diyette doğru bilinen yanlışlar
Gece yemek yemek şişmanlatır.
Doğrusu: Bunun bir kanıtı olmadığını söyleyen Rosenbloom, gece ya da gündüz alınan toplam kalorinin önemli olduğunu, ve gece ya da gündüz yenen yemeklerin kalorisinin hesaplanması gerektiğini belirtti.
alıntıdır
diyette doğru bildiğimiz yanlışlar
Kafein sağlıklı değil.
Doğrusu: Rosenbloom, kafeinin ünlü zindelik veren etkisinin yanında Parkinson hastalığı ve gut gibi bazı hastalıklar üzerinde olumlu etkileri olduğunu gösteren deliller bulunduğunu belirterek, "Ancak düzenli olarak kafein tüketen insanlarda, kafein su kaybına yol açmaz" dedi.
alıntıdır
sırnaşık şey :roflol:Çok sağol cicim ellerin dert görmesin acayip mutlu oldum akşam 3 adet yulaflı form bisküvimi yedim metabolizma afallamıştır noooluyo diye eee bundan sonra böyle cicimmm sempatiksalakcinni
a.s.yesa canım hoşgeldin tatlım :1hug:
iyi geceler kızlar
nasıl bu haftaki sonuçlar açıklanmamış henüz
yesacım annenin yemeklerini hüpletiyomusun napıyosun
ben de sabırsızlıkla beklıyorum canım da acıklanmadı valla hala
canım dıkkat ettıysen ıkı gundur yedıklerımı paylasmıyorum ya da paylasamıyorum yaaakaydirigubbakcemile asırı fena ınsallah bu gıdıse bır dur dıyecegım :sinifsinif:
farkındaysan ben de paylaşmıyorum kaydirigubbakcemile5
bence zararlı şeyler yediğimizde yazmasak daha iyi çünkü başkasının da canı çekiyor o da yiyor. zararlılardan yiyince bence direk kalorisini yazalım. mesela 1 dilim baklava yedim yerine 2500 kalorilik cıs yedim artı şunları şunları diye yazmayı öneriyorum.
valla ıyı fıkırmıs canım ama benım bugunkulerın kalorı hesabı bıle pek fenadır valla kaydirigubbakcemile ama bundan sonra normal zamanlarda arada kacamak yaptıklarımızda falan kalorısını yazma fıkrı olabılır bence de :lepi:
Günaydın herkeseeeee
Ben de dün sabah 1 dilim ekmek 3-4 küp peynir ve 1 bardak açık çay içtim
arada yeşil çay
tektat ara yaptım dayanamadım az sütlü şekersiz neskafe içtim (bunu da bırakırsam artık bana özgü bişiy kalmıcam beslenmemde yabancı olucam yediklerime :kedi:) 2 küp de tulum peyniri
öğlen de azcık kuru fasulye ve 2-3 kaşık yoğurt
arada 1 küçük elma ve 1 kuru incir yedim
tekrar ara yaptım yine neskafe içtim 3 küp peynir yedim ve beklemeden yemeğe gittim 1 dilim ekmekle çorba içtim şehriye çorbası bol sulu (ııykk)
akşam kasmadım kendimi 9 gibi 3 adet yulaflu etiform bisküvi
12 gibi de 1 elma 1 portakal dilimledim çoğunu nişanlıma yedirmek suretiyle onu da yedim
1 gibi acayip midem kazındı ve light form ekmeğinin çeyreğini kemirdim resmen yemedim
1-1,5 lt su anca içmişimdir vitamin de kullanmadım spor da yapmadım kilo vermesem de umrumda değil sıkıldım...
Tuvalete hala çıkamadım incirden sonra bugün sabah hint yağını denedim 1 çay kaşığı...
Bi de akşam yediğim içim karnım gaz yapmıştı (bu diyetten önce sürekli olan bir sorundu bende)
Bugün kahvaltıdan önce elmamı yedim pepperciğim gece mide aç kaldığından ilk yediğini tutuyo dedin ya yarım saat 1 saat sonra kahvaltımı yapıcam ve farklı bir kahvaltı yapıcam bugün heheeeee kaç gündür beklediğim an geldiiiii nihahahahah:)
aynen yaa,
super fikir;
benim de aklima gelmisti; canimiz cekiyor zararlilari yazmasak diye; ama cis yedim yazmak gelmemisti aklima.
tebriklerrrrr.
yeni listeler nerdeee ?
selam hanımlar
herkese günaydınlar
hayırlı sabahlar
mucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?