50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hemen bahsedeyim.....
geçen gün tartıya çıktığımda 59 kiloyu görünce ağlama krizi geçirdim
bugüne kadar çikolatasız yapamıyordum nescafe,tatlı vsvs
ama artık
sabahları kahvaltılık çerez tatlandırcılı çay
8 ila 3 arası okuldayım
o ara bir elma yeter bana
sonnra
akşam çorba yuğurt
saat 6 dan sonra hiç birşey yok
diye düşündüm
siz nedersinz bilmiyorumkismile

Sabah 8 öğlen 3 1 elma???

Canım en fazla 2-3 saatte 1 birşey yemelisin ki metabolizman durmasın daha kalıcı kilo ver tatlım.

Diğer türlü belki hemen tartıda hafiflemiş gözükürsün ama diyeti bıraktığında eski kilondan fazlasını geri alırsın ...

Biz burada genellikle hayatımız boyunca devam ettirebileceğimiz beslenme alışkanlığı kazanmaya çalışıyoruz. Çünkü eski tas eski hamam olduktan sonra bu kadar çile çekmemizin lüzumu olmaz zaten verdiğimiz kiloları geri alırız kaydirigubbakcemile5

fast food yiyerek zayıflama nasıl bişey ya hem de 2 kilo :bbo:

Tatlım şöyle ki ben normal insanlara göre çok çok fazla yemek yerim ama metabolizmam bunu yakmaya müsaait sanırım, hep aynı kilolarda gezerim. kaydirigubbakcemile2Hep abur cubur, fast food tarzı sağlıksız şeylerle besleniyorum. Biliyorum yanlış ama seviyorumYurttaki arkadaşlarım anneme şikayet ederler hatta çok yiyor hiç doymuyor diye... kaydirigubbakcemile3

Hep 52-54 olurdum ve kendimi bildim bileli de hiç diyet yapmadım ben...

Tartıda en çok 56 çıktım. İlk kez... Hemen diyet gruplarına üye oldum ve bende vereyim dedim. Birde omurgamda problem var. Doktor kilolu değilsin ama omurgaya ne kadar az yük binerse o kadar iyi dedi.Yani çok zayıf olmam lazım. o yüzden 48e düşmeye karar verdim. Ancak bunu şunu yemeyim bunu yemeyim diyerek yapmıyorum. Yapamamda... Yemeğe dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3 Çok çok değil de normal yemeye karar verdim.

Bugün sabah 1,5 simit yedim. Yanındada fındık ezmesi... Az şekerli çay...
1 saat kadar öncede 2 dilim tavuk göğsü tatlı yedim.

Benim diyetimde ancak bu kadar oluyor kaydirigubbakcemile3

:1shok: yok artık :1ninca:

3 tane dolmabiber yedim. Ardından da 2 tane çikolatayı indirdim yine mideye... Ben vazgeçemicem sanırım tatlı sevdamdan...:S

Neyse... Akşama dengelicem artık...

Kızlar normal olan haftada kaç kilo vermektir?

kizlar selamm
sabah uc dilim cavdar light peynir gul receli yesilzeytin light labne cay
ogle balik patates puresi
ikindi simit
aksamda pazi yicem kismetse

hımmmmm şimdi anladım ohh afiyet olsunnnnn opuyorumnanaktan

saolasinnn hayatimmm bide benimm bi durumum var yedi aydir antidepresan iciorum son iki aya yakin sure istahim anormal acildi onune durabilene ask olsun doktorumda diye bazi kisilerde istah acar kilo aldirir diye metobolizmada yavaslioo gunde 120 dakika bisiklet ceviriorum banamisin demioo oysa yi;lllardir bisiklette formumu korurum kilo veririm anlican mahvetti beni bu hap neyseki azalmaya basldi bugunden itibaren 75 mg+37.5mg iciorum onbesgun sonra sadece 75mg icicem bakalim

hosgeldinn hayatimmmm
nasilsinnn?neler yaptin cancazimmm?

iyiyim bebeğim çocuklar dışarıda yemek istedi onları götürdüm ama ben yemedim
mağazaları da gezdik biraz bayaa yorulmuşumm:bbo: rgli ağrısı ve et kırmada varvücutta sporu belki yaparım bugün bi dinleneyimde 2 saat normal hızda yürüdümma.s

sen nasılsım canım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…