50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm neden pilatese bu kadar taktin anlamadim.
:bbo:
birak yapan yapsin..

sen istemezsen sakatlanmaktan cekiniyorsan yapma

icerisinde at kestanesi, fucus yosunu ve de kafein olan tum kremler etkiliymis selulitte,
avon kremin icinde bunlar var mi bir bak bakalim.

bir de hangi kremi surersen sur, 10 dk kadar masajla birlikte etkili olur bence.

ben kabak lifini coookk kullandim, fazla bir etkisini gormedim acikcasi.

simdi avonun masaj aletini aldim; banyoda duruyor; her banyo da 3-5 dk masaj yapiyorum (sabunluyken)
bakalim etkilş olacak mi?

inşallah canım benim eşimde bayılırakannehir bak şimdi bende heves yaptım
bari en azından belimi incelteyim
yaza kadar fit bi vücüt :1rolleyes:

yaa ben de bu yaza kadar rejime ve de spora devam etmek istiyorum,
bu yaz mayolari gonul rahatligiyla giyeyim istiyorum,
selulit, karin hicbisey olmasin.

kizlar birakmayalim bu dengeli beslenmeyi ve de sporu..:1hug:

gelelim bugun yediklerime ve de yaptiklarima;

sabah
1 bardak ilik limonlu su

yarim saat sonra
2 fincan yesil cay-ada cayi-hibiskus karisimi
1 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmisyumurta,
az peynir
1 cay kasigi nutella

bol su ictim,

yarim saat walk at home-brisk walk yaptim.

oglen ve aksama Allah kerim

opuyorumnanaktan

selammm:1hug:
nasılsınız bakalım? bugün dikkat etmeye başladım umarım bozmameyvahedigeldismile
neyse 1 saat önce falan kahvaltı ettim
1 dilim uno light,peynir ve domates yedim
bakalım günün ilerleyen saatlerinde neler olucak sırnaşık şey

canım benimki 45 dklık. dün ilk defa yapmıştım bugun hamladmkaydirigubbakcemile2
Bir de ebru şallının pialtes cdsini indirmek istiyorum. karışık yaparsam daha iyi olur gibi geliyor.
Bildiğiniz bir link falan var mı indirebileceğim ebru şallının pilatesi için?

bugun ise henüz bir şey yemedim çünkü yeni uyandım

Yesacım selülit kremlerine para vermeni tavsiye etmem, hele avonunkiler çok kötü oluyor. Ben en iyisi diye vıchy aldım, o kadar para bayıldım, kullandıktan kısa bir süre sonra geçti selülitler tabi masajla yapıyorsun bırakır bırakmaz da geri döndü. Kalıcı etki yapan pek bir krem görmedim, ama aktarlardaki doğal sabunlar daha az etki yapıyor ama daha kalıcı sanki, hem de çok ucuz. Ben ballı doğal lifli olanını kullanmıştım.

haklisin aslinda scyllaa,

ben evlenmeden 3 hafta once aktardan selulit yagi almistim,
(icinde badem yagi, biberiye yagi daha bisuru sey olan bir karisim.)

her aksam isten gelince onu surup strecle sarmistim bacaklarimi ve de kalcami,
1 saat sonra da yikiyordum

3 haftada hic selulitim kalmamisti;

ama ev igrenc kokuyordu, butun evi sariyordu kokusu belirteyim.

simdi yine geldi selultlerim ama esimden cekindigimden bu formulu yapamiyorum.

ara 1 bardak sut,
2 ad. burcak biskuvi

Bitkisel sabunlar kullan o zaman canım, güzel kokuyorlar hem, ben mesela duşta saçlarımda saç maskemi bekletirken selülit sabunuyla da masaj yapıyorum. Sporla da gözle görünür biçimde azaldılar ama hala varlar

canim yorumlari okudum da hic bi ise yaramiyor demisler o yuzden avonu eledim burcu da deracine dedi kabak lifine takmistim acikcasi yorumlar pek guzeldi ama simdi de sen boyle deyince kafamçokkarıştı sanirim eski duzen devam edecegim her dus sonrasi normal vucut kremi ile masaj yapiyorum o kadar akannehir

canim vazgectim avondan kesin de bi sey alayim yapayim diyordum cok gozume batmaya basladilar o zaman yosun sabunu alsam iste kabak lifi +yosun sabunu diye aklima koymustum ama peppermintcim de oyle deyince ayyy nasi gitcek bunlar yaaakaydirigubbakcemile

slm canlar ben de yediklerimi yazayim

sabah
kahvaltilik gevregi
sut

ogle
1 dilim ekmek
kasar

aksam
cok erken yiyecegiz ve cok abarti oldugu icin (pazarlari geleneksel cok oluyor) ogleni abartmadim sonrasinda da yine tam sporlarimi yaparim insallah:)

Bunlardan mucize beklemiyceksin zaten, ama düzenli kullandığında biraz etkileri oluyor, aktarlarda çeşit çeşit sabunlar var, fiyatları da ucuz araştır bak, her insana her ürün aynı etkiyi yapmayabiliyor. Kremler de dediğim gibi pahalı olanlar kullanınca etki gösteriyor ama bırakınca başladığın noktaya geri dönüyorsun. Bu videolardan buns var ya tam selülitlik aslında. Onu 2 kere yap arkasından duşa girip sabunla da masaj yap süper olur.

saolasin canim arastiriyim bi de kese de kullaniyorum videolar da etkili olur insallah ust uste iki kere degil de degisik videolar yapiyorum hadi bakalim hayirlisi zemuszemus

evet cnm ben de senin gibi yapiyporum,
avonun masaj aleti banyoda duruyor,
bagno di roma selulit sabunu almistim; onunla sabunlanip masaj yapiyorum dusta.

ama bu selulitler cok nankor, biseyler yapiyorsun azaliyorlar, sonra hemen geri geliyorlar;
ozellikle de kisin artiyor;
kisin giydigimiz kilotlu coraplar cok siki oldugundan selulit yapiyormus ama ben de cok usuyorum mecburen giyiyorum pantolonun altina.

yaa canim,
olur tabi neden olmasin;

kabak lifi de bir nevi masaj etkisi yapiyor;

ben belki istikrarsiz kullandim; ya da benimkiler geri donusu olmayan bi noktadaydilar o sira ; o yuzden fayda etmemistir;
sen dene.

bana bakma,
benim selulit tarihim yilan hikayesi gibi,
tam kurtuldum diyorum geri geliyorlar:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…