Canım kansızlık da olabilir kan değerlerine de baksınlar bende var sürekli oturduğum yerde kafam düşüyo kolum kalkmıyo :umursamaz:
canım benım gıt tabıı bı neymıs ne degılmıs sorun neymıs ogren bı
ben de bı sey soracagım sımdı dedım olcuyum kac cmım falan dıye nerelerı olcmem gerekecek gobek olcsem o tam karın delıgının ustu mu oluyor sonra bel son ıc bacak bı de kol olctum baska ne kaldı acaba ayyy kalca olcmedım bundan baska ne var acaba?
canımm süper bir yazı tamda istenilen ve merak edilen bilgiler var çooook sağolKolay Kilo Vermenin Sırları
Paylaşıyim dedim kadın diyet konusunda uzman değil ama çok araştırarak bilgi sahibi olduğunu yazmış... Valla benim hoşuma gitti keyifli bir yazıııı zemuszemus
tebrikler sevgiiiiia.s.BU HAFTANIN 1 CıSı SEVGı:hooray: TEBRıK EDıYORUM
bence onu iyi araştır canım kk ilk katıldığımda bir bayan kiloyu yağlardan verdiğini aanlamanın yolunu söylemişti onun söylemesi bizim yanlış yaptığımız bizim kesin su kaybettiğimizi üstüne basa basa vurguladı sempatiksalakcinni:mymeka:şimdi ölçünün nasıl alındığını bilemiyorum :uhm:ama benim o zaman yağlardan verdiğim ortaya çıkmıştı delikafadulden
ooooofff yine çok uzattımbilmiyorumkismile
ayy cnm bir buluver sunu yaa,
cok merak ettim;
gerci ben 4 er cm kalca ve belden inceldim son 2 ayda;
bir de kilo olarak cok az verdim; (yaklasik 2 kg) herhalde su degildir diy mi???
tatlım ben yazın hapla zayıfladım hapa karşı bir bayan bizim su kaybettiğimizi savundu ve işte bu şekilde ölçerseniz anlarsınız dedi göbek deliğinin üzerinden
ama bizim olay başka iş hapla zayıfladığımız için çünkü biraz hızlı oldu hızımızda kendim için söylüyorum ayda 4 kilo tabiii o yüzden bayan bu yorumu yaptı şimdi o bölüm yok tabii benim eski msjlarda silindi
:bbo:
hmm anladim canim;
beli olcerken;
karnimizi iyice icerimize cekip, gobek dekiginin ustunden olcmemiz lazimmis.
ben bu sekilde olcuyorum belimi..
siz de oyle olcun..
;-))
bu arada koclugun hayirli olsun...
aciimaa bizeee
tebrikler sevgiiiiia.s.
Kızlar akşam yemeğinde çorba şinitzel ve makarna var ne yiiicem ben yaaasadece çorba mı? Yardım edinnnnnnnnnnn
herkes cok zayıfladın dıo bana moralım düzeldiii vallaazemuszemus bugun sabah bı dılım kepek ekmegı lor peynırı oglen yogurt corbası bulgur pılavı ve salata yedım bıras önce muz ve mandalına yedım öle aksam yıcek yerım yok moralım bozukkk bana dua edın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?