• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam yasemincim opuyorumnanaktan, seve seve herbişeyi paylaşırım, ah bi de paylaşacak spor yapıyor olsam... Ben bişi sorcam: Acaba sabah aç karnına tartılmak sayılır mı, moral bulduğum için öyle yapıyorum da... ?

zaten sabah aç karnına tuvalete gidilmiş ve giysisiz tartılmak en doğrusu

Prensescim, merak etme, kesin sana güçlü bi rakibim, hatta seni geçiyorum muhtemelen. Yarın mezura bulursam ölçer yazarım.

guzel bebegim benimm takma kafana fistikksin fistikkk

canım benım yaa Şeniz

Hayatta bırakmam burayı, bi sürü diyet grubuna falan bakındım, en çok sizi sevdim olumunekankayizsmile. Avatar ve kilo çizelgemi koymak için 59 kiloyu bekliyorum. 60 lı sayıları hiç sevmedim. :umursamaz:
yesacım kesinlikle spora ağırlık ver, selülitlerden en iyi o şekilde kurtulursun, vücudun da sıkılaşır hem.

ayy canım ne guzel yazmıssın bırakma sakın emı olumunekankayizsmile valla spor duzenlı yapıyordum ama sımdı turkıyeye geldım neysekı yenı bı yer acılmıs annem de yazılmıs fıtness salonu gıbı ama ayagımın agrısına ıkı gundur gıdemıyorum pazarları da yok pazartesı baslayacagım umarım bı de asırı yıyorum 2 haftalıgına geldım dıye sureklı davetteyız cok fena yanı :gitme: ama donunce yıne ınsallah duzenlı baslarım kuzum :lepi:

evet canım doğru ölçmüşün ama ölçümü sabah ve direk tene değerek yapmalısın.... sende sanırım atlet var....senin ölçün gene iyi benim incelmiş halim 72......:((((

canım benım yaa umarım ben de ıncelırım ınsallah sabah bı daha olceyım o zaman ac karnına dırekt tene oyle resım koyamam ama kaydirigubbakcemile3

benimde kolum 27 cm sizin kac kizlar

canim sen kolun kac cm
en kalin benimki sanirimm :gitme:

24-25 canım benım yaa pek fark yok gıbıeyvahedigeldismile

canım benim daqlımmm benim yerim ben seniiiiiikaydirigubbakcemileŞeniz

cınımmm ben de senı yerım var yaa bu hafta yedıklerımı yazmıyroum ya eger yazsam her daım ceza alırım haaa kaydirigubbakcemile3

Selam yasemincim opuyorumnanaktan, seve seve herbişeyi paylaşırım, ah bi de paylaşacak spor yapıyor olsam... Ben bişi sorcam: Acaba sabah aç karnına tartılmak sayılır mı, moral bulduğum için öyle yapıyorum da... ?

evet canım benım sabah kalkar kalmaz tuvalet ıhtıyacımı gıderdıkten sonra cıplak tartılmak en dogru sonucmus valla kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

evet canım en doğrusu bu bencedezemuszemus
bende buradan heveslendim spora azda olsa yapıyorum bişeyler:kedi:

Geçmiş olsun yesacım, ayacıklarına acil şifalar dilerim. a.s. Türkiye'ye de hoşgeldin buarada. Sen cidden çok zayıfsın, öyle ki sana bi kaç kilo yakışır bile diyebilirim, o yüzden 2 hafta abartmadan ikramları afiyetle ye arkadaşım.

Yasemincim, koçumuz olarak spor cezaları verirsen, hep birlikte yapıp yazarız buraya. kaydirigubbakcemile2

Geçmiş olsun yesacım, ayacıklarına acil şifalar dilerim. a.s. Türkiye'ye de hoşgeldin buarada. Sen cidden çok zayıfsın, öyle ki sana bi kaç kilo yakışır bile diyebilirim, o yüzden 2 hafta abartmadan ikramları afiyetle ye arkadaşım.

Yasemincim, koçumuz olarak spor cezaları verirsen, hep birlikte yapıp yazarız buraya. kaydirigubbakcemile2

ayy canımmm cok tesekkurler ama valla gobegım falan hak getıre kafamçokkarıştı cok saolasın kuzum gecerler ınsallah hosbulduk valla da bu ıkramlar oldurecek benı sempatiksalakcinni valla bı sıkılassam selulıtlerım gobegım kaybolsa bı de 47 olsam tamamdır benım ısım :lepi: ama valla hepsı olsa bıle yıne buralardayım kurtulmak yok benden aklinialirimsmile

3416.jpg
kizlar sevgililer gununuz kutlu olsun

yesacım zaten forumda olduğun müddetçe bulurum ben seni. aklinialirimsmile

Geçmiş olsun sana da prensescim, kendi kendine esneme falan yapsan iyi gelmez mi acep... Erkek arkadaşımla kutlamayız sevgililer gününü ama madem sen kutladın, sevgililer günümüz kutlu olsun hepimizin kaydirigubbakcemile3

ah be gülüm
sen nasıl bu kadar hastalandın böyleeee
bak ben o prensesi yiyicen çıtırçıtır annesini bakmıyooooo
ben geliimmm tatlımmmmbayanssulusmile

canimmmsinnn yasemincimm eksik ollmaa tatlimm benimmm surmus kadar oldunn ne oldu bana anlamadim kirim kirim kirilioo sirtim omuzlarimmm

Back
X