üüff ben çok sıkıldım hava süper işteyim bugün cuma ama yarın öğleye kadar çalışacam acıktım da((( öff pöff afra tafra yanii:))
myocean bencede 1 gün yeter yorma mideni zayıfalayalım diye hastada yapmayalım kendimizi
Bende yemek sitelerine girdim göz ziyafeti çektim kendime ama çok fena acıktım çok güzel şeyler var Amam azkaldı 3 hafta sonra midem bayram edecek inş.verirsem kalan 3 kilomu
gastritmi ay bendede vardı çok şükür geçti çok iyi anlıyorum o yüzden seni akşam çok fazla kaçırmazsan birşey olmaz bencede birazda dediğin gibi koşu bandında yürürsün olur biter nasılsa çarşambaya çok var yerimseniben
Hafta sonu yokum ben herkese iyi haftasonu iyi tatiller
Hafta sonu yokum ben herkese iyi haftasonu iyi tatiller
sanada iyi haftasonları bi yeremi gidiyon
bende çok fazla takılamam yarın ve öbürgün evde değilim ama arada uğrarım:lepi:
Yok canım ya nerde yarın evdeyim hemde kocaman bir temizliğin içinde hemde
ayrıca evdede intr. yok bu yüzden giremiyorum ben haftasonu
yaa yemiyorum yemiyorum yine aynı kilodayım... bütün motivasyonum gidiyo napcam ben yaaa. haftada 1 kilo verebilsem çok mutlu olucamm. 59 da takılıp kaldım. gram gitmiyoooo... umudumu kaybediyorum napcam ben yaa. tartıya büyük umutlarla çıkıyorum yok yok yine aynı... haftada 1 kere mi tartılsam her gün tartılıyorum sonra moralim bozuluyooo biri bi şey söylesin motive etsin beniiiii!!!!!!!!!!
karalahana +havuç+marulla yaptığım yağsız tuzsuz salatamı yiyom koca 1 tabak tadıda nefis ve sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?