Hazır çorba konusuna şu şekilde açıklık getirelim canlar... İçinde hazır çorba tadı verici bir madde var 6. tat olarak da bilinen umami tadını veriyor. Ayrıca çok sayıda katkı maddesi var evet özellikle topaklığı giderici kıvam arttırıcı gibi ...
Mümkün mertebe kullanmamaya çalışınız . Gıda mühendisinin tavsiyesi vereliniortak
Adet dönemi öncesi 3 gün diyeti
Uyanınca (1056 kalori)
* 1 bardak oda sıcaklığında su içiniz.
Kahvaltı (Saat 07.00-09.00 arası)
* 4 kaşık müsli ya da yulaf ezmesi, 4 adet kuru kayısı-1 bardak diyet süt karışımı
Kuşluk (Saat 10.00-11.00 arası)
* 1 adet elma
Öğle (Saat 12.00-14.00 arası)
* 3 adet ızgara köfte, tavuk ya da balık
* 300 gr. haşlanmış yeşil sebze
* 1 ince dilim esmer ekmek
İkindi (Saat 16.00-17.00 arası)
* 1 adet orta boy haşlanmış patates
Akşam (Saat 18.00-20.00 arası)
* 1 porsiyon yeşil sebze çorbası
* Yağsız hazırlanmış roka salatası
* 5 adet (150 gr.) yağsız etten hazırlanmış ızgara köfte veya tavuk ya da balık
Gece (Saat 22.00)
* 1 adet elma
Yatarken
* 1 bardak oda sıcaklığında su içiniz.
evet canim ya;
ben bu haftasonu aktardan bunlardan alayim azar azar,
karisil demleyip bir icmeyi deneyeyim diyorum;
vucudumuz su tutuyor sanirim; boylece atariz o suyu...
bir de su formulu buldum internette ama guvenilir mi bilmiyorum
Vücuttan Ödem Atmak için
Bir dilim limonu ve bir elmayı kabuklarıyla birlikte dörde bölün.
2 litre suda,1 demet maydonoz ve 1 çubuk tarçın ile birlikte 10 dk boyunca kaynatın.
Elde ettiğiniz karışımı blenderdan geçirin ve her sabah 1 su bardağı için.
canimm benimm sen bilirsinn hazir pudinglerde zararli dimi?katki maddeleri var dimi canimcim?
Tatlım maydonoz suyu beklemez zehirler... Seda sayan zehirlenmişti
arkadaşlar merhaba
ben yeni başlıyorum inşallah bu kilolardan kurtulabilirim
sabah: ılık suya yarım limon ve 1 tatlı kaşığı karıştırıp içtim
başka bişey yemedim
öğlen: yeşil salata yağsız ve çok az tuzlu
akşam: sadece çorba içmeyi düşünüyorum
aralarda sadece 1 galeta yedim
bol bol su içtim bide kayısı suyu içtim
sizce nasıl
haa iyi oldu canim soyledigin,
internette ki hersye de guvenilmiyor;
peki
funda,
misir puskulu,
kiraz sapi
isirgan
kiraz sapi
kimyon
bunlar icin ne diyorsun??
Var canım toz ürünler zaten biraz falsoözellikle şu tang ler hani sadece tang markası değil toz içecekler... herhalde onlar kadar hiçbişiy katkılı değildir içlerinde doğal hiçbişiy yok lmaz:
Canım kiraz sapı, mısır püskülü ve funda yaprağı iyi idrar söktürücüdür o yüzden ödemi atar. Zayıflatmış gibi gösterir.(zararlı değildir elbet)
Ben mate çayını öneririm kızlar yağ emilimini bloke ediyor su atılımını arttırıyor. Antioksidan özelliği ile vücudu koruyor vitamin mineral açısından da zengin (tüm düyada obezite tedavisinde kullanılıyor)
Küçük bir not: bitkilerden tam anlamıyla faydalanmak için aktarlardan alınız mümkün olduğunca poşet çay tüketmeyiniz kızlar....
Canım kiraz sapı, mısır püskülü ve funda yaprağı iyi idrar söktürücüdür o yüzden ödemi atar. Zayıflatmış gibi gösterir.(zararlı değildir elbet)
Ben mate çayını öneririm kızlar yağ emilimini bloke ediyor su atılımını arttırıyor. Antioksidan özelliği ile vücudu koruyor vitamin mineral açısından da zengin (tüm düyada obezite tedavisinde kullanılıyor)
Küçük bir not: bitkilerden tam anlamıyla faydalanmak için aktarlardan alınız mümkün olduğunca poşet çay tüketmeyiniz kızlar....
haklisinn bitanemm
en guzeli kendimiizin yapmasi kuzum
sen gida muhendisisin daha iyi bilirsin hayatim bisey daha sorcam hani bu prebiyotik urunler var ya yogurtlar onlar hakketen dogrumu?kullanmak fayda verirmi?
ben adet donemi vucudumuz su tıtuyor ya, onu asmak isic arastiriyorum canim...
canim mate cayi marketlerden hazir alsakta fayda verirmi ?yoksa aktardanmi alip demleyelimmm?
Evet cnm doğru ve faydalı fakat belirli bir süre tüketmen gerekiyor 2 hafta gibi
Aktarda bulamazsan başka çare yok alırsın ama 2 poşet atarsın 1 fincana etkisi daha çok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?