50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üüff ben çok sıkıldım hava süper işteyim bugün cuma ama yarın öğleye kadar çalışacam acıktım da ((( öff pöff afra tafra yanii:))

Canım ben yarın çalışmıyorum ama derin temizlik var evde cam perde tül hepsini temizliyeyim şöyle hava güzelken hem kalori yakarım bir güzel

yapamadım tatlım bende gastrit ve reflü vae zaten acı baharatlı pek yiyemiyom bazen bozulunca 1 hafta mide kramplarıyla boğuşuyom öğlen lapamı yemiştim zaten sonra çayla beraber bişiler atıştırdım lapa bozuldu tabi ama şu saatten sonra çok kalorili şeyler yemezsem yine düşüş olur diye düşünüyom ütüm var onu yapcam azcıkta koşu bandında yürüsem iyi olcak gibi ama burayı bırakıp gidemiyo insan

gastritmi ay bendede vardı çok şükür geçti çok iyi anlıyorum o yüzden seni akşam çok fazla kaçırmazsan birşey olmaz bencede birazda dediğin gibi koşu bandında yürürsün olur biter nasılsa çarşambaya çok var yerimseniben

üç ayrı topikte kilo bildirimi yapıyom ben çatşamba pazartesi ve cuma :1shok:
koşu bandından önce ütü var önce bi onu yapmaya başlasam iyi olur pzt okul var
cmt pazarda yoğun olurum yapamazsam kalırsositososito

ütümü yaptım 1 mandalina 1 tane kivi yedim
akşam yemeğine karışık salata yiycem acıkırsam 1 elma daha yerimm bgnü böyle geçiricem
ikindi yeşilçayımı içmiştim
222 kalorilik 1 çikolata yemiştim 1 avuçta kabuklu badem yemiştim( bunlar fazla olduğu için akşam yemeği yememe cezası verdim kendime)

myocean tebrik ederim canım bayağı istikrarlısın zayıflama konusunda böyle okuyunca insan daha çok motive oluyor ne güzel ya

canım karikaturler cok güsel emeğine sağlık :):):) çok güldümm ben bugun akşam yemeği yemicem canım istemiyorrr kendinize kocaman güzel bakın kocaman güzel hafta sonları ve zayıflamalar ):):):) sevgiyle kalın

karalahana +havuç+marulla yaptığım yağsız tuzsuz salatamı yiyom koca 1 tabak tadıda nefis ve sağlıklı

sanırsam ben bi yerde yanlışlık yapıyorum CADIARZU en son cumartesi tartıldıgımda 58 kiloydum, o gün kilo vermem gerektigine karar verdim,, sonra bugün tartıldım 56 çıktımCADIARZU tuhaf olan şu ki yediklerime çok da dikkat edemedim,, sadece biraz azaltabildim , bi de spor yaptım, bi haftada 2 kilo verebilicegim hiç bişey yapmadım :1shok: acaba diyorum dün regl olmamla alakası olabilir miCADIARZU
her neyse ben bi uğrayayım dedim artık okullar açılıyo malum ne zaman girip çıkıcagım belli olmaz ama haftada en az bi kere uğrarım,, silmeyin beni
şu 2 kilonun sırrını dogru düzgün bi tartıda tartılıp tekrar bildiririm CADIARZU

yaa yemiyorum yemiyorum yine aynı kilodayım... bütün motivasyonum gidiyo napcam ben yaaa. haftada 1 kilo verebilsem çok mutlu olucamm. 59 da takılıp kaldım. gram gitmiyoooo... umudumu kaybediyorum napcam ben yaa. tartıya büyük umutlarla çıkıyorum yok yok yine aynı... haftada 1 kere mi tartılsam her gün tartılıyorum sonra moralim bozuluyooo biri bi şey söylesin motive etsin beniiiii!!!!!!!!!!

canım moralini bozma hemen ilk 2 hafta vucut kendini korumaya alır kilo veremessin sakın bozma diyetini biraz sabret hergünde tartılma dediğin gibi haftada bir tartıl bak görürüsün vucuduna karşı sen galip geleceksin :teytey::teytey::teytey: bende 57 ye takılıp kaldım ama umudum var yavaş yavaşta olsa kurtulacağız bu kilolardan :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…