yiyecek yerin niye yok ki canım
önemli olan yiyecek bişeyinin olması. o da varsa sorun etme lojmanda mı kalıyorsun sen
herkes cok zayıfladın dıo bana moralım düzeldiii vallaazemuszemus bugun sabah bı dılım kepek ekmegı lor peynırı oglen yogurt corbası bulgur pılavı ve salata yedım bıras önce muz ve mandalına yedım öle aksam yıcek yerım yok moralım bozukkk bana dua edın kızlarr
sevgi anlayamadım canım yiyecek yerim yok derken çokmu toksun yada ackınca çok geç olur ondanmı öylededin
TOKLUKtan değil ya moralım bozuk canım ondan eve gıtmem 7 ı olur ozamana yerım bıseylerr artıkk
TOKLUKtan değil ya moralım bozuk canım ondan eve gıtmem 7 ı olur ozamana yerım bıseylerr artıkk
kıyamaam canımYaa ama ben listede yokuummafoldumben bende rejimdeyim 2 gündür ama :sinifsinif: unuttunuz beni
estağfurullah canım bu haftanın koçu benim düzenleyen ve konntrol eden burcuhayal burcu listeleri kontrol eder cezalar verir ve her hafta bir koç seçer bu haftada beni layık gördüHe birde arkadaşlar cahilliğimi hoş görün,daha bu topicte yeniyim ondan bilmiyorum: Haftanın koçu ne yapar,ne demek?:uhm:
tamam tatlım süpersinsagolun yaa canlarım benim halletmeye calısyorm takmayacam kafayaa eve gıdıp spor yapıcammm hıncımı spordan cıkarcamzemuszemus
bence onu iyi araştır canım kk ilk katıldığımda bir bayan kiloyu yağlardan verdiğini aanlamanın yolunu söylemişti onun söylemesi bizim yanlış yaptığımız bizim kesin su kaybettiğimizi üstüne basa basa vurguladı sempatiksalakcinni:mymeka:şimdi ölçünün nasıl alındığını bilemiyorum :uhm:ama benim o zaman yağlardan verdiğim ortaya çıkmıştı delikafadulden
ooooofff yine çok uzattımbilmiyorumkismile
kıyamaam canım
listeleri yapan arkadaş ev taşıma işi varmış o yüzden takip edemedi heralde canım listeleri burcu hayal yapıyor istersen bir hatırlatma msjı at
öptüm canımolumunekankayizsmile
canım valla olctum her bı yerımı bugun bakacagım ıncelme nasıl oluyor dıye ama karnım bayaa cok cıktı yaa kaydirigubbakcemile umarım yagdan gıdıyordur ınsallah dıyelım sempatiksalakcinni
Tamam canım artık kısmet diğer listeye napalım:a015: teşekkür ederim bende öptüüma.s.
Koçluğunu tebrik ediyorum,kolay gelsin canım
tamam canım kesinlkle yağdan gidiyordur tatlım buna yüzde yüz
inanıyorum:lepi:lepi:
tekrar iyi akşamlar arkadaşlara.s bugün yediklerim:
Kahvaltıda 1 simit (allahım ben bi simit manyağıyıııımm) bir dilim peynir ve çay
Arada 1 bardak yeşil çay
Öğleyin, yarım tabak makarna,yarım tabak barbunya
Akşam, 1 tabak mantı :tomato: ve 5-6 kaşık patlıcan salatası
bu kadarcık :sm_confused: ama bende hiiiç spor yok arkadaşlarım yaa.Hiç sevmiyoruummm
canım aman deyım sporsuz olmaz yuruyus kendınce hareket ya da vıdeo neyım bı seyler yap hadı gozunu seveyım sengözlerimebaksanab
Seni özlemeyez miyiz talım Şeniz olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?