50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fazla sesiniz cikmiyor kizlar yaaa bu aralar ????

canim simdi geldim isten ben yahu:)))

canim soruna kadar kaliyorum duzenli yapmak cok onemli bu arada soracagim soracagim unutuyorum sen selulit tedavisi masaj demissin de aklima geldi dun dusta ust bacaklarima bakmak bole incecik nokta gibi kirmizi nokta vardi :)) ay anlatamadim ama incecik kanar gibi ama resmen toplu igne basi gibi keseden mi acaba anlamadim bi kac yerde vardi

eee canlar nasilsiniz bakalim ben de sabahtan beri yediklerimi yazayim aksami da yeyince yazarim artik:))

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
1 muz

ara
yesil cay

ogle
sandvic(icinde yine peynir, sogan bilmem ne bugun bitti ki zaten pazartesi yollardayim:))
1 armut
1mandalina
yesil cay

ara
biskuvi

selam kızlar.....

sabah 9.30 gibi yarım elma 11 gibi yağsız bir tost yedim.....
15 gibi de yarım elma,portakal ve kivi yedim..
17 gibide 1 kırmızı biber 2 yeşil biber dolması yedim. yanındada 3-4 kaşık makarna salatası....

yarım bardak maden suyumu içtim. birazdanda sporumu yapacağım....

kızlar bakıyorum diyeti bırakıp sadece spor yapıyorsunuz klava: pizzalar pilavlar ohhhh ...

sensewitch canım bi ev ortamında kimse yararlı şeyleri sevmiyorsa en azından bi bulgur pilavını bile zorla yiyiyor çocuklar napayım bende iki kaşıkçık aralarda bazen yiyiyorumlaelaelaelaelaekızma ama banaÇok üzgünüm çoook
:roflol::roflol:

Keseden olabilir canım, kesen sertse ya da bastırdıysan oluyor, içerden kanıyor. Bana da oluyor o, kolumu çok sert kaşıyınca falan da olur.

Koyarım yine canım, mesaj atarsın geldiğinde.

geldim canim benim bekliyorum

Keseden olabilir canım, kesen sertse ya da bastırdıysan oluyor, içerden kanıyor. Bana da oluyor o, kolumu çok sert kaşıyınca falan da olur.

canim kesem sert degil ama bastirdigimdan mi acaba bi de hergun kullaniyorum ama zaten 8inde ara verecegim bi kac daha kullaniyim da bari kaydirigubbakcemile5

selam kızlar.....

1 kırmızı biber 2 yeşil biber dolması yedim. yanındada 3-4 kaşık makarna salatası....

1 haftalık karbonhidratını almışsın maşallah şulecim klava:

Hayatım madem dolma yedin makarna salatası ile ne alıp veremediğin vardı ?? kaydirigubbakcemile gel buraya spora gidiyoruz öteki çarşambaya kadar spor yapıcan kuzum başka türlü yakılmaz o kalorilerrr kötükedihüso

Bi de akşam yemeği niyetine yemiş cıkcıkcık lmaz: bari öğlen yeseydin kuzu yaaa

canim ama suleulkucum gunduz pek bi sey yememis ki bi de ne bilem cok gelmedi bana 3 4 kasikcik yahu :)) valla ben de dedim scyllaya burda mi siskosun diye :)))

kızlar benim iştahım nedeni meydana çıktı tahmin ediyordumda neysee rglym....... offffff bugünde yine dengesiz yiyiyorum çok değil ama yararlı geğillll

sabah yarım dilimm ekmek az zeytin yağııı salçaa ve zetinn

arayokı öğleee

3 dilim ekmek baharatlı bir sos salçaa bal 2 tatlı kaşığıı
ara yok
akşam yokkk şimdi
3 dilim çukulataa 20 gr kadarr bu çok olduu şimdi yediiimm yazının sonunda yaniii valla ileriki saatlerde yamyamlık yaparsam yazarımmsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…