masallah canimm iki hafta buyuk basari kuzummm
ben sekersiz anca oyle icebiliorummmda tatliskomm
masus oyle yapiorum hem kahve sekerli hem yaninda cikolata olmaz diye bari biri sekersiz olsun diom:)
5 bardak su
1 limon(4'e bölüp atıyorsun)
2 poşet yeşil çay
1 poşet böğürtlen çayı
1 poşet ısırgan çayı
Bir tutam kiraz sapı
Bir çay kaşığı zencefil tozu
2 Yemek kaşığı dondurulmuş vişne ya da böğürtlen
Bu malzemelerin hepsini bir tencereye koyup bir taşım kaynatıyorsun, sonra süzüp, termosa falan koyup gün içinde içiyorsun.
bu yuzden erkekleri kiskaniorum onlar nedense bu konuda hep iradeliler bak senin kocisinde oyleymis biz malesef dayaanamioz yiyozda yiyoz opuyorumnanaktan
amman canım boşver o zaman burda buz falan yok ayaz varçok fenaaaaama öümüzdeki hafta kesin gitmem lazım başka işlerimde var aktardaabilmiyorumkismile
anam hakaten meşakatliymiş ama değerse ne alakaydirigubbakcemile2
Ben de yarın selülit sabunu almaya falan gidebilirim benim ki bitmişti yesa aklıma getirdi, allahtan aktar bizim eve 20 metre:) Sen ne alıcaksın başka aktardan, ben yemeklere baharat katmayı çok severim kızlar, var mı bildiğiniz değişik baharatlar, gitmişken alırım.
Çok iradelidr o ya, bana şaşırıyor o yüzden nasıl dayanamıyorsun diyor, inanamıyor.:)
ya eşim acayip öksürüyor arada ona bakmaya gidiyorum geç cvp.yazıyorum:kedi:
ya bi türlü kesemedim öksürüğü ıhlamur kuşburnu pekmez süt herşeyi yapıyorum banamısın demiyor
işler yüzünden dr gidemedi
of ya bildiğiniz bi şey varmı canlar
Ben de yarın selülit sabunu almaya falan gidebilirim benim ki bitmişti yesa aklıma getirdi, allahtan aktar bizim eve 20 metre:) Sen ne alıcaksın başka aktardan, ben yemeklere baharat katmayı çok severim kızlar, var mı bildiğiniz değişik baharatlar, gitmişken alırım.
geçmiş olsun canım çok kötü bişey bu öksürükk
biz bu kış bişey keşfettik kısacası onu içtiğimizde ne öksürük kalıyo nede kışın etkileri tarçın şurubu diğer adı lohusa şerbeti aktarlarda bulabilirsin şekerlemecilerdede olabilir bizim boğazlar yandımı içeriz içimiz üşüdümü hemen ısıtır
hattaaa 10 yaşındaki oğlumun anında ateşini düşürüp antibiyotik kullanmamıza bile gerek bırakmadı
biz bile şaşırdık
markası freşh siyah cam şişede neden marka verdim bazılarının hiç lezzeti ve tadı yok normali çok tatlıdır
ilgin için teşekkür ederim canım buralarda da aktar yok ecz var mıdır acaba
canim kori gerci biliosundur sende ama hatirlatayim dedim hem faydaliymis hemde guzel bi lezzet katio kuzum
ilgin için teşekkür ederim canım buralarda da aktar yok ecz var mıdır acaba
Tavuğa mı katılıyordu canım köri.
yarın sabah vereyim sana bi tarif ama çok fazla oluyor beğenmessen o zaman var iş
bende kabak lifi alcam biraz baharat alayım sana tarifini vericem baharatı falan senin çayının eksiklerini alayım yaniiii bayyaaaa bişey var alcak
o tarif varya harika bişey tavuk yemeklerindeee inanılmaz sonuçlar çıkıyor ortayaaa çorbalara faln da koyarım ekmeğin üstüne at harika yaniiii
Tavuğa mı katılıyordu canım köri.
Ayyy çok merak ettim vallahi, msj atarsın canım, sabahları elektirikler kesik oluyor bugünlerde de burada olmazsam diye
Yemek yapmaya bayılıyorum cokacimcoook
kızlar hepinizi öpüyorum yatayım artık iyi geceler hepinizeolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?