50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla ben bilmeme o kilolar gidecek pes etmek yemek yemek azıcık ucundan tatmak yooookkkkkkk :mymeka: ona göre vereliniortak

ama kaju biz kadınlara çok faydalı kalori yakarken bile bazı yararlarımı ne varmışş 5 & 6 taneden bişeycik olmazbilmiyorumkismile kiiiiiii

Sen hakkını Türkiyede kullanıcan annişinin yanında, yeme şimdiden bakiiim Türkiyeye gelince de sabah kaçamak olur ama akşam cık lmaz: .... ok

ama kaju biz kadınlara çok faydalı kalori yakarken bile bazı yararlarımı ne varmışş 5 & 6 taneden bişeycik olmazbilmiyorumkismile kiiiiiii

canim benimmmmmmmmmmmm bana arka ciktigin icin kocaman opuyorum ama nerde 5-6 tane bi paketi bitirmezsem iyidiralsanaalsanasmile

Sen hakkını Türkiyede kullanıcan annişinin yanında, yeme şimdiden bakiiim Türkiyeye gelince de sabah kaçamak olur ama akşam cık lmaz: .... ok

tamamdir canim soz almiyorum tum haklarim Turkiye de olsun zemuszemuszemuszemus

Kaju Fıstığının Faydaları

• ıçerdiği potasyum tansiyon düşürücü özelliğe sahiptir. Ayrıca sinirlerin ve kalp kaslarının sağlıklı çalışmasını sağlar.
• Vücudu hastalıktan koruyan, şeker hastalığının gelişimini engelleyen ve antioksidan olarak nitelenen bir mineral olan selenyum içerir. Yine bu mineral, vücudu kimi metal zehirlenmelerinden korur, kansere karşı direnci arttırır.
• Özellikle hamilelerde takviyesi gereken demir mineralini içerir.
• ıçerdiği D vitamini kemiklerin güçlü olmasını sağlar, kemik hastalıklarının oluşmasını önler, bağışıklık sistemini güçlendirir.
• ıçerdiği magnezyum minerali ile vücudumuzdaki kemik ve sinir dokusunu, kasların çalışmasını ve kalp atışlarını düzenler; adet dönemi gerginliğini azaltır.
• Vücut direncinin arttıran, yaraların iyileşmesini sağlayan, sperm hareketlerini arttıran, büyüme, gelişme ve gebelik dönemlerinde etkili olan çinko mineralini içerir.

alıntıdır

Son düzenleme:

5 - 6 ile kalmaz ki o bir seferde atarsınız ağzınıza 5 -6 tane sonra da kalmasın diye kese kağıdını dikersiniz alimallah kırıntıları da parmaklarınızla toplarsınız valla :dilcikar:... Bak gözümün önünden film şeridi gibi geçti tüylerim ürperdi birden düşününce :1shok:

onun yerine kuru meyve (kayısı elma incir gibi) yiyin yahu... Kaju yağlı olduğundan yağ yakımı şekerlere göre daha zor ondan dediydim şekerlerrrr

11 gibi kahvaltıda yarım tost ve 1 dilim kızarmış ekmekle kahvaltımı yaptım.....birazdanda çarşıya çıkacağım.hava güneşli duruyor bakalım iyiyse yürüyerek yoksa arabayla.... gelincede öğle yemeğimi yiyip sporumu yapacam....

Şulecim yürürken suyunu içmeyi unutma tatlım... Benim için de gezzzzz opuyorumnanaktan

çinko ve selenyum biz kadınlara çok faydalı özellikle çinko diyetin olmassa olmazı yağ yakımını desteliyor yanlış bilmiyorsam
çünkü bi ara bi yerde okumuştum taze fasülyedeki çinko diyet yaparken aralarda çiy çiy tüketmek gerektigini ee şu andaki taze fasülyeler yenmemeli benceolumunekankayizsmile

daqlım bilirim sen bizi düşünürsün:1hug: acucuk vücütta güç kazansın guclubacismilededuydum looo
kocamaaaan üperim ben goçuuumuuuŞeniz

pepercimm vitamin alma ihtiyacı duymuşsun bitkilikten dolayı ben benoxol 12 kullanıyorum öyle iştah falanda açmıyor ama ben ayda 5 bilemedin 6 tane falan alıyorum bende eksilii hafif dozda var çünkü oda beni bayaaa etkiliyor bu kış günlerinde

selam canlarim tekara,
az once leslie ile 3 mil yurudum (45 dk)

sabah 2 dilim light ekmek, peynir maydonoz bir haslanmmis yumurta yedim

cnm bende de var benexol olmazsa ben de ondan iceyim artikkk

selam canlarim tekara,
az once leslie ile 3 mil yurudum (45 dk)

sabah 2 dilim light ekmek, peynir maydonoz bir haslanmmis yumurta yedim

amaaa dun aksam disarda fastfoof yedim kizlar;
bugun napsam azdir onu telafi etmek icin..

slm canlarim ben de kahvaltimi yaptim da geldim
2 dilim kizarmis ekmek
krem peynir
minnacik :) kasar peynir
domates
1 biskuvi
1 tane de hurma yedim yaa gozume carpti hic affetmedim:)

yesacığım bni çaığımışşsın seve seve geldim sizi takip edicem ama kurallar nelerdir işlevler nasıl gerçekleşiyorr
yabancı kalmamayım benide sahiplenin :ecrin_bebek:

yesacığım bni çaığımışşsın seve seve geldim sizi takip edicem ama kurallar nelerdir işlevler nasıl gerçekleşiyorr

canim benim hsogeldin sefalar getirdin opuyorumnanaktan valla gercekten zayiflamak isteyen arkadaslari gercekten dikkat edecek ve amacina ulasacak yilmayacak arkadaslari bulup hemen kapiyorum canim kaydirigubbakcemile3 valla sen de oyle bi potansiyel gordum kaydirigubbakcemile2

simdi canim her carsamba gunleri kilo bildirimi yapiyoruz listeler hazirlaniyor herkes o hafta icerisinde ne kadar vermis onu goruyoruz ve de birincimiz seciliyor :lepi:

bi de kocumuz var her hafta kacamak yaptigin zaman ceza verebiliyor aman dikkat :1ninca:

onun disinda gun icerisinde yediklerimizi ictiklerimizi paylasiyoruz olumunekankayizsmile
mesela ne yedin ne ictin canim bu zamana kadar bi duyalim bakalim-tatlicadiarzu-

onun disinda parolamiz guzeliz daha da guzel olacagiz -tatlicadiarzu-

onemli olan hizli kilo vermek degil saglikli kilo vermek ac kalmadan zayiflayacagiz 3 ana ogun 3 ara ogun bol su yesil cay hareket spor neyim :bbo:

Canım hoşgeldin aramızaa sahipleniriz tabi bir daha bırakmayız alimallah opuyorumnanaktan

canım kurallar için ana sayfaya dönüp forum kurallarını okuyabilirsin bu konu için ise geriye dönük 1 haftayı okuman yeterli olacaktır.

Tekrar hoşgeldin aramızaaa:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…