kızlar ben bıraz rahatsızım mıydem de bı agrı var erken kacıyorum opuyorum hepınızı fıstıklar.ıyı geceler ALLAH rahatlık versın.olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız
ben 2 kilo zayıflamışım
istediğim zaman zayıflıyamıyordum şimdi istemeden zayıflıyorum
evet canı yatağında uyuyor kızımla beraber ben yatarken lokumu sepetine alıyorum lokum sabahları uyandırmayı çok sever şimdi tatil uykusunu alsın çocuklar
lokum işne gelirse bizimle yatağa gelir yani o ne isterse
prensesin varmı öyle dik başlılığı??
canı isterse kendini sevdirir istemesse sevdirmez
canim ne yaptim biliyor musun umarim sayilir bugun badminton gunum oldugu icin videolarimi hepsini yapmayacaktim ama sen ceza verdim diye hem tum videolarimi yaptim hem de 1 saat badminton oynadim sayilir umarim degil mi ? olumunekankayizsmile
oncellikle tum videolarimi yaptim kendimi kutlarim:))
[B]
1-kol
2-bacak
3-basen
4-gobek
5-esneme gerinme
6- 40 sag 40 sol ic bacak hareketi
7- http://video.google.com/videoplay?d...AatrOWgBA&q=redbook+tummy&hl=tr&view=3&emb=1# haydi kizlar eller havaya videosu (redbook, tummy)
8- koltuk kullanip vucudumuzu sekle sokalim videosu
9-1 saat badminton oynadim :)
canim benim iki lokmalik biseymis yawww opuyorumnanaktan
fıstıklar ben kaçar artık fazla kalamam geceleri hadi hepinize iyi geceler
ALLAH rahatlık versin hepinizi öptüüüüm:sinifsinif::sinifsinif:ŞenizŞeniz
canim supersinn yine masallahin varr kekin gitmekle kalmamis eski yediklerinden gitmistir bukadar harekete sekercimm
tam sorunu anlayamadim canimPrensipleriniz nelerdir prensesfb canım beni biraz bilgilendirebilir misin?
canim benim boyle anlatiosun ya ben bayiliorum cok hosuma gidio valla cok tsk ederim kuzumm opuyorumnanaktan
bebek gibi aliosun sepetine koyuyosun ya bayildim burda ben kaydirigubbakcemile3
prenses cok dik basli deildir genelde sozumu dinler ama annemin kedisi pamuk dikbaslinin alasidir kesinlikle onun dedigi olcak kaydirigubbakcemile3 lokum demek bazen sizin yatagada gelione guzel kocisinde sevdigi icin ucunuz uyuyosunuzdur super valla insallah benimde esim oyle olur gulum
inşallah canııım YÜCE MEVLAM GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN:Saruboceq::Saruboceq:a.s.
bakk eşimle aramıza girmeyi hiç sevmez ayak ucunda uyur vaalla çok garip geldi bize tek yatarken hemen yorganın altına girer
birde annenin kedişi erkekse olabilir belki bizim lokum valla çok politikacı-tatlicadiarzu-
İyi geceler canım, ben de kaçıyım artık ders çalışıyım öpüyorum hepinizi, herkese tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
canim yazdiklarimi okudum da ben bile motive oldum ben de kalkayim da spor yapayim yarim saat sonra goruselim canim en kocaman optumopuyorumnanaktan
hayirdir tatlim neyin var?
ioyleydi caim benim de 1 tane degildi delikafadulden neyse neyse konumuz bu degil konumuz ben bugun tum videolarimi hareketleri sporlarimi her bi haltimi yaptimm sengözlerimebaksanab
peppercim nerdesin canim yazdin mi catir catir zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?