50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masallah canimm iki hafta buyuk basari kuzummm
ben sekersiz anca oyle icebiliorummmda tatliskomm

masus oyle yapiorum hem kahve sekerli hem yaninda cikolata olmaz diye bari biri sekersiz olsun diom:)

olsun cannımmm sana tavsiyem çoooook yavaş şekerini azalt sen bile nasıl olduğunu anlamayacaksın emin ollll:1hug::1hug:

anam hakaten meşakatliymiş ama değerse ne alakaydirigubbakcemile2

bu yuzden erkekleri kiskaniorum onlar nedense bu konuda hep iradeliler bak senin kocisinde oyleymis biz malesef dayaanamioz yiyozda yiyoz opuyorumnanaktan

Çok iradelidr o ya, bana şaşırıyor o yüzden nasıl dayanamıyorsun diyor, inanamıyor.:)

amman canım boşver o zaman burda buz falan yok ayaz varçok fenaaaaama öümüzdeki hafta kesin gitmem lazım başka işlerimde var aktardaabilmiyorumkismile

Ben de yarın selülit sabunu almaya falan gidebilirim benim ki bitmişti yesa aklıma getirdi, allahtan aktar bizim eve 20 metre:) Sen ne alıcaksın başka aktardan, ben yemeklere baharat katmayı çok severim kızlar, var mı bildiğiniz değişik baharatlar, gitmişken alırım.

anam hakaten meşakatliymiş ama değerse ne alakaydirigubbakcemile2

Ben de çok üşenirim böyle şeylere, denediğim tek karışım, ama gerçekten benim işime yaradı, bünyeden bünyeye değişebilir tabi etkisi, inşallah senin işine de yarar canım.

canim kori gerci biliosundur sende ama hatirlatayim dedim hem faydaliymis hemde guzel bi lezzet katio kuzum

geçmiş olsun canım çok kötü bişey bu öksürükk

biz bu kış bişey keşfettik kısacası onu içtiğimizde ne öksürük kalıyo nede kışın etkileri tarçın şurubu diğer adı lohusa şerbeti aktarlarda bulabilirsin şekerlemecilerdede olabilir bizim boğazlar yandımı içeriz içimiz üşüdümü hemen ısıtır
hattaaa 10 yaşındaki oğlumun anında ateşini düşürüp antibiyotik kullanmamıza bile gerek bırakmadı
biz bile şaşırdık

markası freşh siyah cam şişede neden marka verdim bazılarının hiç lezzeti ve tadı yok normali çok tatlıdır

yarın sabah vereyim sana bi tarif ama çok fazla oluyor beğenmessen o zaman var iş
bende kabak lifi alcam biraz baharat alayım sana tarifini vericem baharatı falan senin çayının eksiklerini alayım yaniiii bayyaaaa bişey var alcak
o tarif varya harika bişey tavuk yemeklerindeee inanılmaz sonuçlar çıkıyor ortayaaa çorbalara faln da koyarım ekmeğin üstüne at harika yaniiii

ilgin için teşekkür ederim canım buralarda da aktar yok ecz var mıdır acaba

ilgin için teşekkür ederim canım buralarda da aktar yok ecz var mıdır acaba

yok canım eczanede olmazzz burda manisada şekercilerdede var ama müthiş etkili benim oğlum 10 yaşında bu zamana kadar ateşli durumlarda antibiyotiksiz iyilememiştir ben bu kış hasta olmadım bile ki evimiz sobalı ve çatı düşün halimi ay çok uzattım vallaalaelaelaelaelae

Ayyy çok merak ettim vallahi, msj atarsın canım, sabahları elektirikler kesik oluyor bugünlerde de burada olmazsam diye

Yemek yapmaya bayılıyorum cokacimcoook

kızlar hepinizi öpüyorum yatayım artık iyi geceler hepinizeolumunekankayizsmile

heleki konu yemekten açılmışken kaçmanın tam vaktieyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…