vvvvvvaaaaaaaaavvvvvvvvv 59 dan 55 mi düşütün nasıılllllllllllllllllllllllllllllllllllll :lepi:sabah tost yedım oglen bı dılım ekmek peynır yedım aksamda corba bıtabak uc kasık da mantı yedımm spor yapıcam yatmadan
uyku sırasında çığlık atırıyor ayriyetten mide bulatsı yapıuo
anlık bişey yarardı aslında doğrusun ama doktorumddan hiç mmemnun deyili,m mafoldumben
bitanem doktorunu degistirsennn nasil olur
vvvvvvaaaaaaaaavvvvvvvvv 59 dan 55 mi düşütün nasıılllllllllllllllllllllllllllllllllllll :lepi:
sorma canim omrum tasimakla gecioo valla dayaniksizmiyim neyim anladimm gulum
demek lokumcum uyumuss yamyamimm benim:)
ammanninnn bogazinmi sizlioo hemen onlem alalimm ihlamurun icine bal katta olurmu
veya sutlu bal ic hayatimm
aslinda ada cayida iyi gelioo bogaz agrilarina varsa evde gulum bi fincan iciver
bu ara bir iki soğuk içtim ondan galibaaaşutarafagitti
çok az zaten prensesim ada çayımda var onuda içerim güzelimopuyorumnanaktan
şu çarşıdan eve taşımayı bende iyi bilirim tam bir market kuşuyumsempatiksalakcinni
tşı allah taşı nerelerde indirim var araştır dur:1ninca:
ama ben memnunum yürüyüş oluyor bahanem hazır :jeyyar:
araştırma yapmam lazım diyorum ve 2 saat gezin dur dışarıda stres mitres kalmıyor bebeğim:lepi:
çok haklısn ben de öyle yapmayı düşünüyorum:I
canim bu ilaci hala iciomusunn?
evet devam ediyorum cnm
peki canim bu doktorun ne kadar sure devam edecigini soyledimi?ne kadar zamandir iciosun hayatim
Bırakmam için birsüre söylemedi ilaç devamlı galiba ölenedek
çünki ne zaman bırakıcamı soylemedi
günde akşmalrı yatarken 1 tane alıyorum
ya ben kıloyu bırden aldım ztn ıse ebaslayınca otur otur canımm bes haftada verdım az yedım sık yeedım burda olmak motıve edıo cıdden spor yapıom ama cokda duzenlı deil hıc olmadı ip atlıyorm aksamları kafaya koyduktan sonra oluo ınan tatlı hıc yemedım meesala pılav flfn arada yıyorm saglıklı beslenıorz burda herkes cıdden bı dayanısma ıcınde sevıyorm burayı burdakılerıaklinialirimsmileaklinialirimsmile uc kılo daha vereyımm resımlerımı koyucampuyorumnanaktan
canim benimm aman soguklardan uzak dur hayatimm benimde hassastir hemen siser
adacayi bogaza iyi geliomuss ondan ic hayatimm dogru diosunnn gulum hem yuruyus oluyorr ama benim omuslarim agrio bi iki kilo tasiyinca fitikmi var accaba diomm
ayy bitanem allah korusun de
boyunların kolların hassastır canım benimde yazın ve baharda hep tutuluyordu canım hende ne tutukluk bir tutuldumu 20 gün sürüyör sonra en küçük bi ters harekette yine tekrar dr bir iki hap verdi ara ara içtim onları bakalım bu yaz napıcam canımmkafamçokkarıştı
benim bu olay emrenin okul çantasını taşırken olmuştu düşün çanta nasıl ağır
canim benimm senin bi hastaligin yokki olene kadar sursunn travma sonucu bi anksiyete seninki bence doktora git baskasina durumunu anlat kullandigin ilaci falan o sana yon versin cunku bazi ilaclari birden kesince kotu etkiler oluyo dr belki azaltarak kestirir ama baska bi doktora gitt anlamadim bu doktoru ben gulum ihmal etme onemli bi durum gulum
evet canım doğru diyosun günah yaaaoyy canimm epey uzun suruyomuss gulumm voltaren jelde surmek iyi oluyo canim ilac midene dokunuyosa boynuna voltaren jel sur tutuldugu zaman bide sicak termoferde iyi gelir gulum ufacik cocuklara ne kadar agir canta tasittiriolar vallalmaz:
evet canım doğru diyosun günah yaaa
evet canım bazen jelde sürdüm
zaten çok ilç kullanan bi insan değilim ne zaman illallah derim o zaman bi b 12 vitaminim var onuda çok seyrek alırım tatlımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?