50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bıraz rahatsızım mıydem de bı agrı var erken kacıyorum opuyorum hepınızı fıstıklar.ıyı geceler ALLAH rahatlık versın.olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

gecmis olsun canim benim Allah rahatlik versin opuyorum kaydirigubbakcemile2

selam kızlar nasılsınız
ben 2 kilo zayıflamışım
istediğim zaman zayıflıyamıyordum şimdi istemeden zayıflıyorum

canim benim ya hosgeldin opuyorumnanaktan iyisiniz ikinizde degil mi opuyorumnanaktan aman aman iyi olun opuyorum kocamanŞeniz

canim benim boyle anlatiosun ya ben bayiliorum cok hosuma gidio valla cok tsk ederim kuzumm opuyorumnanaktan
bebek gibi aliosun sepetine koyuyosun ya bayildim burda ben kaydirigubbakcemile3
prenses cok dik basli deildir genelde sozumu dinler ama annemin kedisi pamuk dikbaslinin alasidir kesinlikle onun dedigi olcak kaydirigubbakcemile3 lokum demek bazen sizin yatagada gelione guzel kocisinde sevdigi icin ucunuz uyuyosunuzdur super valla insallah benimde esim oyle olur gulum

canim supersinn yine masallahin varr kekin gitmekle kalmamis eski yediklerinden gitmistir bukadar harekete sekercimm

canim benim iki lokmalik biseymis yawww opuyorumnanaktan

ioyleydi caim benim de 1 tane degildi delikafadulden neyse neyse konumuz bu degil konumuz ben bugun tum videolarimi hareketleri sporlarimi her bi haltimi yaptimm sengözlerimebaksanab

peppercim nerdesin canim yazdin mi catir catir zemuszemus

fıstıklar ben kaçar artık fazla kalamam geceleri hadi hepinize iyi geceler
ALLAH rahatlık versin hepinizi öptüüüüm:sinifsinif::sinifsinif:ŞenizŞeniz

İyi geceler canım, ben de kaçıyım artık ders çalışıyım öpüyorum hepinizi, herkese tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

canim supersinn yine masallahin varr kekin gitmekle kalmamis eski yediklerinden gitmistir bukadar harekete sekercimm

ayy insallah prensesim kekim degil de keklerim olacak :kedi: ama hepsi gitmistir artik aksam yemegim o kadar yogun degildi et ve sebze azar azar yerimseniben

iyi geceler canim benim ben de opuyorummm Şeniz

inşallah canııım YÜCE MEVLAM GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

bakk eşimle aramıza girmeyi hiç sevmez ayak ucunda uyur vaalla çok garip geldi bize tek yatarken hemen yorganın altına girer
birde annenin kedişi erkekse olabilir belki bizim lokum valla çok politikacı-tatlicadiarzu-

iyigeceler bitanemmm lokumuda benim icin op lutfen uyanmasin ama:))
tatli ruyalarrropuyorumnanaktan

caniminnnn iccc saollasinn hayatimmm aminn canim benimm :Saruboceq:
lokumcummm benimm ayak ucunuzda yatio demek allah bu saadettiniz bozmasin valla cok guzell bende prensesle uyandigimda ayri bi keyifli oluommm
pamuk disi annemin kedisi ama yinede dedigim dedikk :)))

canlarim yatmadan once sut iciyorum egzersiz sonrasi cok iyi geliyormus her zaman yatmadan once olmuyor ama bazen de egzersizler biraz gec kalinca yatmadan onceye denk geliyor ?? biraz acaip anlattim ama bi sey yapmaz sanirim degil mi yaa

dipnot: egzersiz sonrasi icilen sut yag yakilmasina sebebiyet veriyormus
dipnot2: yarim yagli+ ilik+ sekersiz tabii ki de:)))

Selam kizlar hepinize

Benim menum:
S: Beyaz peynir,salatalik,domates,marul,1 dilim ekmek
Ara:Elma
Ara:elma
Ogle:Tavuklu bogurtleni,mandalinali bir de fistikli Asya salatasi (Gercekten cok guzel,tavsiye ederim)
Ara:Armut

Spor olarak 40 dk yurudum,20 dk da kol ve bacak calismasi.

Hadi hayirlisi

canim yazdiklarimi okudum da ben bile motive oldum ben de kalkayim da spor yapayim yarim saat sonra goruselim canim en kocaman optumopuyorumnanaktan

yesacim ben yapamadim dun aksam spor,
tam kalktim spora basladim, esim geldi;

ona yemek hazirla cay yap derken kaldi :-((

ama h.sonu cookk yapmistim...

ioyleydi caim benim de 1 tane degildi delikafadulden neyse neyse konumuz bu degil konumuz ben bugun tum videolarimi hareketleri sporlarimi her bi haltimi yaptimm sengözlerimebaksanab

peppercim nerdesin canim yazdin mi catir catir zemuszemus

:1no2:

cok uzgunum,

esim biraz erken gelince spor kaldi :-(

bu aksam soz telafi edicem.
ah ben ahh klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…