Callanetics diye bir program, Callen diye bir kadın icad etmiş, balerin galiba kendisi. 1 saatlik bir video var, 21 gün yapıyorsun bunu. Haftada 6 gün, 1 gün izin var ama 48 saat arayı geçmemen lazım. Yogayla plates karışımı bir şey, çok ama çok zor hareketleri var ben videoyu indirdiktan sonra vazgeçtim kafamçokkarıştı
Kilo vermeyeceksen hiç gerek yok o kadar zor harekete, saklatlanırım ben onları yaparken:umursamaz:
Ben de gördüm onu scyllaacığım ama bizim sitede indirmeye izin verilmiyor sanırım sen de zayıfla sitesinde de linkler kırık
Bu arada ben bu sabah kahvaltılık gevrek ve 4 tane bisküvi yedim.
Şimdi de gidip 3 mil yürüyeceğim.
Ben de kaçtım kızlar bu siteyi incelersiniz sabah, yağ yakma hesabı yapıyor. Öpüyorum.
Yağ yakma hesap makinesi
ya bu hesaba göre ben 3 gün soluksuz yürüsem beni ancak zayıflatır :1ninca:
aynen canim yaa;
dunya kadar aktivite yaziyorum,
0,09 kg verirsiniz falan cikiyor.
kafayi yersin yaniiii
Arkadaşlar; leslie ile walk at home videoları yılan hikayesine döndü bende :bbo:
Dün sen de zayıfla sitesinden fast 3 mil i indiriyim dedim ama arşiv bozukmuş
Sonra bugün neyse indirdim rapidten ama bu sefer diğer yürüyüşler için linkler kırık sen de zayıfla sitesinde off valla eğer işe yarıyosa kadının çok güzel videoları var yemek yemeden 500 adım videosu var çok dikkatimi çekti yaa 5 dk lık video ama link kırık indiremiyorum.
Hıı bi de sabah kalkınca metabolizma hızlandırmak için var. Gerçi ben niye konuşuyorum scylla bu işin uzmanı o gelince anlatır :) bayanssulusmile
Arkadaşlar bu hafta yürüyüş ağırlıklı çalışalım diyorum hem kaslarımız daha az şişer gibime geliyor ...
fazla sesiniz cikmiyor kizlar yaaa bu aralar ????
Burdayız burdayız ama kimse konuşmayınca ben de got got yapmıyim diye susuyom sabah hep açık ben hep başındayım yani ...
Pepperciğim walk at home uzmanı olarak diyorum ki yemekten önce yapılacak 5 dk lık 500 adımlık video ve sabah kalkınca metabolizma hızlandırıcı video nasıl denedin mi hiç?
Ben 3 mil yürüyemedim başım çok kötü ağrımaya başladı, başım geçerse gece yaparım artık. 5 dakikalığı denedim, en azından azıcık hareket olur diye, güzel kısa da kalp atışlarını hızlandırdığından metabolizmayı da hızlandırdığını düşünüyorum.
cnm, cok az yediysen acliktan da agrir.
fazla da eziyet etme kendineee:teselli:
bugun vştamin almistim acaba o mu istahimi acti ???
yok kizlar ben uzman degilim;
ama ben de soyle bir inac var nedense,
ne yapilirsa yapilsin surekli yapildiginda etkili olacagina inaniyorum;
egzersiz icinde, selulit tedavileri icinde, cilt bakimi icinde boyle bence.
o yuzden ben walk at home2 mil brisk walk'a takildim; bir de yorgun olmadigim zamanlar 3 fast mile 'e bayag bir suredir onlari uyguluyorum, haftada 2-3 gun WAH 2-3 gun pilates yapiyorum kendimce (biri yag yakmak digeri sekillenmek +tedavi amacli)
oyle yaza kadar devam edersem etkili olur gibime geliyor..
zaten lesle'de sitesinde sevdiginiz bir WAH videosunu uygulayabilirsiniz diyor.
siz de en sevdiginizi surekli bir sekilde yapin bence.
5 dk.da 500 adimi indirmeden denemistim; sitesinde vardi bir zamanlar, simdi onun yerine 1 mil i koymus. guzel bisey, enerji veriyor insana..
ezberlesek isyerinde bile yapabiliriz belki (gizli bir kosede-- toplanti odasinda falan)))
bugun vştamin almistim acaba o mu istahimi acti ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?