50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte listemiz
MELAHAT:59(YENİ ÜYE)
CHEMES:58.7
TRUF:61.3 (700 GRAM VERMİŞ)
YASEMN:59.3( 300 GRAM VERMİŞ)
BETÜL:58.7
TWEETY:59.7(AYNI)
SEVGİ:54.4(800 GRAM VERMİŞ)
SENSWEECH:53.2 (300 GRAM VERMİŞ)
YESA:49.8 (700 GRAM VERMİŞ)
PEPERMİNT:55.1 (200 GRAM VERMİŞ)
AZULOS:56 (500 GRAM VERMİŞ)
NİKAS:57.6 (YENİ ÜYE)
SULEULKU:54 (TATİL ÇIKIŞI 500 GRAM VERMİŞ)
SCYLLAA:58.7(200 GRAM VERMİŞ)
BURUCUHAYAL:50.5(500 GRAM VERMİŞ)

Canım kansızlık da olabilir kan değerlerine de baksınlar bende var sürekli oturduğum yerde kafam düşüyo kolum kalkmıyo :umursamaz:

canım 15 gün önce eşimin babassı ameliyat oldu kan vermek gerekti bende kan vermek istedim dr illa tahlil yaptı kanın sadece sana yeter dedi yani kansızlık yok zaten bende hiç kansızlık çıkmaz bende anlamıyorum
yine bu sene iyiyim geçen sene yataktan çıkmıyordum neredeyse bilmiyorumkismile

bence onu iyi araştır canım kk ilk katıldığımda bir bayan kiloyu yağlardan verdiğini aanlamanın yolunu söylemişti onun söylemesi bizim yanlış yaptığımız bizim kesin su kaybettiğimizi üstüne basa basa vurguladı sempatiksalakcinni:mymeka:şimdi ölçünün nasıl alındığını bilemiyorum :uhm:ama benim o zaman yağlardan verdiğim ortaya çıkmıştı delikafadulden
ooooofff yine çok uzattımbilmiyorumkismile

Kolay Kilo Vermenin Sırları

Paylaşıyim dedim kadın diyet konusunda uzman değil ama çok araştırarak bilgi sahibi olduğunu yazmış... Valla benim hoşuma gitti keyifli bir yazıııı zemuszemus
canımm süper bir yazı tamda istenilen ve merak edilen bilgiler var çooook sağol

lütfen bu bilgileri bi araştıralım kızlar!!!!!!

işte size o yazı dizisinden minik bir alıntı

Kendisiyle barışık insan, vücudunu o kadar takmaz. Biz elbise askısı değiliz! Diyelim, 65 kilosun, bir haftada vereceğin maksimum kilo 650 gram olmalı, yani ağırlığının yüzde biri. Daha fazla kilo veriyorsan yakında alacağını bil. 60 kiloya indiğinde vereceğin kilo 600 grama düşer. Bu yüzden kadınların morali bozuluyor. ılk ay beş kilo verdim ama şimdi veremiyorum diye, zavallı beden kendisini kurtarmaya çalışıyor aslında! ınsanın yedikçe yiyesi ve egzersiz yaptıkça yapası gelir. Ne yaparsan yap o kendisini tekrar ediyor. Hayatta 21 gün süreyle üst üste yapılan şey alışkanlık haline gelir.

alıntıdır

sensewitch gonderdigin yazi hosuma gitti cnm;

3 gun az yiyorsaniz 4. gun cokk yiyin diyor;
yokluk psikolojisi ile vucut kendini korumaya almasin diyor;
zaten biz de gecenlerde bunu konusmustuk, diy mi?

bir de hafta da max. kilonun %1 ini verebilirsin diyor..

Diyelim, 65 kilosun, bir haftada vereceğin maksimum kilo 650 gram olmalı, yani ağırlığının yüzde biri. Daha fazla kilo veriyorsan yakında alacağını bil. 60 kiloya indiğinde vereceğin kilo 600 grama düşer. Bu yüzden kadınların morali bozuluyor. ılk ay beş kilo verdim ama şimdi veremiyorum diye, zavallı beden kendisini kurtarmaya çalışıyor aslında! ınsanın yedikçe yiyesi ve egzersiz yaptıkça yapası gelir. Ne yaparsan yap o kendisini tekrar ediyor. Hayatta 21 gün süreyle üst üste yapılan şey alışkanlık haline gelir.

ayy cnm bir buluver sunu yaa,
cok merak ettim;

gerci ben 4 er cm kalca ve belden inceldim son 2 ayda;
bir de kilo olarak cok az verdim; (yaklasik 2 kg) herhalde su degildir diy mi???

Nelerle karşılaşırsanız?
Haftada x kilosunu vermek başarının göstergesi değildir. Gerçek başarı 1 ay, 3 ay hatta 6 ay sonra hala kilo verebiliyor musunuz? Verdiğiniz kiloları kiloları koruyabiliyor musunuz? Başarının kriterleri bunlardır. Bunu sağlamak için dengeli ve düzenli beslenmeyi ideal bir yaşam tarzı olarak benimsemeniz gerekmektedir. Kendi ortamınızda beslenerek, belki de çevre şartlarınızı zorlayarak, çevrenizde diet yaptığınızı bilen kişilerin ısrarlarına karşı koyarak, belki de diyette olduğunuzu gizleyerek bu sorununuzun üstesinden gelmelisiniz. Ayrıca kadınların kilosu regl öncesi dönemde 0.5-1.5 kilo artmaktadır. Bu artış yağ birikiminden çok, su toplanmasından kaynaklanmaktadır. Kilo artışı ne kadar fazla olursa ödem, yorgunluk hissi ve psikolojik rahatsızlıklar(sıkıntı, huzursuzluk vs.) o kadar fazla hissedilir. Dengeli ve düzenli beslenme bu tip şikayetleri de azaltacaktır. Bu dönemde tuzdan uzak beslenmeli, bol su içilmelidir(her zamankinden 2-4 bardak fazla)

ayy cnm bir buluver sunu yaa,
cok merak ettim;

gerci ben 4 er cm kalca ve belden inceldim son 2 ayda;
bir de kilo olarak cok az verdim; (yaklasik 2 kg) herhalde su degildir diy mi???

tatlım ben yazın hapla zayıfladım hapa karşı bir bayan bizim su kaybettiğimizi savundu ve işte bu şekilde ölçerseniz anlarsınız dedi göbek deliğinin üzerinden
ama bizim olay başka iş hapla zayıfladığımız için çünkü biraz hızlı oldu hızımızda kendim için söylüyorum ayda 4 kilo tabiii o yüzden bayan bu yorumu yaptı şimdi o bölüm yok tabii benim eski msjlarda silindi
:bbo:

hmm anladim canim;
beli olcerken;
karnimizi iyice icerimize cekip, gobek dekiginin ustunden olcmemiz lazimmis.
ben bu sekilde olcuyorum belimi..

siz de oyle olcun..

;-))
bu arada koclugun hayirli olsun...

aciimaa bizeee

hmm anladim canim;
beli olcerken;
karnimizi iyice icerimize cekip, gobek dekiginin ustunden olcmemiz lazimmis.
ben bu sekilde olcuyorum belimi..

siz de oyle olcun..

;-))
bu arada koclugun hayirli olsun...

aciimaa bizeee

çok sağol canıııımmm

ahh tatlım yaaa işte bunu nasıl yaparım bilemiyorum buradaki herkezin isteği ve bünyesi çok farklı ben fazla ayrıntılara takılmam meselaa benim hergün bi kaçamağım var küçükte olsa
sıkıyı gördümmü ben hemen cozuturumsempatiksalakcinni
meselaaa

Kızlar akşam yemeğinde çorba şinitzel ve makarna var ne yiiicem ben yaaa sadece çorba mı? Yardım edinnnnnnnnnnn

herkes cok zayıfladın dıo bana moralım düzeldiii vallaazemuszemus bugun sabah bı dılım kepek ekmegı lor peynırı oglen yogurt corbası bulgur pılavı ve salata yedım bıras önce muz ve mandalına yedım öle aksam yıcek yerım yok moralım bozukkk bana dua edın kızlarr

yiyecek yerin niye yok ki canım
önemli olan yiyecek bişeyinin olması. o da varsa sorun etme lojmanda mı kalıyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…