlamadim sen de niye oyle canim hatta benim su an acik yapilmayi bekliyor :))

Son düzenleyen: Moderatör:

aksam
pirinc (pilav degil yanlis anlasilmasin pirincin ustune sicak su koydular birak ekle tamamdir yani pirinc lapasi yedim resmen:bbo:
hindi eti mantar olan bi tur yemek (pirincle bunu karistirip yiyoruz kaydirigubbakcemile3

bi de meyve yerim artik hala 1 meyve hakkim var sanirim akannehir

karin hareketleri ayni,
kalca da, kolda..

ben netten yapiyorum ebru sallinin tv programinin bolumleri var nette.. 38. bolumu yaptim az once.

selam arkadaşlar
ben bir iki gündür yazamıyorum ve görünen o ki daha bi süre daha öyle olucak.
dün hsg çektirdim, doktor zorlamış kesik oluşmasına sebep olmuş, akşam apar topar acile gittim zeynep kamile, kan kaybından gidiyodum.gecede hastanedeydim ve çok bitkin düştüm. yani kendimi toparlayana kadar bir süre diyete ara verirsem iyi olucak. tamda kendimi alıştırmıştım spor ve diyet fikrine ama kısmet işte. ben yine zaman zaman gelir okurum çok fazla uzatmadan da tekrar aranıza katılırım inşaallah.diyet dönemi destekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim kızlar

çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsin umarım..

canim benim cok cok gecmis olsun dikkat et aman en kisa zamanda yeniden aramizda gormek dilegiyle seni deopuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım.

slm kızlar
bugun yedıklerımı yazamıcam cunku regl oldum dogumdan sonra çok kotuyum cumaya kadar gecmez cuma gunu memelekete gıdıcem bır muddet aranızda olamıcam lutfen unutmayın benı......
ben sızı takıp edıcem yınede tamda alışmıştım olsun ıyı olayımda yıne baslarım demı opuyorum sızlerı...

evet yarın tartıdayız.1 haftada ne yaptık belli olcak.ben bugün karıştırdım.
sabah 1 kesim ıspanaklı börek,yarım etimek azıcık k flakes-süt,nescafe,elma.
öğle patatesli köfte bulgur pilavı,portakal,1 adet yulaflı etiform,çay,1adet fındık,ve kaçamağım 1 dilim kedidili tatlısı
akşam 2 bardak süt,azıcık patlıcanlı salata ,yarım etiform,1 ayva,1 portakal,1 domates
ben şuan açım.diyet yaptığımı zannediyorum.sizce bu mönüyle diyet yapmamış mı oluyorum?
kendimi çok suçlu hissettim.

yarın benim için pek parlak birgün olmayacak, regl dönemim geldi,vücudum su topladı,şiştim resmen..

Betulcum ben basliyali daha bir hafta olmadi yinede yazicakmiyim kiloyu? Yani 3-4 gunde verdigimi zannetmiorum

Son düzenleyen: Moderatör:
kimcelikler gelmemis (

yarina cok cok guzel sonuclar almak dilegiyle canlar opuyroumm gorusuruzz :)

canim gecmis olsunnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…