50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de gördüm onu scyllaacığım ama bizim sitede indirmeye izin verilmiyor sanırım sen de zayıfla sitesinde de linkler kırık

Bu önceki hali

Bu da sonraki hali kilo vermeden sürekli bu hareketleri yaparak olmuş.

Bu arada ben bu sabah kahvaltılık gevrek ve 4 tane bisküvi yedim.

Şimdi de gidip 3 mil yürüyeceğim.

Canım uzman olan pepper ben ondan öğrendim, ben sadece meraklı olduğumdan hepsini denedim.

fazla sesiniz cikmiyor kizlar yaaa bu aralar ????

Burdayız burdayız ama kimse konuşmayınca ben de got got yapmıyim diye susuyom sabah hep açık ben hep başındayım yani ...

Pepperciğim walk at home uzmanı olarak diyorum ki yemekten önce yapılacak 5 dk lık 500 adımlık video ve sabah kalkınca metabolizma hızlandırıcı video nasıl denedin mi hiç?

yok kizlar ben uzman degilim;
ama ben de soyle bir inac var nedense,

ne yapilirsa yapilsin surekli yapildiginda etkili olacagina inaniyorum;

egzersiz icinde, selulit tedavileri icinde, cilt bakimi icinde boyle bence.

o yuzden ben walk at home2 mil brisk walk'a takildim; bir de yorgun olmadigim zamanlar 3 fast mile 'e bayag bir suredir onlari uyguluyorum, haftada 2-3 gun WAH 2-3 gun pilates yapiyorum kendimce (biri yag yakmak digeri sekillenmek +tedavi amacli)
oyle yaza kadar devam edersem etkili olur gibime geliyor..

zaten lesle'de sitesinde sevdiginiz bir WAH videosunu uygulayabilirsiniz diyor.

siz de en sevdiginizi surekli bir sekilde yapin bence.

5 dk.da 500 adimi indirmeden denemistim; sitesinde vardi bir zamanlar, simdi onun yerine 1 mil i koymus. guzel bisey, enerji veriyor insana..
ezberlesek isyerinde bile yapabiliriz belki (gizli bir kosede-- toplanti odasinda falan )))

bugun cok acikiyorum kizlar nedense
...
acligimi bastirsin diye nescafe ictim, etimek yedim ama yok, bana misin demiyor.. :-(((

niye boyle oldu ki??? daha reglime de 1 hafta var :-(

Ben 3 mil yürüyemedim başım çok kötü ağrımaya başladı, başım geçerse gece yaparım artık. 5 dakikalığı denedim, en azından azıcık hareket olur diye, güzel kısa da kalp atışlarını hızlandırdığından metabolizmayı da hızlandırdığını düşünüyorum.

cnm, cok az yediysen acliktan da agrir.

fazla da eziyet etme kendineee:teselli:

Ben de bunu beğendim Walk Off 10 Pounds - 3 Mile'i yürüyorum, 3 mil fast startdan çok daha fazla yoruyor ama eğlenceli geldi bana. Hafta da bir de 5 Mile Fat Burning Walk'ı yapmayı düşünüyorum aradalarda da 5 dakikalık yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…