50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah tost yedım oglen bı dılım ekmek peynır yedım aksamda corba bıtabak uc kasık da mantı yedımm spor yapıcam yatmadan

vvvvvvaaaaaaaaavvvvvvvvv 59 dan 55 mi düşütün nasıılllllllllllllllllllllllllllllllllllll :lepi:

ya ben kıloyu bırden aldım ztn ıse ebaslayınca otur otur canımm bes haftada verdım az yedım sık yeedım burda olmak motıve edıo cıdden spor yapıom ama cokda duzenlı deil hıc olmadı ip atlıyorm aksamları kafaya koyduktan sonra oluo ınan tatlı hıc yemedım meesala pılav flfn arada yıyorm saglıklı beslenıorz burda herkes cıdden bı dayanısma ıcınde sevıyorm burayı burdakılerıaklinialirimsmileaklinialirimsmile uc kılo daha vereyımm resımlerımı koyucampuyorumnanaktan

bu ara bir iki soğuk içtim ondan galibaaaşutarafagitti
çok az zaten prensesim ada çayımda var onuda içerim güzelimopuyorumnanaktan
şu çarşıdan eve taşımayı bende iyi bilirim tam bir market kuşuyumsempatiksalakcinni
tşı allah taşı nerelerde indirim var araştır dur:1ninca:
ama ben memnunum yürüyüş oluyor bahanem hazır :jeyyar:
araştırma yapmam lazım diyorum ve 2 saat gezin dur dışarıda stres mitres kalmıyor bebeğim:lepi:

canim benimm aman soguklardan uzak dur hayatimm benimde hassastir hemen siser
adacayi bogaza iyi geliomuss ondan ic hayatimm dogru diosunnn gulum hem yuruyus oluyorr ama benim omuslarim agrio bi iki kilo tasiyinca fitikmi var accaba diomm

Bırakmam için birsüre söylemedi ilaç devamlı galiba ölenedek
çünki ne zaman bırakıcamı soylemedi
günde akşmalrı yatarken 1 tane alıyorum

canim benimm senin bi hastaligin yokki olene kadar sursunn travma sonucu bi anksiyete seninki bence doktora git baskasina durumunu anlat kullandigin ilaci falan o sana yon versin cunku bazi ilaclari birden kesince kotu etkiler oluyo dr belki azaltarak kestirir ama baska bi doktora gitt anlamadim bu doktoru ben gulum ihmal etme onemli bi durum gulum

Biz de seni seviyoruz sevgiciiimmmmm opuyorumnanaktan

canim benimm aman soguklardan uzak dur hayatimm benimde hassastir hemen siser
adacayi bogaza iyi geliomuss ondan ic hayatimm dogru diosunnn gulum hem yuruyus oluyorr ama benim omuslarim agrio bi iki kilo tasiyinca fitikmi var accaba diomm

ayy bitanem allah korusun de
boyunların kolların hassastır canım benimde yazın ve baharda hep tutuluyordu canım hende ne tutukluk bir tutuldumu 20 gün sürüyör sonra en küçük bi ters harekette yine tekrar dr bir iki hap verdi ara ara içtim onları bakalım bu yaz napıcam canımmkafamçokkarıştı

benim bu olay emrenin okul çantasını taşırken olmuştu düşün çanta nasıl ağır

oyy canimm epey uzun suruyomuss gulumm voltaren jelde surmek iyi oluyo canim ilac midene dokunuyosa boynuna voltaren jel sur tutuldugu zaman bide sicak termoferde iyi gelir gulum ufacik cocuklara ne kadar agir canta tasittiriolar vallalmaz:

Teşekür ederim sana çok teşekürlerrrr cnm çok haklısn ihmal etmemek gerekir
:)yardımcı olduğun ve dinleidğin için çok teşekrler opuyorumnanaktan

canlar nasilsiniz bakalim simdi girdim iceri:)) valla kaju neyim almadim :)) cok multuyum yemek yiyecegim sonrada spor sonrada lost sezon 6 seyredecegim:)) hatirlatma bolumu vardi 1 saatlik onu dun izledikte yeni sezona zaman kalmadi o yuzden bugun izleyecegim bakalim :)))

oyy canimm epey uzun suruyomuss gulumm voltaren jelde surmek iyi oluyo canim ilac midene dokunuyosa boynuna voltaren jel sur tutuldugu zaman bide sicak termoferde iyi gelir gulum ufacik cocuklara ne kadar agir canta tasittiriolar vallalmaz:
evet canım doğru diyosun günah yaaa

evet canım bazen jelde sürdüm
zaten çok ilç kullanan bi insan değilim ne zaman illallah derim o zaman bi b 12 vitaminim var onuda çok seyrek alırım tatlımopuyorumnanaktan

canimm benimmm kiyamam sana ben cereyenada durmamayada caliskuzumm

B12 vitamini suda eriyen bir vitamindir, fakat diğer suda eriyen besinlerden farklı olarak karaciğerde, böbreklerde ve diğer vücut dokularında depolanır. Kobalt minerali içerir ve dolayısıyla kobalamin olarak da bilinir.

Özellikle vejetaryenler ve yaşlılar b 12 vitamin eksikliği riski altında olduklarından, hakkında öğrenilebileceğiniz ne varsa öğrenmek ve takviye alırken göz önünde bulundurmak özellikle önemlidir.

B12 vitamini genellikle bitki besin kaynaklarında mevcut değildir ve vejetaryenlerin diyetlerinde yeteri kadar tüketmemeleri olasıdır. Aynı zamanda kobalamin düzeyleri yaşla düştüğünden, yaşlı insanlar olası eksiklik belirtilerini kendilerinde izlemelidirler. Mamafih, yaşlılardaki eksiklikler genellikle beslenme eksikliğinden değil vitaminin uygun olmayan emiliminden kaynaklanır.

B12 vitamin eksikliği belirtileri vücut rezervleri tamamen tükeninceye kadar kendilerini beş veya altı yıl belli etmeyebileceklerinden dolayı, b 12 vitamin takviyesi almayı her zaman göz önünde bulundurmak anlam kazanır. Eğer yeterli miktarda tükettiğinizden emin değilseniz kan testi yaptırabilirsiniz.

B12 Vitamininin Faydaları Nelerdir ?
• Cobalamin alyuvarların oluşumunda folik asitle birlikte çalışır ve böylelikle kansızlığı önler.

• B 12 vitamini homosistein düzeylerini düşürmede kullanılabilir – bu maddenin yüksek düzeyleri olası kalp hastalığına işaret edebilir, yani olası bir kalp hastası adayı iseniz, homosistein düzeylerinizi normale döndürmeye yardımcı olmak için b6 b12 vitaminleri ile folik asit bileşimlerini kullanabilirsiniz. (b9 b12 b6)

• Bu vitamin sağlıklı sinir sistemi muhafazası için gereklidir. Uzun sureli eksikliği, eğer tedavisiz kalırsa, geri dönülemez nörolojik hasarlara neden olabilir.

• İlaveten, vücut besinlerin emilimi ve uygun hazım için de bu vitamine ihtiyaç duyar. Aynı zamanda hafızayı ve konsantrasyonu da geliştirmeye yardım etmesi ve rahat bir uyku sağlaması da b12 vitamini faydaları arasındadır.

B12 vitamin eksikliği ciddi zihinsel sorunlara yol açar. Kansızlık görülür. El ve ayaklarda uyuşmaya sebep olması da b12 vitamini eksikliği ile ortaya çıkabilecek bir sorundur.

B12 Vitamini Nelerde Bulunur ?
Karaciğer, böbrek, sığır eti, yumurta, süt, peynir ve balık b12 vitamini içeren besinler arasındadır. Mayalı soya ürünleri ve deniz yosunu da b12 vitamini bulunan yiyecekler arasındadır. Fakat miktarı gerekenden çok daha azdır. İlaveten, bu gıdalardaki kobalamin şekli vücut için en uygunu olmayabilir. B12 vitamini bitkisel yiyeceklerde bulunmaz. Vejetaryenlerde b12 vitamin eksikliği sık görülen bir durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…