50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ozaman bı opcugu hak ettınopuyorumnanaktan

ayy canim benim cok sevindim opuyorumnanaktan

tamamdir o zaman canim bugun baslamistim ve devam etmeyi dusunuyordum ama yapmayim o zaman deracine de not aldim bakayim kabak lifi ve sabunuyla beraber zemuszemus

ıyı gecelr şekerlerALLAH RAHATLIK VERSIN tatlı ruyalar fıstıklarımaopuyorumnanaktan

iyi geceler canim ben de kaciyorum bye

Ya 50 kilolar niye zayıflıyor

boylari kisa oldugu icin olabilir bakiniz ben 1.57 boyum var ideal kilom 10 fark hesabindan 47 ayrica yine kendimden ornek vereyim vucudumun sekle girmesini, selulitlerimin gitmesini, gobegimin de gitmesini istiyorum insallah

Son düzenleyen: Moderatör:

canimm iyigeceler tatli ruyalar cok optummm

ayy canim ne bileyim;
2 tane kas cikti resmen.

herhalde hundred ve de makas hareketlerinden oldu.

2 aydir devam ediyorum ebru saliyla pilatese.

ahh su selulitler de gitse;
yaza kadar giderler inss.:Saruboceq:

inşallah canım benim eşimde bayılırakannehir bak şimdi bende heves yaptım
bari en azından belimi incelteyim
yaza kadar fit bi vücüt :1rolleyes:

Kızlar ben de 56yım boyum 1.58 ama bucudumdaki fazlalık alt tarafta. Fiziğimi hiç beğenmiyorum. O yüzden ben de size katılıyorum. Yapacaklarımı (bugun başladım) sıralayim:

1. Haftada 4 kez nivea body cdsi ile spor yapmak.
2. Nivea sıkılaştırıcı losyon kullanmak
3. Günde 3 litre su içmek
4. Daha az yemek yemek:)

Ayy bu sefer inşallah bacaklarım zayıflar...
Aslında şunu da söyleyeyim ben 65 kilodan 56ya düştüm.. Hiç spor yapmadıım için heralde vucudumda sarkamalar ödemler oluştu. ınan yürürken bile bacaklarım sallanıo:S

ınşallah bu sefer olcak. birbirimize destek olalım kızlar....

oooooo çok yüksek bi oran:içelim:

aramıza hoşgeldin canım kolay gelsinkaydirigubbakcemile

aramıza hoşgeldin canım kolay gelsinkaydirigubbakcemile

teşekkürler canım. bu benim kadınlar kulubunde ilk katıldıgım grup. hep takip ediyorum forumu ama kısmet kilo vermek için bu gruba katılmakmış.

Artık düzenli takip edicem.

Yaza kadar gitsin kilolarımız şekerler. alkisalkisalkis

merhabalar..okul falan derken ne diyet kaldı ne bişey..siteyede yazamıyorum..bu tatilde toparlanmak istiyorum..powerplate e yazılıcam en yakın zamanda..ne yediklerimi de yeniden buraya yazmaya başlayayım dedim ama bu gün gene fazla kaçırdım doğum günündeydimde yarın başlicam inşallah..
boyum 157 51 kiloyum.hedefim 45 :))

selamlar kizlar hosgeldiniz aramiza kaydirigubbakcemile5 en onemli husus carsambalari kilo bildirimi yapmak lutfen unutmayin gun icerisinde de yaptiklarinizi yediklerinizi paylasirsaniz cok guzel olur

bu arada messy ben de bi ara nivea body yaparak guzel kilo vermistim benimki 45 dklik ama 30dk da varmis seninki haNgisi canim ali ve neslihan yaptiriyordu benimkinde vereliniortak

Selam bayanlar
Ben de rejime baslamak istiyorum. 58 kiloyum. 10 kilo vermek istiyorum. Araniza katilmaya hazirim. Ama ne zaman baslasam? benimle birlikte pazartesi gunu icin karar veren var mi? ve sartlar neler? her carsamba kilomuzu mu tekrar yazacagiz?

Ve en onemlisi belirli bir Tarih hedefi koyalim. Mesela 1,5 ay sonra istedigimiz kiloya ulasmis miyiz diye kontrol edelim.

Fikirlerinizi bekliyorum.

selam canim sen de aramiza hosgeldin bu hafta yeni katilanladan fbuse ve messy var aramizda onlara da bir sor istersen her carsamba listeler aciklaniyor canim 1 hafta boyunca kim ne kadar kilo vermis onu goruyorsun ve de haftanin birincisi seciliyor, onun disinda gun icinde yediklerimizi ve yaptigimiz sporlari hareketleri yaziyoruz ve yine her carsamba haftanin kocu seciliyor bu koc kacamak yaptigin anda sana ceza verebilir :))opuyorumnanaktan

bu haftanin kocu burcuhayaleyvahedigeldismile bu arada boyun kac canim?

merhaba kızlar.gruba bende katılmak istiyorum.her pazartesi rejime başlayıp salıya bozanlardanım.çikolata ve abur cubur özellikle nutella olmadan yaşayamıyorum:) ama yarın için kararlıyım.şu an 60 kiloyum.bugün evdeki nutellayı bitireyim bari:)

yasakkelime
canim,
benim bel ya da boynumda herhangi bir rahatsizligim yok,

hem de ebru salli her seferinde usanmadan hareketleri tekrar tekrar ayrintili aciklayarak, bizleri isindirarak ve de kolaydan zora o kadar guzel anlatiyor ki?

bence pekcok hocadan daha iyi.

ben de yabanci bir hocanin dvd si de vardi,
hicbirsey anlamamistim; bir diyor ki bacagimizi indirirken nefes veriyorz kaldirirken aliyoruz; sonra tam tersi; napacagimi sasiriyordum,

ama ebru salliyi izlemeye baslayali muptelasi oldum.
yaninda 2 tane daha profesyonel hoca var.

o kadar aciklayici anlatiyor ki; goruntu olmasa sadece sesi olsa yine anlar yaparsin hareketleri, o kadar yani..

bende çalışıyorum netten yapıyorum, ilk bir kaç bölüme baktım,sıkıldım, son bölümleri yapmaya çalışıyorum şimdi,zorlanmam normal demek.

canim ilk bolumlerden baslamk onemli,
cunku,
ebru salli diyor ki,
karin kaslarini guclendirmeden diger hareketlere gecersek bele yuk biner ve sakatlanma riski olur diyor;
o yuzden bol bol karin hareketi yaptiriyor.

ben de bastan baslamani oneririrm sana,
once karin ve sirt kaslarin guclensin ki sakatlik olmasinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…