• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün akşam giremedim siteye o nedenle dün yediklerimi şimdi yazıyorum
Sabah 1 peynirli kepek ekmekli sandwich ve çay
Öğleyin yarım tabak pilav yarım tabak barbunya ve 4 kaşık yoğurt.
Arada 1 tane muz
Akşam 2 haşlanmış tavuk budu,saalata
1 elma 1 portakal
Dün kendimi tebrik ettim :)

Bugün kahvaltıya arkadaşlar geldi,baya bişeyler hazırladım ve accık uçlarından bende yedim,şöyleki; yarım simit,1 dilim ekmek,1 yumurta,2 dilim sucuk,1 tane fırın patates,3 dilim peynir 2 bardak çay bukadarcıkk.:ecrin_bebek: belki biraz fazla olmuş olabilir ama öğle yemeği yemedim akşamda sadece yarım porsiyon yemek yiyip telafi edicem kızlar yaa,napiim:sm_confused:

opuyorumnanaktan selam kızlar

bugün benim için hiç iyi başlamadı
nöbetçiyim bugün ve sabah işe gelirken önce jandarma çevirdi personel kimlik kartımı gösterdim geçtim neyse
sonra bi baktım radar ben farkedip eyvahedigeldismile frene bi bastım ama 110 la yakalamış bilmiyorumkismile
ceza işlemleri falan filan (192 tl ceza yedim yaaa akannehir) derken bizim arabanın garanti süresi 1,5 ay önce dolmuş ve muayene yaptırılması gerekiyormuş ruhsat eşimin üzerine bi de tabi. sanki çalıntı araçla gidiyormuşum gibi eşinizin trafik şubeye faks çekmesi gerekiyor dediler. ehliyetimde de kızlık soyadım yazdığı için eşimle soyismimizde tutmuyo :bbo: faks filan gelene kadar 1 saat bekledim nöbete de 1 saat geç geldim yol zaten 1,5 saat offf offf
dua edin kızlar bana noluuuur oturduğumuz yere yakın bir yere tayinimin yapılma olasılığı var müdürlüğe dilekçe vermiştim biraz olumlu baktıklarını söylemişlerdi lütfen bu arkadaşınıza dualarınızı esirgemeyin.

yolda gelirken 1 simit yedim
gelince de sinirden 1 tane daha yedim (burda simitler küçük :utangac:)

öğlen 1 adet küçük tavuk budu 1 kepçeden az mercimek çorbası

ara muz

akşam yine öğlenki menü

ara yine muz olacak + elma

çok uzatıp başınızı şişirdim kusura bakmayın

selam kızlarrr ben geldim..... 2 günlük bir tatil kaçamağım olmuştu.açık büfe olan bir otel ne kadar olursa okadar kaçamak yaptım......gerçi bol bol yüzdüm.yedikleri erittiysem ne mutlu bana......

truf cum geçmiş olsun......hepsi üst üste gelmiş..... bizde bugüm radara yakalındık gelirken....120yle girdik 270 tl kestiler.valla içimize oturduk.....o parayla 2 gün daha tatil yapardık....bedavaya gitti......

opuyorumnanaktan selam kızlar

nöbetçiyim bugün ve sabah işe gelirken önce jandarma çevirdi personel kimlik kartımı gösterdim geçtim neyse
sonra bi baktım radar ben farkedip eyvahedigeldismile frene bi bastım ama 110 la yakalamış bilmiyorumkismile
ceza işlemleri falan filan (192 tl ceza yedim yaaa akannehir) derken bizim arabanın garanti süresi 1,5 ay önce dolmuş ve muayene yaptırılması gerekiyormuş ruhsat eşimin üzerine bi de tabi. sanki çalıntı araçla gidiyormuşum gibi eşinizin trafik şubeye faks çekmesi gerekiyor dediler. ehliyetimde de kızlık soyadım yazdığı için eşimle soyismimizde tutmuyo :bbo: faks filan gelene kadar 1 saat bekledim nöbete de 1 saat geç geldim yol zaten 1,5 saat offf offf
dua edin kızlar bana noluuuur oturduğumuz yere yakın bir yere tayinimin yapılma olasılığı var müdürlüğe dilekçe vermiştim biraz olumlu baktıklarını söylemişlerdi lütfen bu arkadaşınıza dualarınızı esirgemeyin.

yolda gelirken 1 simit yedim
gelince de sinirden 1 tane daha yedim (burda simitler küçük :utangac:)

öğlen 1 adet küçük tavuk budu 1 kepçeden az mercimek çorbası

ara muz

akşam yine öğlenki menü

ara yine muz olacak + elma

Oy oy oy,geçmiş olsun canım. Ceza yemek çok sinir bozucu dimi? neyse artık olan olmuş.İnşallah istediğin tayin gerçekleşir güzelim. Dua edicem senin için,sende kalbini ferah tut amaopuyorumnanaktan

kızlar bu arada ölçü yazan arkadaşlar neden göbek yazmadınız.....sizin göbek sorununuz yok sanırım ne güzel....:((((

truf cum geçmiş olsun......hepsi üst üste gelmiş..... bizde bugüm radara yakalındık gelirken....120yle girdik 270 tl kestiler.valla içimize oturduk.....o parayla 2 gün daha tatil yapardık....bedavaya gitti......

şulecim sanada geçmiş olsun hep bildiğim bir yerdeydi radar hızımı yavaşlatmıştım ama başka birşey düşünmeye başlayınca farkında olmadan çıkmış yine frene basmasam bende yemiştim 270i yani. aklinialirimsmile neyse ben ucuz atlatmışım diyim. 15 gün içinde ödeyelim de %25 daha ucuza gelsin. kaydirigubbakcemile5
insan hemen ben o parayla şunu yapardım bunu alırdım diyor değil mi ? bayanssulusmile

Oy oy oy,geçmiş olsun canım. Ceza yemek çok sinir bozucu dimi? neyse artık olan olmuş.İnşallah istediğin tayin gerçekleşir güzelim. Dua edicem senin için,sende kalbini ferah tut amaopuyorumnanaktan

sağol canım teşekkür ederim. ceza yediğime değilde o kadar hızla giderken ceza yediğime yanıyorum. zira daha hızlı gittiğim zamanlar olmuyo değil. ( bu arada sadece yol boş düz ve güzel asfaltta. yoksa trafik kurallarına sonuna kadar uyarım yani)
teşekkür ederim canım ben de senin zayıflaman için dua ettim. içimi de ferah tutucam sağolasın
a.s.

kızlar bu arada ölçü yazan arkadaşlar neden göbek yazmadınız.....sizin göbek sorununuz yok sanırım ne güzel....:((((

şulecim çoğunun belleri 60 ve 65 arasında değişiyo göbekleri ne kadar olacak ki şuncağızların zemuszemus bırak yazmasınlar bizim göbek ölçülerimiz bize yeter mafoldumben

kizlar dun gece hastaladimmm
saat 4 gibi mide bulantisiyla uyandim istifra ettimmm cok kotu oldum saat yediye kadar ayaktaydim sonra uyumusum uyandigimda ates ve heryerim kulce gibiydi
daha yeni yeni gozumu acabiliorum kizlar

hocaların gözetiminde yapınce farklı kaslarda çalışıyor o bacağını zorlamayacak hareketlere yap tatlım yerimseniben

artık oyle yapayım canım benım yaa valla gecmedı bır turlu krem falan surdum ama kaydirigubbakcemile5

yesacım sen 49 kilomusunkafamçokkarıştı zafiyet geçiricen güzelim,niye diyet yapıyosunkii? Ne güzel zayıfcacıksın zaten

canım 1.57 boyum yahuu kaydirigubbakcemile4 o yuzden 47 olsam dıyorum bı de gobek neyım:umursamaz:

opuyorumnanaktan

ayy canım valla ust uste gelmıs hepsı yaaa bu arada umarım olur canım olumlu baktılarını soyledılerse cok guzel ınsallah dualarımız senınle Şeniz

canım belım 72 gobek 80lerde sanırım kagıdı bulamadım sımdı bakarım tekrardan cok fena yaa ondan yazmamıstım ben mafoldumben

canım gün içinde 2 ayrı sefer 5 er dk yeter şimdilik heralde

bu arada bazı msjlarım da eksik yazı varmış kusura bakmayın bilmiyorumkismile
canim benim cok saoll
Canım bak bu hareketi bisiklette de yapabilirsin, kol altı kasları için.

tamam canimm yaparimmm eksik olma cicegim

resim6.JPG

Önce kaldırırsın 20 kere, sonra da 20 kere sırtına indirirsin, arkana doğru yani.

bisiklette kollumu cevirsem ne kadar bes dakka yetermi hergun acaba guzelcim

şulecim çoğunun belleri 60 ve 65 arasında değişiyo göbekleri ne kadar olacak ki şuncağızların zemuszemus bırak yazmasınlar bizim göbek ölçülerimiz bize yeter mafoldumben

canım nerde 60-65 yahu ama bugun yengem dedı kı benım belım 60larda bı sey yaa onu duyunca sanırım ben yanlıs mı olctum dedım yaa bel dedıgımız yer en ınce olan yerımız degıl mı yaaakaydirigubbakcemile3 ya ben yıne olceyım umarım yanlıs olmustur yoksa 72 ne demek yaaaa olumunekankayizsmile

saat 4 gibi mide bulantisiyla uyandim istifra ettimmm cok kotu oldum saat yediye kadar ayaktaydim sonra uyumusum uyandigimda ates ve heryerim kulce gibiydi

canımmmmmmmmmmmmmmmmm cok cok gecmıs olsun yaaaaaaaaaaaa dıkkat et aman kendıneeee ŞenizŞeniz

günaydınnnnnnn kızlarrr
sabah cok az ekmek bı yumurta yedım arada elma mandalına yıcem aksam yemegını gec yerım alısverıse gıtcem umarımm dısardayemek zorunda kalmam:kedi:

4.30 gıbı yarım sımıt yedım bıras oncede yagsız makarna bı tabak sımdıde yesıl cay ıccegım gunu kapatırım artık bugun spor yapıcamm ınsallaholumunekankayizsmile

canım nerde 60-65 yahu ama bugun yengem dedı kı benım belım 60larda bı sey yaa onu duyunca sanırım ben yanlıs mı olctum dedım yaa bel dedıgımız yer en ınce olan yerımız degıl mı yaaakaydirigubbakcemile3 ya ben yıne olceyım umarım yanlıs olmustur yoksa 72 ne demek yaaaa olumunekankayizsmile

canımmmmmmmmmmmmmmmmm cok cok gecmıs olsun yaaaaaaaaaaaa dıkkat et aman kendıneeee ŞenizŞeniz

bitanem cok saolasinn hayatimmm
sen nasilsinn?nasil gidiooo guzelcimm?
bu arada belin 72 deildir bence sen mide veya gobek olctun sanirim hayatim

bitanem cok saolasinn hayatimmm
sen nasilsinn?nasil gidiooo guzelcimm?
bu arada belin 72 deildir bence sen mide veya gobek olctun sanirim hayatim

canım benım yaa pek guzel ama dıyet falan yok kac gundur yedıklerımı yazmıyorum zaten yaa :(( bu arada ben yenıden olcecegım canım yaaa valla bana da cok gelmeye basladı sımdı:1no2:

geçmiş olsun canım kimse yokmuydu evde sana bi ıhlamur papatya filan kaynatıp içirseydi

ayy canım valla ust uste gelmıs hepsı yaaa bu arada umarım olur canım olumlu baktılarını soyledılerse cok guzel ınsallah dualarımız senınle Şeniz

ay inşallah olur canım ya teşekkür ederim

canım belım 72 gobek 80lerde sanırım kagıdı bulamadım sımdı bakarım tekrardan cok fena yaa ondan yazmamıstım ben mafoldumben

canım kesinlikle yanlış ölçmüşsün yoksa senin o kiloda öyle olman imkansıza yakın en kötü ihtimalle 64 sündür sen

Öğleyin yarım tabak pilav yarım tabak barbunya ve 4 kaşık yoğurt.
Arada 1 tane muz

Dün kendimi tebrik ettim :)

canım bende tebik ederim
yarım tabak pilav tahminikaç kaşıktı normalde en fazla 4 kaşığı geçmemesi lazımmş :olmaz:o yüzden sordum
boshayallersmile

canım kesinlikle yanlış ölçmüşsün yoksa senin o kiloda öyle olman imkansıza yakın en kötü ihtimalle 64 sündür sen

canım yaa valla benn de sok oldum anneme halama sordum sımdı hatta annem tekrar olctu 69-70 senın belın dedıler yaaaeyvahedigeldismile valla resmımı cekıp koyacagım haa olcerken :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X