50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pembe farklıdır onlar nickin yazımına bak ve zaten şimdiki kilolar ile ulaşmak istedikleri kiloda farklı
kızlar ben ağrı kesici almak zorunda kaldım dayanabilceğim gibi değildi epeydir böyle sancı çekmemiştim şimdi bile hafif hissediyom o kadr kötüydüüü yani bu ay bi felaket geçiyo anlamadım kanamamda aşırı tatlı krizine girdim resmen bgnü kendime tatil ilan ettim yeme içme serbest

ayyy sitedeki egzersiz videolarından biriyle 30 dk egzersiz yaptım öldüm valla ama egzersiz şart vücudumuzun şekle girmesi için ve de kalorileri yakmak için bundan sonra hergün yapacam valla :)

günaydınn kızlar bende kendimi davul gibi hissetmeme rağmen(çok su içiyorum çünkü) vermişim kiloları 57 ile başladım 56.2 olmuşumm çok sevindimmmm geriye kalan 200 gram niy ekalmış anlamadım oda su galiba :)))

günaydın kızlar
durmak yok yola devam :lepi:
ben dünkü tartılamda kilo veremediğimi görünce pes etmek zereydim ama
hayır, pes etmek yok dedim
bu sabah itibariyle tekrar bismillah dedim
haftaya çarşamba inşallah vermiş olacağım
:enbuyukkk:

teşekkürler pembe incim :) dün akşam söylemiştim ya egzersiz yaptım diye bu sabah çok zor kalktım güya ssabah erken kalkıp şu 6 dklik egzersizi de yapacaktım ama olmadı neyse artık akşama telafi ederim bide ben iyice kafayı mı bozdum bilmiyorum bu sefer de patates diyeti diye bişe buldum onu yapmaya başladım umarım iice patates gibi olmam :))) sabah sabah bi tane haşlanmış patates yedim :s

1. kayra : 24-01 en son giriş
  2. Huli81 : 27-01 enson giriş
  3. cinsilatif : 28-01 ensongiriş
  4. yağmurseli 28-01 en son giriş
  5. galpal 29-01 enson giriş
  6. derinsu 29-01 enson giriş
  7. Sympathique: 28-01 enson giriş
  8. sinemonur 29-01 enson giriş

Listemizde bulunan arkadaşları;
kilolarını bizimle paylaşmadığı için
formumuzu takip etmediği için
ve en son giriş tarihlerine bakarak
hiç bir uyarı yapmadan listeden ismini siliyorum

3 .HAFTA LİSTEMİZ.
Hepimize başarılar arkadaşlar .

1. Pembeinci 53 kilo - 50 olacak

2. Cucuma- 56 kilo - 50 olacak

3. Kebelekcik : 49.5 - 48 olacak

4. myocean76 : 56 kilo - 53 olacak

5. fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

6. Suprensesi : 57 - 52 olacak

7. nessss: 57 kilo 50 olacak

8. senemciq : 55.4 kilo 51 kilo olacak

9. MissDeFnE: 55kilo - 50 kilo olacak

10. mavişeker : 58,5 kilo 50 olacak

11. sinel : 57 kilo 50 olacak

12. Laz kızı 58 kg 55 olacak

13. denizkoydumadımı 57 kilo 50 kilo olacak

14. şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

15. hominigırtlak: 58 kilo 50 kilo olacak

16. tanger: 55 kilo 48 kilo olacak

17. titan : 55 kilo 51 olacak

18. speedy: 55 kilo 48 kilo olacak

19. ozlemfetof : 57 kilo 48 olacak.

20. chloris: 58 kilo 50 kilo olacak

21. bitter : 57 kilo 50 olacak.

22. LAZKIZI : 57 kilo 50 kilo olacak

23. sweety:59 kilo 52 olacak

24. maeves:59 kilo 53 olacak

Son düzenleme:

Rica ederim canım:1hug: Sadece patatas haşlaması yeniyor öğünlerde yoksa o diyetmi
Spor yaptığın için tebrik ederim seni aynen devam başarı listemizde görelim seni bu hafta . kaydirigubbakcemile5

Rica ederim canım:1hug: Sadece patatas haşlaması yeniyor öğünlerde yoksa o diyetmi
Spor yaptığın için tebrik ederim seni aynen devam başarı listemizde görelim seni bu hafta . kaydirigubbakcemile5

inşallah canım devam edecem tabi3 gün patates haşlama yiyosun sonraki günlerde de meyve var galiba listeyi hatırlamıyorum şimdiidelikafadulden

kızlar selam...

ben dun aksam biraz yemek yedim..ama gercek yemek yani:)

hopp odem geri geldi..1 kilo fark etti bu sabah tarti....doktorum hakli bana tibben yemek yemek yasak:):)

saka gibi:)

ben geldim:) yemekten önce inanılmaz bi başağrısı vardı neyse ilaç aldım geçti biraz.2 haşlanmış patatese maydonoz ve kırmızı biber ekledim bide cacık yaptım yanına afiyetle yedim bi de 6dk lık egzersizi yaptım sonra da işe geri geldim:) yaa ben acayip hırs yaptım galiba :))

canım çok sağlıksız bişi yapıyon metabolizmanı yavaşlatırsın sonra şok diyetler max 2 gün yapabilirsin metabolizmayı şaşırtmak için yani kilo vermn durmuşsa
ben bgn lapa yapçam daha öncede bahsetmiştim bulgurla yapçam regliden dolayı bu sabh 57 kilo çıktım 56 ya yarın dönmem lazım ben lahanada alcam yağ yakıyo ya lahanayıda çiğ tüketücem eğer bozmassam yarına kdr ne kdr gittiği söylerim gr gr na veremem tartım dijital değil ama şu eklenen 1 kilodan kurtulsam kafikaydirigubbakcemile3

açım aççççççççççççççççççççç
58 i gördüm hedef 55
abur cubur çok yiyom yemesem aslında :asigim:
ama eşim akşamları alıyor bi kase fıstık,fındık oturup yiyor napayım dayanamıom :icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…