Günaydın kızlarrrrr
Nasılsınız dünden beri??? Bakıyorum meydanı boş bırakınca cheesecake tarifleri havada uçuşmuş kötükedihüso & bisküvilerin hangisi daha güzel; abur cubur çayın yanında mı iyi cheesecake in altında mı konuşmaları biraz biraz tedirgin etti sanki herkesin iştahı açıldı gibi hıh? ....alsanaalsanasmile
Oklava geliyo valla
canım inan tahmin ettiğin gibi değil eyvahedigeldismile
biz eskiyi yadd ettikcokacimcoook öylesine yaniiiiyasakkelime
Yesa hanım yesa hanım alışverişe çıkarken aklınıza ilk gelen kaju mu? 100 g ı 600 kalori valla Ya kaju yer aç kalırsın bütün gün ya da bu sevdadan vazgeçersin kaydirigubbakcemile
Yoksa karışmam sonraki çarşambaya kadar oturamazsın spor yapmaktan alsanaalsanasmile
guclubacismile
Ayy canim korkuttun valla tamam o zaman almayim bari :gitme: ama valla ben odul neyim isterim her gun duzenli yapiyorum sporlarimi hareketlerimi yahuu delikafadulden bi de turkiyeye gidecegim o yuzden orada pek dikkat edemem simdiden yemeyimm demi oraya gidince zaten yerim -tatlicadiarzu-şakkıdı
ama kaju biz kadınlara çok faydalı kalori yakarken bile bazı yararlarımı ne varmışş 5 & 6 taneden bişeycik olmazbilmiyorumkismile kiiiiiii
Sen hakkını Türkiyede kullanıcan annişinin yanında, yeme şimdiden bakiiim Türkiyeye gelince de sabah kaçamak olur ama akşam cıklmaz: .... ok
ama kaju biz kadınlara çok faydalı kalori yakarken bile bazı yararlarımı ne varmışş 5 & 6 taneden bişeycik olmazbilmiyorumkismile kiiiiiii
11 gibi kahvaltıda yarım tost ve 1 dilim kızarmış ekmekle kahvaltımı yaptım.....birazdanda çarşıya çıkacağım.hava güneşli duruyor bakalım iyiyse yürüyerek yoksa arabayla.... gelincede öğle yemeğimi yiyip sporumu yapacam....
5 - 6 ile kalmaz ki o bir seferde atarsınız ağzınıza 5 -6 tane sonra da kalmasın diye kese kağıdını dikersiniz alimallah kırıntıları da parmaklarınızla toplarsınız valla :dilcikar:... Bak gözümün önünden film şeridi gibi geçti tüylerim ürperdi birden düşününce :1shok:
onun yerine kuru meyve (kayısı elma incir gibi) yiyin yahu... Kaju yağlı olduğundan yağ yakımı şekerlere göre daha zor ondan dediydim şekerlerrrr
pepercimm vitamin alma ihtiyacı duymuşsun bitkilikten dolayı ben benoxol 12 kullanıyorum öyle iştah falanda açmıyor ama ben ayda 5 bilemedin 6 tane falan alıyorum bende eksilii hafif dozda var çünkü oda beni bayaaa etkiliyor bu kış günlerinde
pepercimm vitamin alma ihtiyacı duymuşsun bitkilikten dolayı ben benoxol 12 kullanıyorum öyle iştah falanda açmıyor ama ben ayda 5 bilemedin 6 tane falan alıyorum bende eksilii hafif dozda var çünkü oda beni bayaaa etkiliyor bu kış günlerinde
selam canlarim tekara,
az once leslie ile 3 mil yurudum (45 dk)
sabah 2 dilim light ekmek, peynir maydonoz bir haslanmmis yumurta yedim
cnm bende de var benexol olmazsa ben de ondan iceyim artikkk
amaaa dun aksam disarda fastfoof yedim kizlar;
bugun napsam azdir onu telafi etmek icin..
yesacığım bni çaığımışşsın seve seve geldim sizi takip edicem ama kurallar nelerdir işlevler nasıl gerçekleşiyorr
yabancı kalmamayım benide sahiplenin :ecrin_bebek:
yesacığım bni çaığımışşsın seve seve geldim sizi takip edicem ama kurallar nelerdir işlevler nasıl gerçekleşiyorr
yabancı kalmamayım benide sahiplenin :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?