50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet seker olsunn bitanemmm
cevizli baharatli salca bende cok severim bide icine sarimsak koyunca yemede yaninda yat oluyo sen de koydunmu canimcim?

canim benim iki lokmalik biseymis yawww opuyorumnanaktan

kizlar soda iciorumm gunde bi tane icmenin zarari yokmus bi dilimde limonda atin veya bi limon suyu slkln icine afiyet olsun

afiyet seker olsunn bitanemmm
cevizli baharatli salca bende cok severim bide icine sarimsak koyunca yemede yaninda yat oluyo sen de koydunmu canimcim?

Sarımsak koymadım canım, çok düşündim ama kokar diye vazgeçtim ama koyabilirim eksik oluyor böyle tadı sanki:)

Sarımsak koymadım canım, çok düşündim ama kokar diye vazgeçtim ama koyabilirim eksik oluyor böyle tadı sanki:)

canim baharatlar yogun oldugu icin kokusu cok olmuyo zaten az koyuyosun tat vermek icin bence koy yoksa eksik olur dedigin gibi tadi farkli oluyoo bende cok severimmm

canim hem diyet yemegide oluyo tavuk gogus kusbasi yapiorum kori zerdacal karabiber kekik falan atiorum lezzetli oluyo mantarda seviosan mantarda ekleyebilirsin ben bazen ekliorum guzelcimm

Evet aynen ben de kuşbaşı tavuk göğsünü önce kavurdum sonra bir bardak sıcak suda bir tatlı kaşığı salçayla tüm bahartları karıştırıp içine kattım kapağını kapattım altını kıstım mükemmel oldu. Mantarlısını ad yapıyorum canım ama ona sadece kırmızı biber ve kara biber katıyorum.

canim mantarlisinada ben kori falan koyuyorum guzel oluyo sende bi dene istersen kori ve zerdecall cok faydaliymis vucudumuz icin yakisan yemeklere atiorum boyle:)

ayy bu arada prenses yanimda battaniyenin icinde uyudu horluo resmenn kaydirigubbakcemile3

Senin dediğin karışım safranla zahrep mi ne o yoktu sadece onlar yakışmaz dedim, prensesimin köri ve zerdeçali ben de kekik falan ekledim çok güzel oldu valla, eşim bayıldı:)

evet canım o zahter canım zahter bir kekik türü bende görünce çok şaşırdım canım afiyet olsum hemen hemen aynı kapıya çıkıyor zaten

ayy bu arada prenses yanimda battaniyenin icinde uyudu horluo resmenn kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

canım benım gec gırebıldım annem vardı nette sen kafana gore bı spor sec ama 2 katını yap oldumu opuyorum

canim ne yaptim biliyor musun umarim sayilir bugun badminton gunum oldugu icin videolarimi hepsini yapmayacaktim ama sen ceza verdim diye hem tum videolarimi yaptim hem de 1 saat badminton oynadim sayilir umarim degil mi ? olumunekankayizsmile

oncellikle tum videolarimi yaptim kendimi kutlarim:))
[B]
1-kol
2-bacak
3-basen
4-gobek
5-esneme gerinme

6- 40 sag 40 sol ic bacak hareketi

7- http://video.google.com/videoplay?d...AatrOWgBA&q=redbook+tummy&hl=tr&view=3&emb=1# haydi kizlar eller havaya videosu (redbook, tummy)

8- koltuk kullanip vucudumuzu sekle sokalim videosu

9-1 saat badminton oynadim :)

canim benimm oyy kizinla uyuyolar demek yerim ben ikisinide tatlimmm
yatagindami uyuyoo?benim kizda resmen horladi demin simdi kesildi:))

evet canım yatağında uyuyor kızımla beraber ben yatarken lokumu sepetine alıyorum lokum sabahları uyandırmayı çok sever şimdi tatil uykusunu alsın çocuklar
lokum işne gelirse bizimle yatağa gelir yani o ne isterse
prensesin varmı öyle dik başlılığı??
canı isterse kendini sevdirir istemesse sevdirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…