scyllaa canımmmm
sen nasılsın neyin varrr :1hug:
iyiyim kuzum, bir şeyim yok tatlım, şişkinlik var sadece, uykumuzu düzene sokmaya karar verdik o yüzden yatıyorum şimdi ben, yatmadan bir bakıyım dedim,
öpüyorum çok hepinizi, iyi geceler herkese, siz de çok durmayın yatın bakıyım
tatlı rüyalar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
yani canimm iyi yapcagi yerde mahvetti beni kuzum unutkanlik hat safhada istah desen kendimide oyle iyi hissetmiorum artikk bi daha kullanmak istemiorum valla birakmasida zor oluyo yavas yavas ilet bisey yani
iyiyim kuzum, bir şeyim yok tatlım, şişkinlik var sadece, uykumuzu düzene sokmaya karar verdik o yüzden yatıyorum şimdi ben, yatmadan bir bakıyım dedim,
öpüyorum çok hepinizi, iyi geceler herkese, siz de çok durmayın yatın bakıyım
tatlı rüyalar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
bitanemm uykun gelmeden yatinca uyuyabiliomusunn yinede cicim
ahh tatlım ne diyeyim bitecek artık yeni başlasan bırak derdim valaaa
dahamı fena oldun yoksa bu ilaçlaa:uhm:
herkese iyi gecelaeerrrr prensesim sanada canım koccamaaaan öptüm Şenizhadi sende yat tatlım güzellik uykumuzu uyuyalımm :1hug::gitme:
evet tatlım bende olmuştu bunlar bi haftada belli etti bana neyse bebeğim hadi iyi geceler öptüm bitanem haaa birde sende b vitamini kullan istersen bana çok iyi gelmişti bu sorunlara iyi geliyor unutkanlık sinir yıpranması falan ben bu ara az içtim hemen eksikliği meydana çıktı mesela inanılmaz sinirliyim bu ara ve çok uyuyorum bugün merve aldı hemen içtim şimdide içiyorum yatmadan önce sabaha dinç kalkarım bayyyyy tatlım kendine iyi bak canımcımopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilecanimm benim iki ay daha var onumde cunku yavas yavas kesilio yanetkileri cok yogun yasamayim diye ama ilacin cok eksisi var yada bana dogru bi ilac deildi bu oda olabilir basta iyiydimde simdilerde pek iyi deilim belki bu yan4etkilerde moralimi bozuo olabilir kabus gorme kilo alma unutkanlik hep ilacin eksileri gulum
tamam bebeğimmmmmŞeniz:1hug:kuzum uykum yokken yatinca hic uyuyamiyorumm
yarin disari cikicam kismetse o zaman melissa cayi bakicam belki uykumu getirrir tatlim
allah raahatlik versin sekerimmm lokumuda al yanina sicak sicak uyuyun anne ogull tatlummm
evet tatlım bende olmuştu bunlar bi haftada belli etti bana neyse bebeğim hadi iyi geceler öptüm bitanem haaa birde sende b vitamini kullan istersen bana çok iyi gelmişti bu sorunlara iyi geliyor unutkanlık sinir yıpranması falan ben bu ara az içtim hemen eksikliği meydana çıktı mesela inanılmaz sinirliyim bu ara ve çok uyuyorum bugün merve aldı hemen içtim şimdide içiyorum yatmadan önce sabaha dinç kalkarım bayyyyy tatlım kendine iyi bak canımcımopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Günaydın kızlar erkenden kalktım bugün, 7 olmadı ama 9 da kalktım:) ehh yavaş yavaş alışıcaz:) Prensesim dün uyuyabildim erkenden yatıp 11:30 da kalkıp nasıl uyudun dersen öyle uykucu oldum bugünlerde ben:)
scylaacigim gunaydin canim,
cok iyi yaptin erken kalkmakla..
ben de sabah 6 da 1 ad kayisi ile su ictim,
9 da da isyerinde peynir maydonuz zeytin kepek ekmegi ile kahvalti yaptim.
su abimin diyetine benzer biseyler yapmaya calisiyorum bakalim.
metobolizmamizi canli tutalim; 11 gibi de bir elma yerim..
;-)
cancazimm benimmm sinirlilik bende yokta uzgunluk var nedense
afiyet olsun sifa olsun kuzumm sana yarin allah nasip ederse gorusuruzz hayatimmm iyigeceler tatli ruyalarrr gulumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?