canım çok sağlıksız bişi yapıyon metabolizmanı yavaşlatırsın sonra şok diyetler max 2 gün yapabilirsin metabolizmayı şaşırtmak için yani kilo vermn durmuşsa
ben bgn lapa yapçam daha öncede bahsetmiştim bulgurla yapçam regliden dolayı bu sabh 57 kilo çıktım 56 ya yarın dönmem lazım ben lahanada alcam yağ yakıyo ya lahanayıda çiğ tüketücem eğer bozmassam yarına kdr ne kdr gittiği söylerim gr gr na veremem tartım dijital değil ama şu eklenen 1 kilodan kurtulsam kafikaydirigubbakcemile3
açım aççççççççççççççççççççç
58 i gördüm hedef 55
abur cubur çok yiyom yemesem aslında :asigim:
ama eşim akşamları alıyor bi kase fıstık,fındık oturup yiyor napayım dayanamıom :icecream::icecream:
yok tatlım bunu zaten sürekli yapmıcam biliyorum sağlıksız bişe olduğunu ama şu egzersiz işi süper oldukaydirigubbakcemile2
canım çok sağlıksız bişi yapıyon metabolizmanı yavaşlatırsın sonra şok diyetler max 2 gün yapabilirsin metabolizmayı şaşırtmak için yani kilo vermn durmuşsa
ben bgn lapa yapçam daha öncede bahsetmiştim bulgurla yapçam regliden dolayı bu sabh 57 kilo çıktım 56 ya yarın dönmem lazım ben lahanada alcam yağ yakıyo ya lahanayıda çiğ tüketücem eğer bozmassam yarına kdr ne kdr gittiği söylerim gr gr na veremem tartım dijital değil ama şu eklenen 1 kilodan kurtulsam kafikaydirigubbakcemile3
açım aççççççççççççççççççççç
58 i gördüm hedef 55
abur cubur çok yiyom yemesem aslında :asigim:
ama eşim akşamları alıyor bi kase fıstık,fındık oturup yiyor napayım dayanamıom :icecream::icecream:
canım sende lahanayı çiğ olarak fazla tuketme mazallah onun gaz sıkıştırması çok beter oluyor
kızlarrr benim 57 hala sabit duruyo yerinde çıldırcampazartesiden itibaren 1 ayda 10 kilo diyetine başlıcam 10 kilo verdirmez ama 5 de versem süper olur :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-destegi-urunler/225287-flora-zayiflama-cayi.html
Kızlar bunamı başlasak delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bak ben onu içtim gr bile vermedim bilginize hiç bi halta yaramıyo
bak ben onu içtim gr bile vermedim bilginize hiç bi halta yaramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?