Günaydın kızlar bu hafta ne yapıyoruz koçumuz kimilk defa diyet yapacağım heycanlıyım kaydirigubbakcemile3
merhabalar önce
benm işim hep masa başında daha bugün kilo vermeye başlamam gerektiğine karar verdim sadece 3 öğpün yiyorum günde biber hapı falan kullandım 1 haftada baya kilo verdim ama geri haddinden fazla olarak aldım nasıl bir diyet yapmam gerekio acaba hiçbirini uygulayamıorum çünkü hayatta peynir yemedim yoğurt yemedim o yüzden tüm listelerde peynir var bende yapamıorum yardımcı olur musunuz mafoldumben
kızlaar, haftasonu giremedim misafirlerim vardı. misafirlerime rağmen dikkati elden bırakmadım. sadece bir dilim elmalı tart yedim. onun dışında çok dikkat ettim düzenli yedim.
bu sabah yine mısır gevreği ve sütle kahvaltı yaptım. ara öğünümde 2 tane eti form yedim bir fincan da şekersiz açık çay içtim. (burçaklar gitti artık tabii :gitme: )
öğle yemeğimde zeytinyağlı pırasa ve çay var. ekmeksiz. tutmaz bu beni ama akşam hırsımı salatadan alırım artık akannehir
çarşamba gününü iple çekiyorum!!
canım benim hoşgeldin
diyette kendini fazla sıkman gerekmez canım biz sana yardım etmeye çalışırız burda büyümene ve gelişmene engel olmadan tabikide çok rahat isteğine ulaşırsın
bak 6 öğün yemeye çalış öncelikle abur cuburdan uzak dur ama yasaklama yoksa daha fazla arzuluyor insan
fındık fıstık veyaa kuru yemiş ye baya abur cubur isteğini azaltıyor
ara öğünlerde yediğin meyvaların yanında mutlaka yoğurt ye veyaa süt iç yada 15 dk önce vyada sonra ayran iç
yediğin öğle veya akşam öğünlerindee et veya et ürünleri yoksa iri bir parça peynir ye bana diyetiyenimin tavsiyesi
bence bu dediklerimi uygularsan hem zayıflar hemde sağlıklı olursun canım:1hug:
ooooooooovvvvv akannehir
merhaba canım durumun öyle çokta kötü değil farklı bi beslenme çeşidi ile bence kolayca üstesinden gelebilirsin bu bölümü bırakma
çok güzel fikirler veren arkadaşlar olur
canım benim hoşgeldin
diyette kendini fazla sıkman gerekmez canım biz sana yardım etmeye çalışırız burda büyümene ve gelişmene engel olmadan tabikide çok rahat isteğine ulaşırsın
bak 6 öğün yemeye çalış öncelikle abur cuburdan uzak dur ama yasaklama yoksa daha fazla arzuluyor insan
fındık fıstık veyaa kuru yemiş ye baya abur cubur isteğini azaltıyor
ara öğünlerde yediğin meyvaların yanında mutlaka yoğurt ye veyaa süt iç yada 15 dk önce vyada sonra ayran iç
yediğin öğle veya akşam öğünlerindee et veya et ürünleri yoksa iri bir parça peynir ye bana diyetiyenimin tavsiyesi
bence bu dediklerimi uygularsan hem zayıflar hemde sağlıklı olursun canım:1hug:
meyvenin yaninda yogurt ya da sut mu icmek lazimmis cnm?
opuyorumnanaktan çok tsekkür ettim öneriler için..
aynen yaa aburcubur vazgecilmezim iste..
bunları uygularsam hem zayıflamış hem de kalsiyum almış oluyorum :)
tatil bitesiye kadar kurtulucam bu kilolardan]kaydirigubbakcemile5
biki çaylarından falan işe yarayan var mı neler denemedim ki en çok basen kısmım erise yeter yani oda bi türlü gitmek bilmio maalesef...benneyaptımki
kizlar bu sabah tansiyonum dustu
daha dogrusu dun aksamdan beri kotuydum de bu sabah olcturdum,
8-6 cikti :-(
diyetten mi acaba? yoksa sabah ictigim limınlu sudan mi.
bu sabah,
yarim kepekli beyaz peynir domatesli tost
1 fincan yesil cay ictim.
sonra 1 bardak sicak sekerli su icirdiler bana tans.icin. (1 ad. kesme sekerli)
simdi ara yapiyorum,
1 fincan ihlamur,
1 ad k-bar
ogle
1 kase corba
4 ad.izgara kofte,
az salata
1 dilim kepek ekmegi
ara1
1 ad.muz -- henuz yemedim
ara2
sabahtan kalan yarim tostum- acikirsam yapicam bu arayi..
aksama Allah kerim.
bu arada esim kizdi, tansiyonun dusuyor diyet yapma diye
senağlama
aslinda benimkisi rejim sayilmaz, tatli hamur isi , abur cuburu, kizartmayi kestim,
esime caktirmadan devam edeyim en iyisiklava:
kızlaar ben dün gece yazmayı unuttum
saat :22.00 1 tabak patates yemeği ekmek yok
23.00 yada 23.30 karışık meyva ve 15 tane kadar fıstık
birde saat 2.00 yattım
bu yedikleri çooook mu abartılı acaba :uhm::uhm:
canim ya ben de sana diyecektim ki yarin okulda depremzeler icin kek satisi yapilacak almazsam ayip olur simdi 10.30 gibi olacak aksama kadar eritirsem kaydirigubbakcemile
tamamdir canim oyle yapayim barikaydirigubbakcemile2
canım gecmış olsun ya uzuldum ama sana bı tavsıyem sabahları lımonlu su ıcme hiç bir faydası yok tansıyonnda o dusurmustur mutemelen.uzmanlar bangır bangır bagırıyo lımonlu suyun hıc bır faydası yok dıye.yag yakıyo dıye solentıler vardı gecen tv de bı uzman bardagın ıcıne yag koyun uzrınede lımon sıkın yag erıycek mı sızce dıye anlatıyodu.ınanmayın bole seylere dıyolar.
Kızlar çok güzel burası bembeyaz. Öğle arası kar topu oynadık kaydirigubbakcemile2 bugunkü sporumu yaptım sayılır.
Öğle yemeğim de şöyle:
5 adet köfte
5 çorba kaşığı bulgur pilavı
Yarım kase şekerli yoğurt
Salata
Kardan adam yapalım burnuna havuş takalım üşüyor bu havada. ...
opuyorumnanaktan çok tsekkür ettim öneriler için..
aynen yaa aburcubur vazgecilmezim iste..
bunları uygularsam hem zayıflamış hem de kalsiyum almış oluyorum :)
tatil bitesiye kadar kurtulucam bu kilolardan]kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?