- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
valla canim anlamadimm bende mezurede bi hata olmasin tatlim
canım 2 aynı mezura yahuuu alsanaalsanasmile yaw ne olacak benım bu halımmmmm Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canim anlamadimm bende mezurede bi hata olmasin tatlim
herkeze selam , benim boyum 160 kilom 55 ,,geçen yıl lahana çorbasını denedim 50 e kadar düşmüştüm çok zayıflatıyor fakat tiroit problemim olduğu için (ki bu durumu daha sonra öğrendim ) metabolizmam daha çok yavaşladı be 59 a kadar çıktım , eski kiloma geri donmeye çalışıyorum sadece yediklerimden kısıyorum özel bir diet yapmıyorum inşallah işe yarar . tiroit probleminiz olmadıgınızdan kesin eminseniz lahana çorbasını deneyin derim 5 günde 3 kilo vermiştim .
opuyorumnanaktan Çok mutlu oldum yesacım. Bu ay boyunca kaçamaklar olsa da yediklerime dikkat edebildim, yıllardır elma yemeyen ben günlük elma yiyorum. ama spor konusu felaket. Nette olduğum her vakit burdayım bundan sonra. opuyorumnanaktan zemuszemus
canim benim ama inceciksin resimdede bosver 70 ciksin ama oyle durmuyo tatlim
canım benım yaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz valla cok ıyısın ama dogru olcuyorum degıl mı bu ısınn ustaları gelsın bı baksınlar koydugum fotoya bakalım kaydirigubbakcemile3 umarım ıncelır bakalım bu aralar hıc bı sey olmaz da kalınlasmasa barı kaydirigubbakcemile3
aynen katiliorum bende tatlimmprensesfb arkaşıma katılıyorum, 1 gr fazlan yok gibi gözüküyor. Ölçüyü falan boşver yesacım, aynaya bakınca fiziğini seviyorsan ne mutlu sana... Boyun kaç, tartı yerine spora yüklen bence. Hedefim 50 dedim ama 50 de nasıl olurum bilmiyorum, aynada mutlu olduğum an kilomu korumaya çalışırım muhtemelen.
hosgeldinn kuzum 55 kilo normal deilmi tatlimm
sulecım yaa sen sankı bu olcum ıslerınden anlıyorsun gıbıme geldı :))) bı baksana fotoma dogru mu olcuyorum nasıl bu kadar cok cıkıyor yahu((
bence biran önce ölçmelisin ozaman daha iyi oluyor. 1-2 santim bile incelmek insanı motive ediyor.
Merhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. a.s.
Hikayem şöyle:
1,59 boyundayım, tartıyla tanıştım tanışalı hep kilo aldım. Bir zamanlar 53 kiloydum, sonra 55 oldum, sonra 56, 57 ve 58. Uzuun yıllar 58 kiloydum ve kilo vermek çok istiyordum ama özel bişi yapmamıştım adam akıllı ve çok kısa bi süre içinde 62 oldum, zayıflamak istiyordum ama öte yandan tartıda 63 e yol alıyordum. 1 Şubattan beri her gün aç karnı tartılıp kilomu not ediyorum, düzenli yeşil çay içiyorum. Muhtemelen yeşil çay'ın etkisiyle şu an 60 kiloyum ama aç karınla tabi. Haftada 1 kilo hedef koydum kendime, günlük olarak hatalarımı da not alıyorum. Ama tek başıma olmuyor :çok üzgünüm:
Aslında buraya 59 olunca yazacaktım ama dayanamadım. :kedi: Hedef çizelgeme göre yarın 59 olmalıydım ama başaramadım bu hafta sanırım, sizlerle birlikte hedefime (50) ulaşacağıma inanıyorum. kaydirigubbakcemile5
canım benim daqlımmm benim yerim ben seniiiiiikaydirigubbakcemileŞenizcanım benım hosgeldın sefalar getırdın aramıza valla aklına koyduktan sonra hanı klasık laf vardır yaa beyınde bıtıyor dıye o olay olduktan sonra gerısı gelır valla bence :lepi: hepberaber basaracagız canım ınanıyorum ben kaydirigubbakcemile5
sımdı carsambaları kılo bıldırımı yaparsan super olur gerısı gelır zaten canım zemuszemus
bu hafta da yasemncıgım kocumuzdur canımızdır cıgerımızdırne derse yaparız opuyorumnanaktan